2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

Kızlar bir türlü aranıza girip muhabbetin dibine vuramadım arada okuyup çıkıyorum haberler varmı diye kayınvalidemde olduğum için pek takılamıyorum:)

canıım maşallah nekadar az kalmışş inşallah Rabbim kolay doğum nasip eder,hayırlısıyla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.. kv delerdemi kalıyosun canım, hamişken yalnızda zor oluyodur aslında

canımcıım hoş geldiin
üşütmüşsün he, ah o ıslak çoraplar, herşeye yeter, yanında çorap bulundursan canım, gerçekten tüm rahatsızlıklar ayaktan geliyo..
senin dahada dikkat etmen gerek

selam kızlaar..
bugun sınavın vardı hocay baktı baktııı eh tuttkuu aklında hiç mi bişiii yok deyiip acıdı bize arkadaşla
nekadar saçmayızz

Evet canım hamile kalınca kayınvalidem yanına almak istedi doktor yalnız kalmamamı söylemişti bayılma falan oluuordu doğuma kadar mecburen buradayım :) :) 2 ay kaldı zaten sabr edicem inşallah

Evet canım hamile kalınca kayınvalidem yanına almak istedi doktor yalnız kalmamamı söylemişti bayılma falan oluuordu doğuma kadar mecburen buradayım :) :) 2 ay kaldı zaten sabr edicem inşallah

ya öylemi
inşallah son 2 ayda sağlıcakla geçer canımcım.. siz yakınmıydınız kv delere

kızlarr selam tekrardaaan
bana birii şu gül tatlısı tarifini versee, veya özelden atsaa burda hamişler varken yemek konuşmak istemiyorum ama

duman91 canımcım yapmışsın ya sen, meltem vermişti sanırım tarifi ama geri sayfalarda kaldı, banada atsan sana zahmet

Kız hayırdır bu telaş misafirin mi gelecek, gönderdim özelden sana tarifini:)

tekrar gümaydın kızlar

diimi kuzum gerçekten yazdıkça yazası geliyo insanın..
annenlerdesin he, iyi iyi kuzum özlem giderin azcık

tutkumm bir hafta ne kadar cabuk gecmis ya nasilda geciyor gunler..
Oyyy kizlarr saglikla.kucaginiza alin insallah ben son gunlerde yine cok istemeye basladim bebisi :) bu arada hamislerrr siz yemek isini.nasil yapiyosunuz yabi ben diyet yapiyorum ya o kadar ugrasiyorum kiyafetler alicam kendime diyorum ama korkuyorum ya cok kilo alirsam diye bu sizin elinizdemi napiyosunuz sizler

Kız hayırdır bu telaş misafirin mi gelecek, gönderdim özelden sana tarifini:)

çok sağol canımcııım
yok canım ya ama evdeyken yapayım dedim bugun deniycem nasipse.. inşallah güzel olur

Yakın sayılırız canım aramızda 15 dk var :) :)

he evet yakınmış, eh aranız iyiyse güzel canım, çoğu bitmiş azı kalmış

yaa edaam geçiyo günleer, sende istiyosun dimii bebiş meğer zaman geçtikce insan kendiliğinden istiyomuş resmen
aman edam ya boşver, az ama sık yersin, hele bi hamiş kal hayırlısıyla bence diyeti bile düşünezsin.. nebileyim bebek için herşeye değer sanki
inşallah fazla bekletmez bebilremizim canım, en hayırlı zamanda nasip olur inşallah

Canımm keşke elimizde olsa ne kadar dikkat etmeye çalışsam da malesef her ay düzenli olarak kilo alıyorum ilk 4ay 1er kilo aldım şimdi ikişer ikişer alıyorum verirsin diyorlar ama bakalım
İnşallah sanada nasip eder Allah boşver diyeti bebekten sonra daha güzel diyet yapılıyo zaten çocuğun peşinden koşuştururken müthiş kilo verirsin

Amin.tutkumm.oyy sorma.ig de son.gunlerde surekli bebeklere bakiyorumm :) oyle tabi dogru diyosun zayif annelere.hayranim ama :)

İyi.bari canim.ya 15 kiloyla bitirsen daha iyi bizim bir tanidik.30 falan almistii o kotu senin dogumdan sonra yariya yakin gidrr kalanida emzirirken insallh :) nasil.gidiyor hamilelik.masallah azici zaman sonra geliyor bebis

Doktorum bana kilo konusunda durakla dedi yanlış hesaplamıyorsam tam tamına 15 kilo aldım sanırım Hamilelik gayet iyi gidiyorda uykusuzluk yerinden kalkamama olduğun yerde devrilme olmasa keşke kendimi kızılay çadırı gibi hissediyorum bazen:/

Rica ederim canım umarım güzel olmuştur... :)

günaydın güzelleeerr

Amin.tutkumm.oyy sorma.ig de son.gunlerde surekli bebeklere bakiyorumm :) oyle tabi dogru diyosun zayif annelere.hayranim ama :)

orasıda öyle tabi bakımlı ve zayıf annelere imreniyorum, maşallah hepsine
genelde ilk doğumdaki kilolar gidiyoda, 2. doğumdan sonrakiler daha çok kalıyo sanki.. yani en azından çevremde öyle

Rica ederim canım umarım güzel olmuştur... :)

daha yapamadımkii, cumartesi yapacaktım ama 3 yaşında minnak misafirim vardı onunla ilgilendim tüm gün..
yapmalıyım ama

Günaydııııın..Keyifli bir hafta diliyorum kızanlar hepinize.. :) Nasılsınız, iyisinizdir inşallah? :) Bende işler güçler yoğun bu ara çok katılamıyorum muhabbetinize.Ama iyiyim çok şükür. :)

iyiyiz be kızanım sen nassın
yoğunmu işleer, sıkıntıya verme kendini he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…