ayyyy ne güzel :) allah mutlu etsin , bir yastıkta kocatsın sizi inş , tebrik ederim cnm mutluluklar :)bizler evlenirken , sende bebişim olcak dersin belki :)
kesinlikle canım.. ne kadar var eskerliğin bitmesine sizin?
ya aslında tabii ki evlenmek istiyoruz ama bizim için asıl sorun olan uzaklık kızlar yaa
oklumuz ayrı şehirlerde 11 saat.. ailesi de biz lisedeyken buradaydı sonra temelli memelekete taşındılar o da 9 saat...
yani tatillerde bile görüşemiyoruz çok kötü yaa...
hani söz olsa hiç değilse adı konur herkesin haberi olur birbirinden di mi ama
hım anladım okul bitmeden evlilik olmz tabi :) yaşın kaç senin ?
20canım.. evlendiğim zaman bir 24 ü göreceğim sanırım :)
Tam 7 ayımız var canım,az değil yani
Ya aslında dediğin gibi söz yapsanız belki daha kolay olur sizin için herşey,sonuçta hemen evlenmiceksiniz ki
hmm anladım tatlım..moralini bozma allah sağ salim hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin inşallah... sonuçta gelince önünüzde başka bir engel kalmayacak sanırım... onu düşün moralini yüksek tut
işte canım söz yapsak çok iyi olur görüşmemiz sorun olmaz.. ayrı şehirlerde görüşmesi çok zor oluyor çünkü tatlım...tabii ki hemen evlenmicez.. işte tek iş babamı ikna etmekte... onda biraz zorlanacağız sanırım.. babam biraz sert ve otoriterdir de
Amin canım sağoll inşallah sağsalim dönücek,ondan sonrası kolay zaten
Ya aslında aileler bir bakıma haklı okul bitmeden söz nişan işine karışmak istemiyorlar,ama sanki hemen evlenicez..Sizin durumunuz farklı sonuçta daha rahat görüşebilmek adına istiyorsunuz sözü.
İnşallah babanı ikna edebilirsin,anneni soksan araya
zaten annem ikna edecek canım yaa.. ben hayatta babamın karşısına çıkıp söyleyemem ki :18: annem arabulucumuzdur bizim.. taam sen nemrak etme ben ikna ederim turşunu mu kuracak senin diyo banahem ondan istiyoruz sözü canım hem de sözlendiğmiz zaman 7 yılı bitiricaz.. artık zamanı gelmiş olacak.... inş babam ikna olur yaa :96:
Annenin destek olması iyi en azından sana yardım edecek biri var
7 yıl az bir süremi canım ya babanda hak verir sanırım,herşey gönlünüzce olur inşallah
kızlar bende 2013 gelinleri konsuundayım ama heran 2014 te olabilir sevdiceğim bölümü uzattı diye 2013 diyorum ama 2014 e bile sarkabilir yani konu sahibiyle aynı dertten muzdaripiz.
anladım tatlım hayırlısı olsun sizin için de
sen de katıl o zaman ara sıtra sohbet ederiz
komşu konulardayız canım sevdicğeim 1 yıl okulunu uzattı konuyu açan arkadaşında sevgilisi mühendis herhalde benimkide mühendis bunlar hep böyle uzatıyorlar bekleyen biz oluyoruzbende heran bir aksili çıkar 2013 te mezun olursa askere gitmeden söz nişan 2014 şubatta felanda evlenirim diye konuştum geçen yani heran herşey olabilir 2014 gelinide olabilirim korkularım var 2014 uzak yahu bizim ilişkimizde 4 bitiyor 5.yıla giriyoruz yaşım 23
kızlar bende 2013 gelinleri konsuundayım ama heran 2014 te olabilir sevdiceğim bölümü uzattı diye 2013 diyorum ama 2014 e bile sarkabilir yani konu sahibiyle aynı dertten muzdaripiz.
güzel dileklerin için tesekkür ederim canim, zaten ilk etapta bi bebegimiz olmasni istiyoruz Allah tüm istiyenlere nasip etsin
ya kızlar doğru düzgün denk gelemedik , ben geliyorum kimse yok bakıyorum kaç sayfa ilerlemişiz gündüzleri, bana buluşma saati verin :)
ben buradayım vallahi :))
şaka bir yana evet bir saat ayarlayıp toplaşalım yaa
böyle bölük pörçük oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?