2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benimki bilmiyorr :):26:
Ablamın arkadaşı ablam biliyor annem biliyor ama bir ses etmiyor :))
Seneye aralığa söz istiyoruz... Ondan 1 ay önce mutlaka tanışılır o zaman öğrenceğe benziyor babacım

hımm anladım :)) hepimizin baya uzun olduğu için ilişkileri dedim babişkolar biliyodur ondan sordm

211 tatlım :) Tezin gerçekten çok doğru ama 300ler beni fena zorladı neyse ki bitti gitti
Ah siz birde +7 yapmışsınız çok zor ya dikkat etmek gerekiyor.
Askerim Çanakkalede canımm

Aynen canım...
150 ile 100 arası da biraz zor gelicek Çok heyecanlı olucaksın çünkü :=)
Plakalar söz konusu :) Hayırlısıyla gelsin canım inşallah..

Çanakkale iyi yer sanıyorum diymi? RAhattır?
Arada Sinirkli olabiliyordur diymi asker psikolojisi :)

Bizimkide Adana da yaptı..
Allah tüm askerimizi korusun..

Ya evet hiç birşey kesin değil bu ülkede,her an herşey olabilir :86:

Olsun canım sende çok beklemiceksin bizden sonra,hem biz geliriz yanlız bırakmayız seni

ayy bırakmayın beniii evlenip gidince unutursanız üserim sonraaaa ben hep buradayım nasılsa
hadi hatunlar konu açayım size babalarınız biliyo mu sizinkileri ve biliyosa ilk nası anlattnz , tanıştılar mı vs

yada bilmiyorsa nasıl ve ne zaman anlatmayı düşünüyorsunuzzzzzz

canım benim çok komiktir o olay :)) bz daha yeni çıkarken lisedeydik o zaman aşkmla sarmaş dolaş babama yakalandık babam böle kaldı bağrış çağrış kaç gün konuşmad ı benimle tabii 4 yıl oldu ayrıldık sanıyodu..
geçen gün annem çıtlatmış babam da sinirlenmiş zamanı gelince konuşruz demiş tabiiannemin dediği kişinin bizi yalakadığı kişi olduğunu vbilmiyo :))))

canım ben 2 yıl daha bekleyeyim sözden bir yıl önce falan söyleyeyim diyorum canım babam çok sert benim şimdi de biliyo ufak ufak ama o zaman ciddi ciddi konuşucam

:)) Bağırma Ablaya :)) Çok hoşuma gitti :))

İnşallah canım benim...

ben öyle güzel laflar bulutrum işte
inşallah kuzum sen bi evlen de hayırlısıyla

Babalar için kızlar çok kıymetli tabiki
Seni unuturmuyuzz :)
Beraber sayıcaz canım bneim...
Belki de 2014 te olur hım?

Amin canım,hepsinin yardımcısı olsun..
O günlere bir geleyimde zorlasın ya yeterki 100ler olsun
Çanakkale iyi yer tatlımm çok şükür terörden uzak ama malum asker işte arada sinirli olabiliyor oda çok normal

Senide evlendiricez canım bırakmayızz :86:

ay inanmıyorum , peki o kızdığı çocuk olduğunu öğrennce nolcak çok merak ediyorm kesin anlat

Babalar için kızlar çok kıymetli tabiki
Seni unuturmuyuzz :)
Beraber sayıcaz canım bneim...
Belki de 2014 te olur hım?

ayy Gizem'im ağzından bal damlıyoo
inşallah öyle olur canım ama babam üni bitmeden izin vermez sanmama kkzuum yaa
ben gene de kendimi kötü olana alıştırayım

hımm anladım :)) hepimizin baya uzun olduğu için ilişkileri dedim babişkolar biliyodur ondan sordm

Canım bişey sorucam izninle...
Siz ayadır sözlüsünüz...
Bizde sanıyorum 4-10 ay arası kalma ihtimalimiz var ... Belki...
Yüzük konusunu naptınız?
Tek sende Tektaş mı var yoksa 2 ince yüzük mü?

