Olur canımm ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra fark etmez bence düşünüp yapıyorsun sonuçtaa
Demi yaa :))
Ben 1 hafta önce yapıcam tamam kesin :)
Birde hasta rolu yapıp yarın çıkamıcam diye çıldırttım mı tam süpriz olurrrrr
Da o zamanda ne bilim yanına birşey gerekicek ya.
Ya sabah köründe gidip piizza yapıcam. Ya sarma bir gün öncesinden. Asıl problem olanda yanında süpriz tatlı olmalı yani. Pasta gibi :S Hazır alırım belkide
Gizemcimm ben kaçıyorum ablam yanımda işi varmış istiyor pc'yi :))
Yarın görüşürüz kuzucumm çok öpüyorum seniii..
Kendine dikkat et..
Sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun eniştemle hep çok çok çoookk mutlu olun..
Kızlar hepiniz bir ömür kocişlerinizle mutlu olun, Allah tamamına erdirsin ilişkilerimizi..
Bence sarma, gül böreği veee hazır pastaaaa
İzlemedim canım(
Birde şöyle birşey var. O gün 10 gibi buluşmazsak beni mahveder he. Gidipte 8 de gidemem onlara
Bunu 1 hafta önce yapsam nolur ki
O tartışılmaz canım eper ihtiyacı varsa tam alacak zamanı değilse bak o zaman ben kendimi zorlar biriktiririm.
Sizin ne zaman yıl dönümü
bzm 29 kasm canım :) yeni geçti sayılır.. ama hediye almadk biz.. paramz yoktu.. ben gittim yanına kurabiye yaptm en sevdiğinden
En güzeli canım.
Bende buna karşıyım işte. İnsan para biriktiremiyor, öğrenciyiz hepimiz zaten.
O yüzden maddi şeylere yönelmek istemiyorum...
Kurabiyeyi inan unutmucaktır daha kalıcı ve güzel.
Acıktım ben yaaa
sana da yapiim getiriimm
valla cnm öyle yaa..biz diyoruz ki hediye alamaynca, az kaldı iki yıl sonra okul bitsin işe girelim, herşeyi alırız birbirimize diyoruz.. ki bnm onun yanına gitmem 100 tl yol parası demek.. o yzden onu görmem bile fırsat bzm için
İsterim valla canm
Ellerine kollarına sağlık...
100TL de az değil yani.
E cnm annen gittiğini biliyor mu yanna yoksa bilmiyor mu?
Neden sordun dersen 10 saatten fazla demiştin yanlış hatırlamıyorsamo yüzden soruyourm
ne demek canımm olsaydı da verseydim
canım annem izin veriyo gitmeme, babam da annemin izni olduğundan arkadaşıma gidiyorum diyorum tmm diyo
bi sorun yaşamadık yani
bazen bnmki buraya gelio, onun da burada hiç akrabası kalmadı, ablamda kalıyo o da
ablamın evlenmesi işimize yaradı yani
Sağol canım benim teşekkürler, inşallah hepimiz çok mutlu oluruz.Saol canım benim inşallah sizde enişteyle çoook mutlu olursunuz ömürrr boyuuu
Ben yarın evdeim canım.
Öpüyorum seni çook dikkat et kendine
Hımmm :))
Güzel fikirler bunlar bence güzel olucak hadi bakalım heveslendim hayırlısı artık :))
Ay keşke evdekilerde gidiversee
Sağol canım benim teşekkürler, inşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
Görüşürüz o zaman canımmm.
Bence de çok güzel olucak canım benimm
Daha vaktimiz var kararlaştırırız
Evdekiler de gider inşşşş.
Eki Görüntüle 347140
kızlar yaa bulamadım facede nerde gördüğümüü ama size şöyle söyliym benmde nişanlımın gelmesine 1 gün kaldı perş.sabahı ona böylee sucuklardan omlet yapıcam bide sabah domatesleri kendim için antreman olsun diye kalp li doğradım salatalıklarıda oluoo yanii birz hayal gücüyle süper olur
ben daha öncede kuarbiye yaptım 17si doğum günüydü zavallımın ev arkdaşları daha çok yedi aç oluoo bu öğrenci milleti yaa
sabahtan beri kutu aradım hani şu kalpli olanlarından saat aldım saati hiç yok ama öylee dünyanın parasınıda veremem300 400 yanii şimdilk o çok uydurma olmasın diye kutu aliim dedim notlarla doldurayım bulamadım istediğim gibi mukavva alıp yapiim dedim youtubeta çok koly gibi geldi yapamadım ellerrrim hep tutkal olduğuyla kaldım artık biyerde kahve filcanı satıolardı 2li kalpli kutuda artık ondan aldım içine şimdii not yazıyorum bidünyaa okusun dursun
Ne güzel düşünmüşsün canım çok güzel jest olucak sevdiğine. :)
Sucuklar da çok şirin olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?