2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kızlar yaa ilk çeyiz setimi almak lazım yada tencere setimi siz nasıl yaptınız nelerden başlamak lazım almayaa

Cnm listeni paylaşmanı bekliyeceğim
alınması insana felaket bir mutluluk kazandırıyor bunu çok iyi biliyorum :))
Helee helee o nevresim battaniyelerin sevdiklerimizle içinde uyucağımızı bilmek daaha daha güzell
Elektronikler için erken ona bende katılıyorum.

kızlar yaa ilk çeyiz setimi almak lazım yada tencere setimi siz nasıl yaptınız nelerden başlamak lazım almayaa

Kesinlikle tencere seti Yemek takımı ÇBK Takımı. İlk alınması gerekilen 3 şey. Çünkü daha zaman varken aradan çıkartırsın cnm.
Durumun müsait ise birkaçta ıvır zıvır derken 1 yıl boyunca kendine 200 -250Tl ye bağlarsın.

Canımm benimm sağolasın.. İnşallah 3 yıl olur bakıcaz artık durumlara göre balım.
Hayırlısı hangi zamansa o zaman olsun cnm benim
Birlikte berabercene ilk söz nişan çeyiz düğün tüm herşeyimizi paylaşıcağız... İnşallah...

Günaydın Kızlarrrsağol tatlımm ozman setlerden almak en mantıklısı

Yasmincim bizim düğün tarihimizi 15.05.2015 olarak düzeltebilir misin? :))
Bir aksilik çıkmazsa 2015 'te olucak inşallah düğünümüz :)

Yasmincim bizim düğün tarihimizi 15.05.2015 olarak düzeltebilir misin? :))
Bir aksilik çıkmazsa 2015 'te olucak inşallah düğünümüz :)

holeyy çok sevindim senin adına cnm bnm...
Ya bizim bir ihtimal 2013 Ekim gibi olabilir İnşallah ya..
Onun içinde Aralıkta net belli olucak... İçim içimi yiyor...

Sizler glemiyorsunuz diye benimde hevesim kaçıyor gelmiyorum valla
Özlüyorumda sizi
nasılsınız iyi msiniz?

ALLAH hepinizin yardımcısı olsun :)cok uzun süre. sabredenler elbet mukafatını alacaktır

Saolasın cnm... İnşallah...
Sanada mutluluklar diliyorum...

Canım benimm çok teşekkür ederimm ben de senin adına sevindimm inşallah o ihtimal gerçekleşir de erkenden kavuşursun kocişine :))
Ben de kimse gelmiyor diye gelmiyorum valla :) Saat belirlesek uygun olanlar uğramaya çalışsa daha mı iyi olur acaba :)
Ben iyiyim çok şükür finaller bitti sonuçlar nasıl olucak bakalım:) Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor?

İnşallah bütün güzel heyecanları birlikte yaşayacağız kuzum inşallah, o günler gelsin hemeeeennnn

Benimde son sınavım bugün bitti bir rahatladım ki sormaa
Bende saat belirleyelim diyorum ama sonrada düşnüoum herkes aynı saatte burda olamıyor ki
Bende iyiim cnm ablama gidicem tatilde bizimkiyle 1 hafta nasıl ayrı kalıcağımı düşnüyorum Düşünüyoruz

İnşallah bütün güzel heyecanları birlikte yaşayacağız kuzum inşallah, o günler gelsin hemeeeennnn

Birlikte geçireceğiz tabiki cnm bnm..
Canım ne dicem sizin askerlik tamm mı yoksa sevdiğin okuyor mu

Ah canım benimm ablanla kavuşurken sevdiğinle ayrılıcaksın 1 haftacık sabredin artık güzelimm çok zor geçicektir eminim kii ama daha uzun ayrılıklardan korusun Allah:)
Sorma canım benim insan çok rahatlıyor ama benim sonuçlara göre bütünlemeye kalma ihtimalim de var inşallah kalmam :))

Askerden geleli 1 yıl oldu geçen kasımda canımm okumuyor yani askerliğimizi bitirdik çok şükür :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben buradayım ama gidiyorum yine :)
aşkım geliyo yarın çok mutluyummmmm
aradı beni bilet aldım dedi neeeee dedimm istanbula mı dedim evet dedi
ge.en ayeılışımızda çok ağlamıştım ama daha 15 gün oldu onun yanından geleli bu sefer kavuşmamız kısa sürdü allahıma şükür
kuaföre gidip kaşlarımı aldırıp saçlarımı kestireceğim biraz...
ve ders çalışacağım
finallere aşkımla gidicem o gelince çalışmaya fırsatım olmayabilr
o yüzden bugün onları bitireyim
çok hyecanlıyım yaaa
bu aada simgecim tarih öne çekilmiş herhalde hayırlısı olsun inşallah

Ben geldim kızlar ,

gribim ya 5 gündür , 2 gün önce ateşledim falan :2::2::2:

Finalleri bitenlere geçmiş olsun ,

Sürenlere başarılar ,

Uzaktaki sevgilisiyle kavuşcak olanlarada , bol gezmeli tozmalı güzel günler diliyorum :)))

mckk :)

Son düzenleme:
Canımm gözün aydın enişte geliyor demek çok sevindim senin adına:))
Benim de saçlarımı kestirmem lazım aslındaa çok dökülüyor kızlar yaa yakında saçsız kalıcam Allah korusun:)
Teşekkürler tatlımm evet tarihi öne çektik inşallah hepimiz bi an önce kavuşuruz :)
Bu arada finallerde başarılar :)

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine
bu ara herkes hasta salgın var dikkat et bol bol ıhlamur iç :))

oHH :)
Bizde bitirdik çok şükür valla o kadar huzur veriyor ki bu bana :)
Bizim 4 Kasım 2009 da bitti :))

Ohh yine güzel bir kavuşmma haberi aldık
Heyecandan herşeyi şaşırırsın sen şimdi :) Hheheh :)
Bol bol özlem giderin canım...

Canım çok geçmiş olsun... İnşallah en kısa zamanda güzelirsin...

Bende saçlarımıı kestirdimmm :)))
Kuaförden geldim yıkandım mamamı yedim ve aklıma ilk siz geldiniz geldim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…