2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

askerden önce binsin bence iş ciddiye çünkü , ziyaretine falan gitmen kolaylaşr bence :)))

Artık öyle bir durum kalmadı canım gittiği için ama yakında ailesiyle beraber ziyarete gidicem inşallah,bizimkilerden izin çıktı

evet yazmştm daha öncede artık sizlere gene yazmak zor geldi zati aynısını kopyaladım , söz olayımı az önce açıladm kuzum okursun az üstten

aaa gördüm canım şimdi aynı anda yazmışız pardon :))
ya kızlar benim aklıma takılan birşey var
çok üzün süre sözlü ya da nişanlı kalmak olumsuz olur mu dersiniz?
bizim ben son sonoftayken sözlenicez aşkım askere gidicek kısa dönem yapıp gelecek sonra nişan son ra da düğün.. yani 6 ay sözlü 1 yıla yakın nişanlı kalacağız..
kötü mü olur?

inşallah canım benimm
evet gerçi biz ikinci olunca biraz daha kolay olabilir :)))
inşallah herşey gönlüne göre olur
en hayırlı zamanda olur

Amin inşallah :)
Ama olursa ben 1. olucam :)
Ablam var ancak... Fizik bölümünde okuyor... 4. sınıf oldu :)
Evlenmek falan yok düşüncesinde :))

Amin inşallah :)
Ama olursa ben 1. olucam :)
Ablam var ancak... Fizik bölümünde okuyor... 4. sınıf oldu :)
Evlenmek falan yok düşüncesinde :))

hmmm anladımm :)
amannn abinin öyle bi düşüncesi yoksa sen sokuveirrsin kendini araya :)))

Son düzenleme:

Çok uzun bir süre değil cnm ya daha uzun süre nişanlı olanlarda var..Kötü yönde etkileyeceğini sanmıyorum tabi ailelerde önemli bir faktör

Canım bana göre iki tarafta problem etmezse aile olarak hiç bir problem çıkmaz gibime geliyor...
TAbi sorumluluk kabul edebilecek olanlara...
Çnkü bazılarına sorumlulukları ağır gelip yapamıyorlar...
Ailecek sözlü nişanlı olmadan senelerce birbirlerine gidip gleenleri biliyorum...
Aslında ilk iş ailelerin anlayışında...sonra ise Çiftlerde bitiyor...
Şuda unutulmamalı her ilişki nişanlı olsada evliliğe gitmek mecburiyetinde değil bence... Anlaşamazlar evliyken ayrılıktan sa sözlü-nişanlıyken ayrılılabilir Aileler bu konuda da sıkmamalı... Yok elalem ne der gibisinden...
Bizde 5ay söz 15 ay kadarda nişan düşünüyoruz...
SEnin gibi yazılarla kafa karıştıranlar oluor ama yapanlar nasıl yapıyorlar mutlu bir şekilde?

Benim fikrim bu...

Çok uzun bir süre değil cnm ya daha uzun süre nişanlı olanlarda var..Kötü yönde etkileyeceğini sanmıyorum tabi ailelerde önemli bir faktör

ailelerden yana sorun olacağını sanmıyorum canım çünkü aileiyle zaten tanışıyorum hepsiyle çok da iyi anlaşıyoruz.. benim hep hayaşlimde söz nişan olaylarının kısa olması vardı ama artık sevgililik uzun süreli olunca işin suyu çıkmasından korkuyorum açıkçası.... inşallah bizi zorlayan bir konu olmaz canım :78:

evet aslında canım yaa doğru söylüyosun... aileler arasında sorun çıkmaz sanıyorum çünkü onun ialesi 9 saat mesafede... çok içli dışlı olmayacağız yanii.. ama gene de insanın aklına geliyo bazen :)))

Artık öyle bir durum kalmadı canım gittiği için ama yakında ailesiyle beraber ziyarete gidicem inşallah,bizimkilerden izin çıktı

amaan sahi pardon daldım sennki askerdeydi :)) neyse oh kavuşcaksın ama izin çıkmş bak :)

Senin söz ve nişan için verdiğin süre bence çok uygun canım ailelerdende sorun çıkmaz diyorsan hiç kafanı takma derim
kızlaarrr bende gelebilir miyiim 2014 gelini olaraktan

Tabikiii,hoşgeldinn :80:

kızlaarrr bende gelebilir miyiim 2014 gelini olaraktan

Mrblar hoşgeldinizzz

Gerçekten 9 saatlik problem varken pek sorun çıkacağını sanmıyorum :)
En kötü sorun bayramda gelmeni beklerler ailen yollarsa 1 2 günlüğüne sonra sözlün gelir 3. günü olur biter

kızlarrr bir konu da bendenn:)))
çeyiz yapmaya başladınız mı?
ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
önce neler alacaksınız :78:

kalabalıklaşıyoruz oh ne güzell :) bu topic i hiç bırakmayın olur mu , evlenme teklifi etti , sözleniyoruz , nişanlanıyoruz , alışverişe çıkıyoruz , yatak odası aldık , vs :) hepsini birbirimze burdan duyuralımmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…