2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Başladı şükür kuzucum...
Kardeşlerimiz gelsin diye dua ediyoruz oyy çalışırsin çalışırsin illa olur onlar sen merak etme
Azimli kizsin vesselam

yaa ne güzel dua ediyosunuz siz öylee
inşallah kabul eder Rabbim o güzel dualarınızı..

daha demin aklımdan geçti biz burda yemek ney konuşuyoruz ama canı çeken olur diye, bende yazmayayım artık

yaa ne güzel dua ediyosunuz siz öylee
inşallah kabul eder Rabbim o güzel dualarınızı..

daha demin aklımdan geçti biz burda yemek ney konuşuyoruz ama canı çeken olur diye, bende yazmayayım artık
Yazın yazın ben okumadan pas geçiyorum..bu ara fenayim ama aklıma türlü türlü şeyler geliyor canim çekip duruyor, bende anlamadım

Aamin kuzum eder eder...her kardeş haberine çok. Çok seviniyoruz kızımla :)

ben çıkıyorum kızlar..
azcık dışarı çıkmam gerek..
sıcacık evden hiç çıkasım yok ama

esmam öptüm canım konuşuruz yine nasipse

Kuzum ben ne yaptım biliyon mu...senden mamalari soylemeni istedim ya :):)

@sonra senin mesaji cevabı okuyordum kiii baktim canim çekiyor yarıda biraktim ama eminim süper şeylerdir, ellerine sağlık şimdiden kuzummm
Ayyy hakkını helal et canım benim yaaa... Valla burda artık çok yemekten konuşmasak iyi olacak sanırım :)
Teşekkür ederim canım, tekrar kusura bakma olur mu

Ayyy hakkını helal et canım benim yaaa... Valla burda artık çok yemekten konuşmasak iyi olacak sanırım :)
Teşekkür ederim canım, tekrar kusura bakma olur mu
Oyy kiyamam...helal olsun, bu ara çekiyor canim ışte sıkıntı bende :)))

Oyy kiyamam...helal olsun, bu ara çekiyor canim ışte sıkıntı bende :)))
Valla ne yalan söyleyim hamile olmadığım halde benimde bazen çekiyor işte ki hele hele sen çok haklısın, canın ne çekiyorsa azcık azcık yersin nefsini köreltmen için:)

sınava çalışmam gerekk, yemek yapmam gereek, amahava öyle güzel kii, hiç bişi yapasım yok, kk ya bile giresim yokk.. iyiiice tembelleştim
Ay bizde hava kötü olur birşey yapmak istemeyiz, hava güzel olur yine birşey yapmak istemeyiz nedir bu bizdeki anlamadım yahu, hadi canım işlerini hallet sen:)

Günaydın kızlaaar :)
Bir bakındım da bir hafta olmuş takılmayalı.Ara ara girip çıktım da bir türlü yazamadım ben de.Haftasonu zaten olmuyor.Cuma günü izinliydim doktora gittim.Bir de dün izinliydim.Pazar günü hava güneşli ona aldandım galiba, sahilde yürüyüş yaptık eşimle.Hava fena çarpmış, iki gündür limoniydim.İlaç da içemiyorum toparlanayım.Pazartesi bir de acaip yagmur vardı burda, öğle arası işe gelirken çoraplarım ıslandı, akşama kadar öyle durunca iyice fena oldu.Öyle dün de izin aldım, dinlendim evde.Bugün iyiyim.Bir sıkıntı yok yani canlar çok şükür..Şu bir hafta öyle böyle geçti işte. :)

Heee dumancığım dün o gül tatlısından yaptım, off çok güzel olduu.İrmiğim bir su bardağından biraz azdı, kabartma tozu yoktu karbonat kattım.Ona rağmen çok harika oldu.Favorilerim arasında artık. :)

Sizler iyisiniz inşallah? :)

günaydın kk nın fıstık gelinleri neşeler yerindedir inş sabah sabah işe gelmek zor olsa da güne başladık bugünde hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…