Kız yok onu sormadım tahmini doğum tarihini soruyorum bebişin, valla biz karı-koca biraz deliyiz de, sonbaharda doğsun istiyoruz, eylülü kaçırdık sanırsam, diğer ayları da kaçırmayalım diye soruyorum, yani bebeğin doğum tarihi ilişki tarihi mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?benimde bilgim yoktu okadar canımcım ama işin içne girince öğrendim hepsini
adetinin ne zaman geleceğini biliyosan o günden 14 gün geriye say, o gün yumurtlama günün.. Allahın izniyle hani şansın yüksek.. o günün 2 gün öncesi ve sonrasıda orta derece şans var..
aslında telefona yükledim ben öyle bişi. oradan takip etmek daha kolay geliyor
Amaninnnn kız ben şimdi forumda baktım ovulasyon tarihi hesaplamayı adet olsam ve yumurtlama günümde hamile kalmış olsam ekim sonunda diyor doğum tarihineKız yok onu sormadım tahmini doğum tarihini soruyorum bebişin, valla biz karı-koca biraz deliyiz de, sonbaharda doğsun istiyoruz, eylülü kaçırdık sanırsam, diğer ayları da kaçırmayalım diye soruyorum, yani bebeğin doğum tarihi ilişki tarihi mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?
Amin canım sen ne kadarlık evliydin
Evet canım kolaya benziyor ama ben mayayla birşey yapmasını pek beceremiyorum yine de deneyeceğim :) Becerirsem resmini de koyarım :)
Kız yok onu sormadım tahmini doğum tarihini soruyorum bebişin, valla biz karı-koca biraz deliyiz de, sonbaharda doğsun istiyoruz, eylülü kaçırdık sanırsam, diğer ayları da kaçırmayalım diye soruyorum, yani bebeğin doğum tarihi ilişki tarihi mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?
canım 31 mayısta evlendik, 7 ayı doldurduk çok şükür..
senin mayısın kaçıydı
yaa bişeyi anladım onuda yanlış anladım
onu bende bilmiyorum işte, hatta birini tanıyorum kendide bilmiyo kaçıncı ayda olduğunu, artık 9. aya gireceki galiba..
8miyim 9 muyum bende bilmyorum diyodu.. doktorlar söylemedimi bilmem
sizde bıraktınızmı canım korunmayı yoksa
buarada bende beceremem mayalı yemekleri, daha doğrusu beklemesini sevmiyorum..
o yüzden evlendiğimden beri 1 kez denedim o da mayasız bişi denedim
hazır satılıyor ordan alıyorum genelde , okuldayken ayak üstü yenilenlerdendir milinka..
annem evde yapardı çokta güzel hatta dışardakilerden daha güzel oluyodu..
aklıma başka gelirse yazarım canım
Benim 24 mayıstarihlerimizde yakınmış canım
canım 31 mayısta evlendik, 7 ayı doldurduk çok şükür..
senin mayısın kaçıydı
yaa bişeyi anladım onuda yanlış anladım
onu bende bilmiyorum işte, hatta birini tanıyorum kendide bilmiyo kaçıncı ayda olduğunu, artık 9. aya gireceki galiba..
8miyim 9 muyum bende bilmyorum diyodu.. doktorlar söylemedimi bilmem
sizde bıraktınızmı canım korunmayı yoksa
buarada bende beceremem mayalı yemekleri, daha doğrusu beklemesini sevmiyorum..
o yüzden evlendiğimden beri 1 kez denedim o da mayasız bişi denedim
hazır satılıyor ordan alıyorum genelde , okuldayken ayak üstü yenilenlerdendir milinka..
annem evde yapardı çokta güzel hatta dışardakilerden daha güzel oluyodu..
aklıma başka gelirse yazarım canım[/
Kız güldürdün beni vallahi:) Yok henüz bırakmadık da kararsız olduğumuz çok belli, yani ben daha çekimserim eşim bişey demiyor...