ay inanmıyorum , peki o kızdığı çocuk olduğunu öğrennce nolcak çok merak ediyorm kesin anlat

tamam canım anlatırım merak etme kalpten gitmezse adam :)))
benimki de diyo ki ne var kızım sözümüzde durduk işte bırakmadık seni
ama babam dicek ki 7 yıl uyuttunuz mu beni

benimde şöyle oldu :)

annemin , anneanneme gittiği bi akşam , babamla yalnızdık , önce yemeğe gitmiştik sonra baya derin muhabbetler ettik falan , bilenler bilir İZMİR ATATÜRK LİSESİ çok köklü ve çok kaliteli bir okuldur ve benim babam bildim bileli bu okulda okuyanlara hayranlık duyar , bi çok akrabam bu liseden mezundur falan ve benimkide bu liseden mezun bir makine mühendisi :) neyse ben babamın bu yöndeki zaafını bildiğim için , evirdim çevirdim konuyu yemek boyu sonra ev yolunda falan toplam 2 3 saatte eve gelene kadar konuyu getirdim atatürk lisesine neyse baya yıl geçti şimdi hatırlamıyorum ama babamla evdede sohbet etmeye devam ederken sana bişey sölicem dedim , ve konu hani bu yönlerde hep alakasız falan değil , sonra söylemicem dur yazcam dedim burda gülmeyin , babamda yazma yazma anladım erkek arkadaşın mı var dedi , bende aşırı duygusal ve sulugöz bi insan olduğum için evet dedim ve ağlamaya başladım babamda sordu etti işte ailesini nereli olduklarını vs , hepsinden gururla söz ettim ve babamdan onayı aldım , işin ilginç yanı şuna kimse inanmıycak ama henüz 19 yaşındaydım ve inanın biz çıkmaya başlayalı 1 ay mı ne olmuştu , ama tanışıklığımız 2 yıldı. Ben neyimize güvenip daha 1 aylıkken babama söyledim bilmiyorum ama şuan 4. yılımıza girdik işte

ayy Gizem'im ağzından bal damlıyoo
inşallah öyle olur canım ama babam üni bitmeden izin vermez sanmama kkzuum yaa
ben gene de kendimi kötü olana alıştırayım

Anlıyorum canım ama 7 yıl olmuş olucak ve okuldan sonra en kötü 3-5 ay içinde evlendirebilir :) yani 2014 :)
Sonuçta 1 kız evlendirmiş bir baba :)
Bende 2. Olucağın için daha yumuşak kurallar çiğnene bilir: )
Benim babamda okul bitmeden olmaz diyenlerden kii benimki 3üni bitirince bu konuda baya sert :))
Ancak ben KPSS yi istiyorum sıkı hazırlanıyorum biliyosun...
Eğer kazanırsam dondurcam ve açığa çevircem...
Olursa zamanda 2 -3 ay öne gelirr :))

ayy canım ne güzel olmuşşş :))))
keşke ben de babamın şöyle yumuşak bir anına denk gelsem ama yok ki
canım ben senin bu hikayeni başka bir topikte okumuştum galiba orada da çok hoşuma gitmişti
allah tamamına erdirsin inşallah bir de birşey soruxcam sözlümüydünüz canım siz?

MAşallahh canımm :)

Canım bişey sorucam izninle...
Siz ayadır sözlüsünüz...
Bizde sanıyorum 4-10 ay arası kalma ihtimalimiz var ... Belki...
Yüzük konusunu naptınız?
Tek sende Tektaş mı var yoksa 2 ince yüzük mü?

cnm bizim söz aile arasında değil , isteme olmadı henüz o yüzden gümüş yüzüklerimiz var aramızda taktık yani, ama ikimizde birbirimizin aileleriyle sık sık birarada olduğumuz için hiçbir sorunumz yok , sadece iş iyice ciddiyete ve resmiyete kavuşması için, benimkinn okulunn bitmesini bekliyoruz yoksa onun aileside benimkilerde , işte çocuğumz sözlü fln diye bahsediyorlar heryerde yüzden bende aramızdada olsa sözü hafife almıyorum ciddi ciddi bahsediyorum anlatabildim mi :) , tektaş evlenme teklifi edip iş iyice ciddiyete binip istemeye gelcekleri zaman falan olcak kısmetse :)

Anladımm canım :)
Bizimde yüzüklerimiz var :)
Hakkımızda hayırlısı inşallah herşey çok gzel olur...

evet yazmştm daha öncede artık sizlere gene yazmak zor geldi zati aynısını kopyaladım , söz olayımı az önce açıladm kuzum okursun az üstten

Bizim durumla aynıymış tatlım bizde kendi aramızda sözlüyüz ama herkes biliyor Askerden sonra ciddiye binicek iş kısmetse

inşallah canım benimm
evet gerçi biz ikinci olunca biraz daha kolay olabilir :)))
inşallah herşey gönlüne göre olur
en hayırlı zamanda olur

Bizim durumla aynıymış tatlım bizde kendi aramızda sözlüyüz ama herkes biliyor Askerden sonra ciddiye binicek iş kısmetse

askerden önce binsin bence iş ciddiye çünkü , ziyaretine falan gitmen kolaylaşr bence :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…