• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş. :D

İyi geceler güzel gelincikler :16::16:

Yasmiiiiiinnnnnnnnnn canımm bloguna bakamadımm yaaa sayfa açılmıo diyoo :( :52::52:

Merhaba kızlar benıde aranıza alınnnnn..... :)
İsmim Özlem 2011 temmuzdan berı sozluyuz bızde ıs resmıyete dokulsun dedık nasılsa bırbımızı sevıyoreeeeeeeee..... :)
ama gel gelelım okullarımız ve askerlık nedenıyle 2014 bılemedın 2015 bası anca evlenırız bu gıdısle :)
Hepinizin tez zamanda kavusmasını dilerim.... :16:

Hoşgeldin canım benim aramıza, dilerim hepimiz en istediğimiz şekilde ve en kısa zamanda kavuşuruz sevdiceklerimize :)))

bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş. :D

Canım öncelikle tebrik ederim , allah tamamını erdirsin inş , mutluluğunuz daim olsun :nazar::nazar:

günaydın kızlarrr yeni gün herkezee mutluluk getirsinnn:32:

2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değil :( kapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum $straplez-gelinlik-modelleri9.webp

2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değil :( kapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum Eki Görüntüle 330527

Canımm gelinliği denemeden sana uyup uymayaağını bilemezsin kii. Çok uzun boylu olmaya gerek yok topuklu ayakkabı giyersin zaten :) Düğün üzeri stresten kilo da verilir mutlaka :) Pek ala istediğin modeli giyersin yanii.. :34:

2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değil :( kapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum Eki Görüntüle 330527

canım bende senin gibi bu tarz gelinliklerden istiyorum,

boyum 1,59 muşşşşşşş , 1,60 bile değil neyse 1,60 diyelim biz :1:

kilomda 49 dur.

ufacık tefecik içi dolu turşucuk bir kızımdır yani :1::1:

ama 10 12 cm topuklu giymeyi planladığım için boyum olur 1.70 , heralde yakışır bizlere bu gelinlikler , minyonlara çok kabarık gitmiyor bence içinde kayboluruz gibi geliyor :1:

yani uzun lafın kısası bence çok güzel olurrrrrrrrrr

Back
X