Teşekkür ederim canım ama dızmanayı en kısa zamanda denerim :)
25 mayısta seçimmi vardı yawevet, aslında ilk tarihim 25 mayıstı ama seçimlerin olacağını öğrendik 1 hafta sonraya aldık bizde..
zaman su gibi geçti resmen
25 mayısta seçimmi vardı yaw
kız öle desenehı şey türkiyede yaşamıyorum canım ben
Zamana bıraktım canım yaa, sende dene ben sütlü tatlıları daha çok seviyorum, aff oruçluyum aklıma getirmeyim canım istiyor sanki :) olsun neyse ki revani yapmıştım, akşama yerim.. :)heh gül gül
aslında banada erken geliyodu ama bebiş tutunana kadar belki aylar geçer, belki hemen olur bilmem ama yavaştan başlamak lazım
dene canım dene, bende şu hiç denemediğim irmikli tatlılardan denemek istiyorum, hep erteliyorum
Sagol canim...cumadan beri bendeler şükür...:)güzel annee nasılsın bakem
annenler geldimi, geçenlerde okumuştum bişiler ama neden yazmadım bilmemçok geçmiş olsun anneciğine canım
Hoşgeldin aramizaq...evet dimi.. bi eksiklik oluyo evde.. sanki bi minnak tüm eksiği tamamlıcak gibi :)
başta söylemem gerekesi sona bıraktım azcık galibakız öle desene
Zamana bıraktım canım yaa, sende dene ben sütlü tatlıları daha çok seviyorum, aff oruçluyum aklıma getirmeyim canım istiyor sanki :) olsun neyse ki revani yapmıştım, akşama yerim.. :)
Sagol canim...cumadan beri bendeler şükür...:)
Annem iyi dinleniyor ama ağrısı sizisi yok :)
Bebisin ilk defa tekmeleroni elimizle hissettik iki gün önce... Artık büyüdü teyzesi...şimdi bol bol tekme atıyor şükür
Sen nasılsın kuzucummmm:)
HoşbulduumHoşgeldin aramizaq...
İnşaAllah evinize gelir minnosunuz bir an evvel sağlık sihhatle
Başladı şükür kuzucum...başta söylemem gerekesi sona bıraktım azcık galiba
yaa bilmiyodum canım, kusuruma bakma..hemen kapatalım konuyu
hadi yaa anneyi tekmelemelerde başladı desene
iyiyim bende esmam evdeyim, dinleniyorum biraz, sınava çalışmam gerek ama hiç oralı değilim
Kuzum ben ne yaptım biliyon mu...senden mamalari soylemeni istedim ya :):)Zamana bıraktım canım yaa, sende dene ben sütlü tatlıları daha çok seviyorum, aff oruçluyum aklıma getirmeyim canım istiyor sanki :) olsun neyse ki revani yapmıştım, akşama yerim.. :)
CennetiMelegiM - 24.05.2014edaa91 - 11.05.2014zzzzynpppp- 25.01.2014SirriEyvan - 26.10.2013Çook şükür kavuştuk kii
su misali22 - 22.04.2014
hanzade_87 - 24.05.2014
tuttku - 31.05.2014
duman91 - 30.07.2014
Ladypuprle - 09.08.2014
Gleenyn - 10.08.2014
AskInihan - 12.08.2014
sumeyra1990 - 17.08.2014
kayacans - 04.09.2014
monserose - 06.09.2014
theodore - 14.10.2014
Çok huzurlu olalım inşallah..
Amin amin..ne zamandir evklisin , gözden kaçırdım sanırım, yemek muhabbetlerini okumayayim derkenHoşbulduuminş canım hayırlısıyla
7 aydır evliyim ben, kaçırmışsın demek arada kaynamışımAmin amin..ne zamandir evklisin , gözden kaçırdım sanırım, yemek muhabbetlerini okumayayim derken