• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benimki bilmiyorr :):26:
Ablamın arkadaşı ablam biliyor annem biliyor ama bir ses etmiyor :))
Seneye aralığa söz istiyoruz... Ondan 1 ay önce mutlaka tanışılır o zaman öğrenceğe benziyor babacım :17:

hımm anladım :)) hepimizin baya uzun olduğu için ilişkileri dedim babişkolar biliyodur ondan sordm :D

211 tatlım :) Tezin gerçekten çok doğru ama 300ler beni fena zorladı neyse ki bitti gitti :9:
Ah siz birde +7 yapmışsınız çok zor ya dikkat etmek gerekiyor.
Askerim Çanakkalede canımm

Aynen canım...
150 ile 100 arası da biraz zor gelicek :17: Çok heyecanlı olucaksın çünkü :=)
Plakalar söz konusu :) Hayırlısıyla gelsin canım inşallah..

Çanakkale iyi yer sanıyorum diymi? RAhattır?
Arada Sinirkli olabiliyordur diymi asker psikolojisi :)

Bizimkide Adana da yaptı..
Allah tüm askerimizi korusun..

Ya evet hiç birşey kesin değil bu ülkede,her an herşey olabilir :86:

Olsun canım sende çok beklemiceksin bizden sonra,hem biz geliriz yanlız bırakmayız seni :52:

ayy bırakmayın beniii evlenip gidince unutursanız üserim sonraaaa ben hep buradayım nasılsa :52:
hadi hatunlar konu açayım size :D babalarınız biliyo mu sizinkileri ve biliyosa ilk nası anlattnz , tanıştılar mı vs :66:

yada bilmiyorsa nasıl ve ne zaman anlatmayı düşünüyorsunuzzzzzz

canım benim çok komiktir o olay :)) bz daha yeni çıkarken lisedeydik o zaman aşkmla sarmaş dolaş babama yakalandık :52: babam böle kaldı :53: bağrış çağrış kaç gün konuşmad ı benimle tabii 4 yıl oldu ayrıldık sanıyodu..
geçen gün annem çıtlatmış babam da sinirlenmiş zamanı gelince konuşruz demiş tabiiannemin dediği kişinin bizi yalakadığı kişi olduğunu vbilmiyo :))))

canım ben 2 yıl daha bekleyeyim sözden bir yıl önce falan söyleyeyim diyorum canım babam çok sert benim şimdi de biliyo ufak ufak ama o zaman ciddi ciddi konuşucam :53:

:)) Bağırma Ablaya :)) Çok hoşuma gitti :))

İnşallah canım benim...

:27: ben öyle güzel laflar bulutrum işte
inşallah kuzum sen bi evlen de hayırlısıyla :16:

ayy bırakmayın beniii evlenip gidince unutursanız üserim sonraaaa ben hep buradayım nasılsa :52:

canım benim çok komiktir o olay :)) bz daha yeni çıkarken lisedeydik o zaman aşkmla sarmaş dolaş babama yakalandık :52: babam böle kaldı :53: bağrış çağrış kaç gün konuşmad ı benimle tabii 4 yıl oldu ayrıldık sanıyodu..
geçen gün annem çıtlatmış babam da sinirlenmiş zamanı gelince konuşruz demiş tabiiannemin dediği kişinin bizi yalakadığı kişi olduğunu vbilmiyo :))))

canım ben 2 yıl daha bekleyeyim sözden bir yıl önce falan söyleyeyim diyorum canım babam çok sert benim şimdi de biliyo ufak ufak ama o zaman ciddi ciddi konuşucam :53:

Babalar için kızlar çok kıymetli tabiki :69:
Seni unuturmuyuzz :)
Beraber sayıcaz canım bneim...
Belki de 2014 te olur hım?

Aynen canım...
150 ile 100 arası da biraz zor gelicek :17: Çok heyecanlı olucaksın çünkü :=)
Plakalar söz konusu :) Hayırlısıyla gelsin canım inşallah..

Çanakkale iyi yer sanıyorum diymi? RAhattır?
Arada Sinirkli olabiliyordur diymi asker psikolojisi :)

Bizimkide Adana da yaptı..
Allah tüm askerimizi korusun..

