- 21 Ağustos 2014
- 6.732
- 3.835
Günaydın canım benim, vallahi tutkuyla merak etmiştik bizde seni...Günaydın kızlaaar :)
Bir bakındım da bir hafta olmuş takılmayalı.Ara ara girip çıktım da bir türlü yazamadım ben de.Haftasonu zaten olmuyor.Cuma günü izinliydim doktora gittim.Bir de dün izinliydim.Pazar günü hava güneşli ona aldandım galiba, sahilde yürüyüş yaptık eşimle.Hava fena çarpmış, iki gündür limoniydim.İlaç da içemiyorum toparlanayım.Pazartesi bir de acaip yagmur vardı burda, öğle arası işe gelirken çoraplarım ıslandı, akşama kadar öyle durunca iyice fena oldu.Öyle dün de izin aldım, dinlendim evde.Bugün iyiyim.Bir sıkıntı yok yani canlar çok şükür..Şu bir hafta öyle böyle geçti işte. :)
Heee dumancığım dün o gül tatlısından yaptım, off çok güzel olduu.İrmiğim bir su bardağından biraz azdı, kabartma tozu yoktu karbonat kattım.Ona rağmen çok harika oldu.Favorilerim arasında artık. :)
Sizler iyisiniz inşallah? :)
Ay arada girin yaa merakta bırakmayın insanı aaaa çok ayıp (şaka tabi)
Çok çok geçmiş olsun canım, sende biliyorsun ki daha dikkat etmelisin kendine, ama iyileşmene sevindim yinede tedbiri elden bırakma... Havalar hiç belli olmuyor çünkü..
Ohhh afiyet olsun canım benim beğenmene sevindim..