2014-2015 geLinLerii.. buyrun sohbete :)

benimde bilgim yoktu okadar canımcım ama işin içne girince öğrendim hepsini:KK28:
adetinin ne zaman geleceğini biliyosan o günden 14 gün geriye say, o gün yumurtlama günün.. Allahın izniyle hani şansın yüksek.. o günün 2 gün öncesi ve sonrasıda orta derece şans var..

aslında telefona yükledim ben öyle bişi. oradan takip etmek daha kolay geliyor
Kız yok onu sormadım tahmini doğum tarihini soruyorum bebişin, valla biz karı-koca biraz deliyiz de, sonbaharda doğsun istiyoruz, eylülü kaçırdık sanırsam, diğer ayları da kaçırmayalım diye soruyorum, yani bebeğin doğum tarihi ilişki tarihi mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?

Kız yok onu sormadım tahmini doğum tarihini soruyorum bebişin, valla biz karı-koca biraz deliyiz de, sonbaharda doğsun istiyoruz, eylülü kaçırdık sanırsam, diğer ayları da kaçırmayalım diye soruyorum, yani bebeğin doğum tarihi ilişki tarihi mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplanıyor?
Amaninnnn kız ben şimdi forumda baktım ovulasyon tarihi hesaplamayı adet olsam ve yumurtlama günümde hamile kalmış olsam ekim sonunda diyor doğum tarihineo_O ki hemen olmayacağına göree...:KK43:

Amin canım sen ne kadarlık evliydin

canım 31 mayısta evlendik, 7 ayı doldurduk çok şükür..
senin mayısın kaçıydı

Evet canım kolaya benziyor ama ben mayayla birşey yapmasını pek beceremiyorum yine de deneyeceğim :) Becerirsem resmini de koyarım :)

yaa bişeyi anladım onuda yanlış anladım:KK48::KK22:
onu bende bilmiyorum işte, hatta birini tanıyorum kendide bilmiyo kaçıncı ayda olduğunu, artık 9. aya gireceki galiba..
8miyim 9 muyum bende bilmyorum diyodu.. doktorlar söylemedimi bilmem:KK51:

sizde bıraktınızmı canım korunmayı yoksa:KK64:

buarada bende beceremem mayalı yemekleri, daha doğrusu beklemesini sevmiyorum..
o yüzden evlendiğimden beri 1 kez denedim o da mayasız bişi denedim:KK48:

hazır satılıyor ordan alıyorum genelde , okuldayken ayak üstü yenilenlerdendir milinka..
annem evde yapardı çokta güzel hatta dışardakilerden daha güzel oluyodu..

aklıma başka gelirse yazarım canım

senin mayısın kaçıydı

onu bende bilmiyorum işte, hatta birini tanıyorum kendide bilmiyo kaçıncı ayda olduğunu, artık 9. aya gireceki galiba..

hazır satılıyor ordan alıyorum genelde , okuldayken ayak üstü yenilenlerdendir milinka..

Benim 24 mayıs :nazar: tarihlerimizde yakınmış canım

senin mayısın kaçıydı

[/
:KK70:Kız güldürdün beni vallahi:) Yok henüz bırakmadık da kararsız olduğumuz çok belli, yani ben daha çekimserim eşim bişey demiyor...
Teşekkür ederim canım ama dızmanayı en kısa zamanda denerim :)

heh gül gül:KK19:
aslında banada erken geliyodu ama bebiş tutunana kadar belki aylar geçer, belki hemen olur bilmem ama yavaştan başlamak lazım:anneadayı:

dene canım dene, bende şu hiç denemediğim irmikli tatlılardan denemek istiyorum, hep erteliyorum :kk77:

heh gül gül:KK19:
aslında banada erken geliyodu ama bebiş tutunana kadar belki aylar geçer, belki hemen olur bilmem ama yavaştan başlamak lazım:anneadayı:

dene canım dene, bende şu hiç denemediğim irmikli tatlılardan denemek istiyorum, hep erteliyorum :kk77:
Zamana bıraktım canım yaa, sende dene ben sütlü tatlıları daha çok seviyorum, aff oruçluyum aklıma getirmeyim canım istiyor sanki :) olsun neyse ki revani yapmıştım, akşama yerim.. :)

güzel annee nasılsın bakem:KK54:

annenler geldimi, geçenlerde okumuştum bişiler ama neden yazmadım bilmem:KK16: çok geçmiş olsun anneciğine canım
Sagol canim...cumadan beri bendeler şükür...:)
Annem iyi dinleniyor ama ağrısı sizisi yok :)
Bebisin ilk defa tekmeleroni elimizle hissettik iki gün önce... Artık büyüdü teyzesi...şimdi bol bol tekme atıyor şükür :KK66:

Sen nasılsın kuzucummmm:)

kız öle desene :KK33:
başta söylemem gerekesi sona bıraktım azcık galiba:KK52:

Zamana bıraktım canım yaa, sende dene ben sütlü tatlıları daha çok seviyorum, aff oruçluyum aklıma getirmeyim canım istiyor sanki :) olsun neyse ki revani yapmıştım, akşama yerim.. :)

yaa bilmiyodum canım, kusuruma bakma..hemen kapatalım konuyu:KK19:

Sagol canim...cumadan beri bendeler şükür...:)
Annem iyi dinleniyor ama ağrısı sizisi yok :)
Bebisin ilk defa tekmeleroni elimizle hissettik iki gün önce... Artık büyüdü teyzesi...şimdi bol bol tekme atıyor şükür :KK66:

Sen nasılsın kuzucummmm:)

hadi yaa anneyi tekmelemelerde başladı desene:KK48::emir_bebek::nazar:
iyiyim bende esmam evdeyim, dinleniyorum biraz, sınava çalışmam gerek ama hiç oralı değilim:KK16:

başta söylemem gerekesi sona bıraktım azcık galiba:KK52:

yaa bilmiyodum canım, kusuruma bakma..hemen kapatalım konuyu:KK19:

hadi yaa anneyi tekmelemelerde başladı desene:KK48::emir_bebek::nazar:
iyiyim bende esmam evdeyim, dinleniyorum biraz, sınava çalışmam gerek ama hiç oralı değilim:KK16:
Başladı şükür kuzucum...
Kardeşlerimiz gelsin diye dua ediyoruz :KK70:oyy çalışırsin çalışırsin illa olur onlar sen merak etme :KK66:
Azimli kizsin vesselam :KK70:

Kuzum ben ne yaptım biliyon mu...senden mamalari soylemeni istedim ya :):)

sonra sonra senin mesaji cevabı okuyordum kiii baktim canim çekiyor yarıda biraktim ama eminim süper şeylerdir, ellerine sağlık şimdiden kuzummm:KK70:

Çook şükür kavuştuk kii :nazar:

SirriEyvan - 26.10.2013 :nazar::KK68:
zzzzynpppp- 25.01.2014 :nazar::KK68:
su misali22 - 22.04.2014 :nazar::KK68:
edaa91 - 11.05.2014 :nazar::KK68:
CennetiMelegiM - 24.05.2014 :nazar::KK68:
hanzade_87 - 24.05.2014 :nazar::KK68:
tuttku - 31.05.2014 :nazar::KK68:
duman91 - 30.07.2014 :nazar::KK68:

Ladypuprle - 09.08.2014 :nazar::KK68:
Gleenyn - 10.08.2014 :nazar::KK68:
AskInihan - 12.08.2014 :nazar::KK68: