Hoş geldin aramıza :) Hemen kavuştursun Allahım hepimizi:)
Hoşbulduk canımmmmmmm
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoş geldin aramıza :) Hemen kavuştursun Allahım hepimizi:)
Hoşgeldin canımm aramıza :) Oh ne güzel sözlenmişsiniz :) Allah tamamına erdirsin inş. Tez zamanda kavuşalım kocişleree![]()
bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş.![]()
Eminim çok güzel geçicektir tatlım .Hiç heycan yapma bir bakmışsın herşey olmuş bitmişşş![]()
teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur...
İyi geceler güzel gelincikler
Yasmiiiiiinnnnnnnnnn canımm bloguna bakamadımm yaaa sayfa açılmıo diyoo![]()
![]()
Merhaba kızlar benıde aranıza alınnnnn..... :)
İsmim Özlem 2011 temmuzdan berı sozluyuz bızde ıs resmıyete dokulsun dedık nasılsa bırbımızı sevıyoreeeeeeeee..... :)
ama gel gelelım okullarımız ve askerlık nedenıyle 2014 bılemedın 2015 bası anca evlenırız bu gıdısle :)
Hepinizin tez zamanda kavusmasını dilerim....![]()
bende yakında sözleniyorum inşallah bana dua edin kızlar herşey cok güzel geçer inş.![]()
günaydın kızlarrr yeni gün herkezee mutluluk getirsinnn![]()
huuuuu huuuuuuuuuuu günaydıııııııııııın :119::119::119::119::119:
Ben fark ederimm hemencikkkÖzel mesajlıyorum
Nerden fark ettin hemen yahu![]()
günaydın kızlarrr yeni gün herkezee mutluluk getirsinnn![]()
2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değilkapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum Eki Görüntüle 330527
2014 ne zaman açıldıda görememişim bu konuyu bende büyük ihtimal bu yılda evleneceğim inşallah kızlar :) ya benim gözüm gelinliklere kaydı resimlere bakarken straplez A şeklindeki sade gelinliklere bayılıyorum ama vücuduma uyarmı onu düşünüyorum ya straplez giyebilmek için nasıl bir vücut gerek boyumda uzun değilkapalı olcak gerçi üstüne bolero olur o sorun değilde yakışırmı o var bu modellere bayılıyorum Eki Görüntüle 330527