Günaydın canım benim, vallahi tutkuyla merak etmiştik bizde seni...Günaydın kızlaaar :)
Bir bakındım da bir hafta olmuş takılmayalı.Ara ara girip çıktım da bir türlü yazamadım ben de.Haftasonu zaten olmuyor.Cuma günü izinliydim doktora gittim.Bir de dün izinliydim.Pazar günü hava güneşli ona aldandım galiba, sahilde yürüyüş yaptık eşimle.Hava fena çarpmış, iki gündür limoniydim.İlaç da içemiyorum toparlanayım.Pazartesi bir de acaip yagmur vardı burda, öğle arası işe gelirken çoraplarım ıslandı, akşama kadar öyle durunca iyice fena oldu.Öyle dün de izin aldım, dinlendim evde.Bugün iyiyim.Bir sıkıntı yok yani canlar çok şükür..Şu bir hafta öyle böyle geçti işte. :)
Heee dumancığım dün o gül tatlısından yaptım, off çok güzel olduu.İrmiğim bir su bardağından biraz azdı, kabartma tozu yoktu karbonat kattım.Ona rağmen çok harika oldu.Favorilerim arasında artık. :)
Sizler iyisiniz inşallah? :)
Günaydın canım, valla ne yalan söyleyim MaşAllah benim bugün keyfim pek bi yerinde... Pazartesi, salı çok zor geldim işe ama daha bugün açılabildimgünaydın kk nın fıstık gelinlerineşeler yerindedir inş sabah sabah işe gelmek zor olsa da güne başladık bugünde hadi bakalım
Günaydın canım benim, vallahi tutkuyla merak etmiştik bizde seni...
Ay arada girin yaa merakta bırakmayın insanı aaaa çok ayıp(şaka tabi)
Çok çok geçmiş olsun canım, sende biliyorsun ki daha dikkat etmelisin kendine, ama iyileşmene sevindim yinede tedbiri elden bırakma... Havalar hiç belli olmuyor çünkü..
Ohhh afiyet olsun canım benim beğenmene sevindim..
günaydın kk nın fıstık gelinlerineşeler yerindedir inş sabah sabah işe gelmek zor olsa da güne başladık bugünde hadi bakalım
Günaydın canım, valla ne yalan söyleyim MaşAllah benim bugün keyfim pek bi yerinde... Pazartesi, salı çok zor geldim işe ama daha bugün açılabildim
Evet ben de çalışanlardanımMerhabaaa, hoşgeldiiin.Birkaç gün olmuş sanırım sen geleli ama ben yoktum yeni farkettim :)
Ahh ah sen de çalışıyorsun demek, şu topikte ben kadar işten şikayetçi olan yoktur heralde diyordum amaa :) Sen ne iş yapıyorsun canım?Yedi aylık evliymişsin, kaç yaşındasın, nerdensin? :)
bebişte geliyo bakıyorum da ne güzelMerhabaaa, hoşgeldiiin.Birkaç gün olmuş sanırım sen geleli ama ben yoktum yeni farkettim :)
Ahh ah sen de çalışıyorsun demek, şu topikte ben kadar işten şikayetçi olan yoktur heralde diyordum amaa :) Sen ne iş yapıyorsun canım?Yedi aylık evliymişsin, kaç yaşındasın, nerdensin? :)
Aaa tekirdağda mısın, benim gençliğim orda geçti yaa, bütün arkadaşlarım orda nasıl özledimEvet ben de çalışanlardanımsabah kalkıp gelmek çok zor geliyo
muhasebeciyim canım 27 yaşındayım tekirdağdayımsen?
Aaa öyle mi ne tesadüfAaa tekirdağda mısın, benim gençliğim orda geçti yaa, bütün arkadaşlarım orda nasıl özledim
Allah kolaylık versin diyeyim :) Ben de 26, bizim memleket taraflarınaymışsın, Çatalcalı yız da biz de :) Ama Yalova geliniyim canım. :)Evet ben de çalışanlardanımsabah kalkıp gelmek çok zor geliyo
muhasebeciyim canım 27 yaşındayım tekirdağdayımsen?
Gençliğin miiiiiii, Allah iyiliğini versin senin. :) O zamanlar gençliğinse 23 yaşlarında hangi çağı yaşıyorsun acaba kuzum? :)))Aaa tekirdağda mısın, benim gençliğim orda geçti yaa, bütün arkadaşlarım orda nasıl özledim
:) İstanbul uzak değil ki sana canım, hafta sonu gitsen olur yani, ailen İstanbul'da mı?Aaa öyle mi ne tesadüfben de istanbulu özledim ordan geldim canım
Sağolasın amin canımAllah kolaylık versin diyeyim :) Ben de 26, bizim memleket taraflarınaymışsın, Çatalcalı yız da biz de :) Ama Yalova geliniyim canım. :)
Evet çok şükür, yolda bebişimiz.Daha yeniyiz ama zaten çok koşa koşa gelmezdim işe şimdi daha bir dermansızlık var sanki, tabi psiklojik de olabilir benimki bilmiyorum :)) Yoksa öyle mide bulantım ya da başka bir rahatsızlığım yok şükür.İlerleyen zamanlarda görücem bakalım gidişatı . :) Sana da geçmiş olsun.Şimdi tekrar niyetindeymişsiniz.Rabbim tez zamanda, hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Evet İst dalar..Ailem geliyo biz pek gidemiyoruz onların aracı var, cumartesileri de akşama kadar çalıştığım için tek gün zor oluyo hava şartları da malum bu ara ama en yakın zamanda gidicez inş:) İstanbul uzak değil ki sana canım, hafta sonu gitsen olur yani, ailen İstanbul'da mı?
Hehehe bunu diyeceğini biliyordum kiiiGençliğin miiiiiii, Allah iyiliğini versin senin. :) O zamanlar gençliğinse 23 yaşlarında hangi çağı yaşıyorsun acaba kuzum? :)))
Cumartesi de çalışıyorsan doğrudur canım, bir pazar günü temizlik vs mi yapacaksın uzanıp dinlenecek misin yoksa gezip tozacak mısın sende haklısın... Olsun ne güzel onlar geliyorlarmış en azından...Evet İst dalar..Ailem geliyo biz pek gidemiyoruz onların aracı var, cumartesileri de akşama kadar çalıştığım için tek gün zor oluyo hava şartları da malum bu ara ama en yakın zamanda gidicez inş
İzin alıp ctesileri arada kaçmam lazımCumartesi de çalışıyorsan doğrudur canım, bir pazar günü temizlik vs mi yapacaksın uzanıp dinlenecek misin yoksa gezip tozacak mısın sende haklısın... Olsun ne güzel onlar geliyorlarmış en azından...
Sağolasın amin canıminş Rabbim hayırlı zamanda nasip eder diyoruz artık sen ne iş yapıyodun? Ben de hamile kalırsam işe gelirken zorlancam die korkuyorum bulantılarım falan çok olursa diye bakalım artık napcaz
Hehehe bunu diyeceğini biliyordum kiii14-15 yaşlarım ergenliğim diyeyim o zaman
tabi bu işler belli olmaz herkesin farklı oluyo.. inş kolay atlatırım bende olursaBen kamudayım canım.Neyse sen kötüye yorma, hiç belli olmaz.Bende de aynı korku vardı şükür rahat geçiyor.