2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

evet dimi.. bi eksiklik oluyo evde.. sanki bi minnak tüm eksiği tamamlıcak gibi :)

açıkcası sorumluluk az korkutuyor beni ama Rabbim büyük, inşallah nasip olur
Evet canım günüm bu hafta sonu, beklerim seni de
Bu hafta boyunca iş çıkışı beni baya temizlik vs bekliyor:)

heh geleyim

geçenlerde farklı yemekler arıyodun ya, buranın 1-2 ünlü yemeğini yazacaktımki forumda bulmuştum geçen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gocmenlerinin-bildigi-15-nefis-lezzet.755468/

istersen bir bak canım, belki değişiklik olur azcık hem

Halledersin sen hiç merak etme...
Mamalar kedinlesti mi
Ay İnşAllah canım benim, mamalar şöyle ki rus salatası düşündüm kafamda ama hala kararsızım, başka ne olabilir ki?
Menüm şu şekilde;
Zeytinyağlı yaprak sarması,
Karnıyarık böreği, ayrıca birde sigara böreği de olabilir biraz daha doyurucu olsun diye :)
Kubbe Kurabiye
Gül tatlısı,
Susamlı simit
Birde rus salatası düşündüm ama hala emin değilim :)

valla beni de sorumluluk korkutmuyo değil :) ne de olsa yükün büyüğü annede oluyo :) ama anne olanlar onun sevgisi tüm yorgunluğa bedel diyolar bizde anlarız bunu bebiş olunca ..

valla beni de sorumluluk korkutmuyo değil :) ne de olsa yükün büyüğü annede oluyo :) ama anne olanlar onun sevgisi tüm yorgunluğa bedel diyolar bizde anlarız bunu bebiş olunca ..

evet bende onu düşünüyorum anne olunca anlarsın anne olunca anlarsın deniliyoya o duyguyu yaşamak istiyorum

Baniçka ve dızmana olabilir, ay isimleri ne kadar tuaf ve güzel :) Dızmanın tarifine bir göz atayım bakalım bulabilecek miyim:) Patatesli de olur mu ki?

Hoşbulduuk canımm:) evet öyle olcak inş hayırlı haberler veririz birbirimize..
İnşAllah canım hayırlı zamanda olsunlar, ya kızlar bişey sorcam şimdi korunmayı bıraksak tahmini doğum tarihi ne zaman olur ki? Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?

İnşAllah canım hayırlı zamanda olsunlar, ya kızlar bişey sorcam şimdi korunmayı bıraksak tahmini doğum tarihi ne zaman olur ki? Son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?
Son adetinin başladığı günden sayıyosun 14. gün oluyomuş, internetten de hesaplatabilirsin ovulasyon tarihi hesapla yaz bulursun

Baniçka ve dızmana olabilir, ay isimleri ne kadar tuaf ve güzel :) Dızmanın tarifine bir göz atayım bakalım bulabilecek miyim:) Patatesli de olur mu ki?

olur bence canım..
baniçka ve dızmana-milinkayı öneririm..
normalde peynirli yapılır çoğunlukla, patatesli güzel olurmu bilmem canım.. hem kolay hem çok lezzetli..

benimde bilgim yoktu okadar canımcım ama işin içne girince öğrendim hepsini
adetinin ne zaman geleceğini biliyosan o günden 14 gün geriye say, o gün yumurtlama günün.. Allahın izniyle hani şansın yüksek.. o günün 2 gün öncesi ve sonrasıda orta derece şans var..

aslında telefona yükledim ben öyle bişi. oradan takip etmek daha kolay geliyor

olur bence canım..
baniçka ve dızmana-milinkayı öneririm..
normalde peynirli yapılır çoğunlukla, patatesli güzel olurmu bilmem canım.. hem kolay hem çok lezzetli..
Evet canım kolaya benziyor ama ben mayayla birşey yapmasını pek beceremiyorum yine de deneyeceğim :) Becerirsem resmini de koyarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…