evet dimi.. bi eksiklik oluyo evde.. sanki bi minnak tüm eksiği tamamlıcak gibi :)hadi hayırlısı inşallah canım..
bizde artık istiyoruz,en hayırlı zaman nesamansa inşallah nasip olur..
bir zaman sonra insan evinde bir minnağın dolanmasını istiyor sanki
Evet canım günüm bu hafta sonu, beklerim seni deheh evet bende çok üşürüm.. sabahları dahada bi soğuk oluyo..
senin gününbuhaftamıydı canım
Hoşgeldin canım, MaşAllah 2015 'te herkes bebişli olcak İnşAllah:)Ben de 2014 mayıs geliniyim kızlar ama sizi yeni buldum :)
Halledersin sen hiç merak etme...Evet canım günüm bu hafta sonu, beklerim seni de
Bu hafta boyunca iş çıkışı beni baya temizlik vs bekliyor:)
Hoşbulduuk canımm:) evet öyle olcak inş hayırlı haberler veririz birbirimize..Hoşgeldin canım, MaşAllah 2015 'te herkes bebişli olcak İnşAllah:)
evet dimi.. bi eksiklik oluyo evde.. sanki bi minnak tüm eksiği tamamlıcak gibi :)
Evet canım günüm bu hafta sonu, beklerim seni de
Bu hafta boyunca iş çıkışı beni baya temizlik vs bekliyor:)
Ay İnşAllah canım benim, mamalar şöyle ki rus salatası düşündüm kafamda ama hala kararsızım, başka ne olabilir ki?Halledersin sen hiç merak etme...
Mamalar kedinlesti mi
Ay hemen bakıyorum canım benim :) teşekkür ederimaçıkcası sorumluluk az korkutuyor beni ama Rabbim büyük, inşallah nasip olur
heh geleyim
geçenlerde farklı yemekler arıyodun ya, buranın 1-2 ünlü yemeğini yazacaktımki forumda bulmuştum geçen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gocmenlerinin-bildigi-15-nefis-lezzet.755468/
istersen bir bak canım, belki değişiklik olur azcık hem
valla beni de sorumluluk korkutmuyo değil :) ne de olsa yükün büyüğü annede oluyo :) ama anne olanlar onun sevgisi tüm yorgunluğa bedel diyolar bizde anlarız bunu bebiş olunca ..açıkcası sorumluluk az korkutuyor beni ama Rabbim büyük, inşallah nasip olur
heh geleyim
geçenlerde farklı yemekler arıyodun ya, buranın 1-2 ünlü yemeğini yazacaktımki forumda bulmuştum geçen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gocmenlerinin-bildigi-15-nefis-lezzet.755468/
Halledersin sen hiç merak etme...
Mamalar kedinlesti mi
valla beni de sorumluluk korkutmuyo değil :) ne de olsa yükün büyüğü annede oluyo :) ama anne olanlar onun sevgisi tüm yorgunluğa bedel diyolar bizde anlarız bunu bebiş olunca ..
Ben de istiyorum yaaa o duyguyu yaşamakevet bende onu düşünüyorum anne olunca anlarsın anne olunca anlarsın deniliyoya o duyguyu yaşamak istiyorum
Baniçka ve dızmana olabilir, ay isimleri ne kadar tuaf ve güzel :) Dızmanın tarifine bir göz atayım bakalım bulabilecek miyim:) Patatesli de olur mu ki?açıkcası sorumluluk az korkutuyor beni ama Rabbim büyük, inşallah nasip olur
heh geleyim
Ben de istiyorum yaaa o duyguyu yaşamakİnş Rabbim en yakın zamanda yaşatır önemli olan hayırlı zamanda gelmesi
İnşAllah canım hayırlı zamanda olsunlar, ya kızlar bişey sorcam şimdi korunmayı bıraksak tahmini doğum tarihi ne zaman olur ki? Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?Hoşbulduuk canımm:) evet öyle olcak inş hayırlı haberler veririz birbirimize..
Amin canım sen ne kadarlık evliydinöyle canım inşallah hepimze nasip eder Rabbim
Son adetinin başladığı günden sayıyosun 14. gün oluyomuş, internetten de hesaplatabilirsin ovulasyon tarihi hesapla yaz bulursunİnşAllah canım hayırlı zamanda olsunlar, ya kızlar bişey sorcam şimdi korunmayı bıraksak tahmini doğum tarihi ne zaman olur ki? Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?
Baniçka ve dızmana olabilir, ay isimleri ne kadar tuaf ve güzel :) Dızmanın tarifine bir göz atayım bakalım bulabilecek miyim:) Patatesli de olur mu ki?
İnşAllah canım hayırlı zamanda olsunlar, ya kızlar bişey sorcam şimdi korunmayı bıraksak tahmini doğum tarihi ne zaman olur ki? Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?
Evet canım kolaya benziyor ama ben mayayla birşey yapmasını pek beceremiyorum yine de deneyeceğim :) Becerirsem resmini de koyarım :)olur bence canım..
baniçka ve dızmana-milinkayı öneririm..
normalde peynirli yapılır çoğunlukla, patatesli güzel olurmu bilmem canım.. hem kolay hem çok lezzetli..