Amin canım,hepsinin yardımcısı olsun..
O günlere bir geleyimde zorlasın ya yeterki 100ler olsun:52:
Çanakkale iyi yer tatlımm çok şükür terörden uzak ama malum asker işte arada sinirli olabiliyor oda çok normal

Senide evlendiricez canım bırakmayızz :86:

ay inanmıyorum , peki o kızdığı çocuk olduğunu öğrennce nolcak çok merak ediyorm kesin anlat :D

Babalar için kızlar çok kıymetli tabiki :69:
Seni unuturmuyuzz :)
Beraber sayıcaz canım bneim...
Belki de 2014 te olur hım?

ayy Gizem'im ağzından bal damlıyoo :52:
inşallah öyle olur canım ama babam üni bitmeden izin vermez sanmama kkzuum yaa
ben gene de kendimi kötü olana alıştırayım :59:

hımm anladım :)) hepimizin baya uzun olduğu için ilişkileri dedim babişkolar biliyodur ondan sordm :D

Canım bişey sorucam izninle...
Siz ayadır sözlüsünüz...
Bizde sanıyorum 4-10 ay arası kalma ihtimalimiz var ... Belki...
Yüzük konusunu naptınız?
Tek sende Tektaş mı var yoksa 2 ince yüzük mü?

ay inanmıyorum , peki o kızdığı çocuk olduğunu öğrennce nolcak çok merak ediyorm kesin anlat :D

tamam canım anlatırım merak etme kalpten gitmezse adam :)))
benimki de diyo ki ne var kızım sözümüzde durduk işte bırakmadık seni :52:
ama babam dicek ki 7 yıl uyuttunuz mu beni :27:

benimde şöyle oldu :)

annemin , anneanneme gittiği bi akşam , babamla yalnızdık , önce yemeğe gitmiştik sonra baya derin muhabbetler ettik falan , bilenler bilir İZMİR ATATÜRK LİSESİ çok köklü ve çok kaliteli bir okuldur ve benim babam bildim bileli bu okulda okuyanlara hayranlık duyar , bi çok akrabam bu liseden mezundur falan ve benimkide bu liseden mezun bir makine mühendisi :) neyse ben babamın bu yöndeki zaafını bildiğim için , evirdim çevirdim konuyu yemek boyu sonra ev yolunda falan toplam 2 3 saatte eve gelene kadar konuyu getirdim atatürk lisesine neyse baya yıl geçti şimdi hatırlamıyorum ama babamla evdede sohbet etmeye devam ederken sana bişey sölicem dedim , ve konu hani bu yönlerde hep alakasız falan değil , sonra söylemicem dur yazcam dedim burda gülmeyin :66::66::66: , babamda yazma yazma anladım erkek arkadaşın mı var dedi , bende aşırı duygusal ve sulugöz bi insan olduğum için evet dedim ve ağlamaya başladım :43::43: babamda sordu etti işte ailesini nereli olduklarını vs , hepsinden gururla söz ettim ve babamdan onayı aldım , işin ilginç yanı şuna kimse inanmıycak ama henüz 19 yaşındaydım ve inanın biz çıkmaya başlayalı 1 ay mı ne olmuştu , ama tanışıklığımız 2 yıldı. Ben neyimize güvenip daha 1 aylıkken babama söyledim bilmiyorum ama :66: :66: şuan 4. yılımıza girdik işte :69:

ayy Gizem'im ağzından bal damlıyoo :52:
inşallah öyle olur canım ama babam üni bitmeden izin vermez sanmama kkzuum yaa
ben gene de kendimi kötü olana alıştırayım :59:

Anlıyorum canım ama 7 yıl olmuş olucak ve okuldan sonra en kötü 3-5 ay içinde evlendirebilir :) yani 2014 :)
Sonuçta 1 kız evlendirmiş bir baba :)
Bende 2. Olucağın için daha yumuşak kurallar çiğnene bilir: )
Benim babamda okul bitmeden olmaz diyenlerden kii benimki 3üni bitirince bu konuda baya sert :))
Ancak ben KPSS yi istiyorum sıkı hazırlanıyorum biliyosun...
Eğer kazanırsam dondurcam ve açığa çevircem...
Olursa zamanda 2 -3 ay öne gelirr :))

annemin , anneanneme gittiği bi akşam , babamla yalnızdık , önce yemeğe gitmiştik sonra baya derin muhabbetler ettik falan , bilenler bilir İZMİR ATATÜRK LİSESİ çok köklü ve çok kaliteli bir okuldur ve benim babam bildim bileli bu okulda okuyanlara hayranlık duyar , bi çok akrabam bu liseden mezundur falan ve benimkide bu liseden mezun bir makine mühendisi :) neyse ben babamın bu yöndeki zaafını bildiğim için , evirdim çevirdim konuyu yemek boyu sonra ev yolunda falan toplam 2 3 saatte eve gelene kadar konuyu getirdim atatürk lisesine neyse baya yıl geçti şimdi hatırlamıyorum ama babamla evdede sohbet etmeye devam ederken sana bişey sölicem dedim , ve konu hani bu yönlerde hep alakasız falan değil , sonra söylemicem dur yazcam dedim burda gülmeyin :66::66::66: , babamda yazma yazma anladım erkek arkadaşın mı var dedi , bende aşırı duygusal ve sulugöz bi insan olduğum için evet dedim ve ağlamaya başladım :43::43: babamda sordu etti işte ailesini nereli olduklarını vs , hepsinden gururla söz ettim ve babamdan onayı aldım , işin ilginç yanı şuna kimse inanmıycak ama henüz 19 yaşındaydım ve inanın biz çıkmaya başlayalı 1 ay mı ne olmuştu , ama tanışıklığımız 2 yıldı. Ben neyimize güvenip daha 1 aylıkken babama söyledim bilmiyorum ama :66: :66: şuan 4. yılımıza girdik işte :69:

ayy canım ne güzel olmuşşş :))))
keşke ben de babamın şöyle yumuşak bir anına denk gelsem ama yok ki :27:
canım ben senin bu hikayeni başka bir topikte okumuştum galiba orada da çok hoşuma gitmişti
allah tamamına erdirsin inşallah :nazar: bir de birşey soruxcam sözlümüydünüz canım siz?

MAşallahh canımm :)

Canım bişey sorucam izninle...
Siz ayadır sözlüsünüz...
Bizde sanıyorum 4-10 ay arası kalma ihtimalimiz var ... Belki...
Yüzük konusunu naptınız?
Tek sende Tektaş mı var yoksa 2 ince yüzük mü?

cnm bizim söz aile arasında değil , isteme olmadı henüz o yüzden gümüş yüzüklerimiz var aramızda taktık yani, ama ikimizde birbirimizin aileleriyle sık sık birarada olduğumuz için hiçbir sorunumz yok , sadece iş iyice ciddiyete ve resmiyete kavuşması için, benimkinn okulunn bitmesini bekliyoruz yoksa onun aileside benimkilerde , işte çocuğumz sözlü fln diye bahsediyorlar heryerde yüzden bende aramızdada olsa sözü hafife almıyorum ciddi ciddi bahsediyorum anlatabildim mi :) , tektaş evlenme teklifi edip iş iyice ciddiyete binip istemeye gelcekleri zaman falan olcak kısmetse :)

cnm bizim söz aile arasında değil , isteme olmadı henüz o yüzden gümüş yüzüklerimiz var aramızda taktık yani, ama ikimizde birbirimizin aileleriyle sık sık birarada olduğumuz için hiçbir sorunumz yok , sadece iş iyice ciddiyete ve resmiyete kavuşması için, benimkinn okulunn bitmesini bekliyoruz yoksa onun aileside benimkilerde , işte çocuğumz sözlü fln diye bahsediyorlar heryerde yüzden bende aramızdada olsa sözü hafife almıyorum ciddi ciddi bahsediyorum anlatabildim mi :) , tektaş evlenme teklifi edip iş iyice ciddiyete binip istemeye gelcekleri zaman falan olcak kısmetse :)

Anladımm canım :)
Bizimde yüzüklerimiz var :)
Hakkımızda hayırlısı inşallah herşey çok gzel olur...

ayy canım ne güzel olmuşşş :))))
keşke ben de babamın şöyle yumuşak bir anına denk gelsem ama yok ki :27:
canım ben senin bu hikayeni başka bir topikte okumuştum galiba orada da çok hoşuma gitmişti
allah tamamına erdirsin inşallah :nazar: bir de birşey soruxcam sözlümüydünüz canım siz?

evet yazmştm daha öncede artık sizlere gene yazmak zor geldi zati aynısını kopyaladım :66: , söz olayımı az önce açıladm kuzum okursun az üstten

Bizim durumla aynıymış tatlım bizde kendi aramızda sözlüyüz ama herkes biliyor :9: Askerden sonra ciddiye binicek iş kısmetse

Anlıyorum canım ama 7 yıl olmuş olucak ve okuldan sonra en kötü 3-5 ay içinde evlendirebilir :) yani 2014 :)
Sonuçta 1 kız evlendirmiş bir baba :)
Bende 2. Olucağın için daha yumuşak kurallar çiğnene bilir: )
Benim babamda okul bitmeden olmaz diyenlerden kii benimki 3üni bitirince bu konuda baya sert :))
Ancak ben KPSS yi istiyorum sıkı hazırlanıyorum biliyosun...
Eğer kazanırsam dondurcam ve açığa çevircem...
Olursa zamanda 2 -3 ay öne gelirr :))

inşallah canım benimm
evet gerçi biz ikinci olunca biraz daha kolay olabilir :)))
inşallah herşey gönlüne göre olur
en hayırlı zamanda olur :70:

Bizim durumla aynıymış tatlım bizde kendi aramızda sözlüyüz ama herkes biliyor :9: Askerden sonra ciddiye binicek iş kısmetse

askerden önce binsin bence iş ciddiye çünkü , ziyaretine falan gitmen kolaylaşr bence :)))

Back