2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ya ne güzel hepimiz izmirliyizzz
Evet canım askerlik için,sen ne zaman yollucaksın askere ?
[/QUOTE]

konunun açıklamasndada yazmştm , normalde şuan 4. sınıfa geçti ama , büyük ihtimalle bi sene daha uzucak okulu ve ondan sonra askerlik işte

neyseki 5 ay beklicem , babama kalsa çok istiyosanız evlenin sonra gitsin askere dio , adam benden rahat ,

ay evet sorma ben 2 gecedir ince polar battaniye ile örtünüyorum valla cnm , sonbahar güzel ya :)

Ya siz izmirin neresinde oturuyosunuz ya bizim burası hala çok sıcakkk

Hoşgeldin canım,olsun izmirli değilsin ama kader arkadaşımızsın beraber sayıcaz düğün şafağı

neyseki 5 ay beklicem , babama kalsa çok istiyosanız evlenin sonra gitsin askere dio , adam benden rahat ,

ay evet sorma ben 2 gecedir ince polar battaniye ile örtünüyorum valla cnm , sonbahar güzel ya :)

Benim huyumdur hep örtünerek yatıyorum... İzmirimi çok seviyorum birde böyle püfür püfür esseeeOhhh :))
Baban çok tatlıymış demekki :))

Canım benimm saolasınn...
Küçük olmasıda iyidir daha kolay söz geçer

heh hoşgeldin sende :)) ikimiz aynı kaderdeyiz küçük bizimkiler , ama dediğim gibi , küçük erkek eve bereket getirirmiş

konunun açıklamasndada yazmştm , normalde şuan 4. sınıfa geçti ama , büyük ihtimalle bi sene daha uzucak okulu ve ondan sonra askerlik işte

Hmm aklımda kalmamış canım,kısa dönem su gibi akıp geçer merak etme

Son düzenleyen: Moderatör:

Hoşgeldin canım,olsun izmirli değilsin ama kader arkadaşımızsın beraber sayıcaz düğün şafağı

Buca da ben :)

Bu arada Sizin gibi iyi insanlar ile oldukça konuştukça güzel dostlukla bu 3 yılın çabuk geçtiğine inanıyorummmmm :))

Benim huyumdur hep örtünerek yatıyorum... İzmirimi çok seviyorum birde böyle püfür püfür esseeeOhhh :))
Baban çok tatlıymış demekki :))

ay bende hep örtünüyorum , yazın pikeyle işte , açık yattığım zaman üstüme sanki birisi atlıcakmış gibi geliyo valla pskolojk işte

Bu arada Sizin gibi iyi insanlar ile oldukça konuştukça güzel dostlukla bu 3 yılın çabuk geçtiğine inanıyorummmmm :))

artık düğünlerimizede geliriz he bende hatayy

Hmm aklımda kalmamış canım,kısa dönem su gibi akıp geçer merak etme

inş cnm tek tesellim o , gerçi bu devletinde napcağı belli olmuo askerlik uzucak diolar bişiler oluo yada kısalcak bilmemne anlamadım

İnsan birileriyle konuşup,birşeyler paylaştıkça herşey daha kolaylaşıyor tatlım.Hele ki sevgilin yanında ah ahh su gibi akar geçer 3 yıl

evet canım ya doğru söylüyosun :) ben önce sizi evericem sonra ben gidicem :)))
tek başıma kalıcam buralardaa

yok kıs öyle bi sözünü geçiriyo ki bazen bağırma ablaya diyorum gülüp susuyo
heh hoşgeldin sende :)) ikimiz aynı kaderdeyiz küçük bizimkiler , ama dediğim gibi , küçük erkek eve bereket getirirmiş

aa gerçekten mii dur ben bunu söyleyeyim ona ne dicek

İnsan birileriyle konuşup,birşeyler paylaştıkça herşey daha kolaylaşıyor tatlım.Hele ki sevgilin yanında ah ahh su gibi akar geçer 3 yıl

Şafak sanırım 210??
Bizim ''sevdiğini Özleyenler'' topiğimiz vardı...
Orda da çok dostlarım vardır... Birlikte bekledik hep..
Ve artık Tezime dayanarak diyorum kiii :) 460-400 gerçekten çok zor...
400-300 Alışma kendi hayatımıza odaklanma dönemi...
300-150 Hayatla birlikte geçen günler...
150-0 Heyecan Buram buram

Bizde çok zorlu bekledik gerçekten...
Birde Telefon yakalattık Disko + 7 gün uzatma yemiştik :)
NErde yapıyor canım sevdiğin askerliğini?

artık düğünlerimizede geliriz he bende hatayy

inş cnm tek tesellim o , gerçi bu devletinde napcağı belli olmuo askerlik uzucak diolar bişiler oluo yada kısalcak bilmemne anlamadım

Ya evet hiç birşey kesin değil bu ülkede,her an herşey olabilir :86:

Olsun canım sende çok beklemiceksin bizden sonra,hem biz geliriz yanlız bırakmayız seni

hadi hatunlar konu açayım size babalarınız biliyo mu sizinkileri ve biliyosa ilk nası anlattnz , tanıştılar mı vs

yada bilmiyorsa nasıl ve ne zaman anlatmayı düşünüyorsunuzzzzzz

:)) Bağırma Ablaya :)) Çok hoşuma gitti :))

ahh ne güzel olur yaaü
uça uça gelirim hem de canımmm

İnşallah canım benim...

211 tatlım :) Tezin gerçekten çok doğru ama 300ler beni fena zorladı neyse ki bitti gitti
Ah siz birde +7 yapmışsınız çok zor ya dikkat etmek gerekiyor.
Askerim Çanakkalede canımm

hadi hatunlar konu açayım size babalarınız biliyo mu sizinkileri ve biliyosa ilk nası anlattnz , tanıştılar mı vs

Benimki bilmiyorr :):26:
Ablamın arkadaşı ablam biliyor annem biliyor ama bir ses etmiyor :))
Seneye aralığa söz istiyoruz... Ondan 1 ay önce mutlaka tanışılır o zaman öğrenceğe benziyor babacım

Biliyorrrr,benim staj yaptığım yerde çalışıyordu sevgilim babamlar ziyarete geldiğinde tanıştırmıştım ben.Ama ilk nasıl anlattığımı hiç hatırlamıyorum ya :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…