aranıza yeni katıldım 2014 gelin adayı olarak yanlız olmadığımı bilmek güzel :)
ben geldim canlarım gene neler kaynatmışsınız valla kıskanıyorum giremedim benneyse biliyorsunuz ki benimki ameliyat olmuştu bu gün taburcu oluyor çok şükür ii valla oo ii ebnde iyiyim bitanem ne ağrılar çekti ebnde burda kıvrandım dayanamadım onun canının yanmasına neyse ki çok şükür artık ağrısı yok maşallah çok iyi aşkım 11 aralıkkta kavuşuyoruz kızlar gün sayıyoruz valla uzaktayız az kaldı aşkıma kavuşuyorum kardeş muhabbetti yapmışsınız valla oda bi şeymi benimki 5 oğlan kardeş hiç kız kardeşi yok 1 tane abisi benimki ikincı 3 tanede kardeşi var biri askerde diğerleri daha küçük 1 tanede eltim var abisi yeni evli
yasmincim bu arada bebeğiniz hayırlısıyla doğar inşdarısı senin başına duyarız burda
Yok Canım Benim izlemiyorum malesef...
Canımm maşallah çok güzel olmuşÊllerine sağlık ...
Kusura bakma cnm bnm bugün mat sınavım vardı dün çıktım. YArında 3 sınavım var o yüzden okuldan kaçtım eve
4 güne göre maşşallah hızlısın baya ya:)
Ya iyiki tanıştık ben çok mutluyum sizlerle tanıştığıma
bundan sonra hepbirlikteyiz ne güzellll
bgmm izmir perisi ve yasmin 89 hoşbuldumm çok teşekkür ederim şimdiden çok sevdim burayı :)
hoşgeldin canım aramıza
bgmm izmir perisi ve yasmin 89 hoşbuldumm çok teşekkür ederim şimdiden çok sevdim burayı :)
hoşgeldin canımmmm :) bizlerde çok mutlu oluyoruz aramıza yeni arkadaş geldikçe , mutlu mutlu geçinip gideriz artık :)
canım tekrar geçmiş olsun çok sevindim senin adına , hem sevdiinin iyi olmasına hemde çok yakın bir zamanda kavuşcak olmanıza :)
ayrıca ooooooh maşallah 5 erkek mi , allah analarına kolaylık versin diyorum , biter mi hiç ütüsü çamaşırı pantolonu gömleği ya :)
Teşekkür ederim bebiş içinde kuzum , inş hep birlikte aynı kişiler olarak birde hamişler topiğinde buluşuruz bizde :)
Rica ederm neden kusura bakayım :)) Teşekkür ederim beğendiğine sevindim cnm , sınavlarında başarılar sana durma burda ders çalış :)
Ayrıca bende çoooook mutluyum tanıştığmız için , yalnız olmadığımı bilmek güzel :)
konuşup kaynaşmaya başladıkça daha çok severiz birbirimizi inş
cnm sen hangi liseyi bitirdin? İzmirdesn dye dedm :)
pazar günleri yenilicem listeyi
CAnım yılbaşında napmayı planlıyorsun yanii hediye bakımından?
Sevdiğine alırsın ama aileye düşünüyor musun?
Evet erkek arkadaşıma zaten alıcam da , ailesine bilmiyorum ki bellli olmaz belki alırım şuan cidden kararsızım :) Ablamla zaten sık sık hediyeleştiğimz için belli olmaz valla , bak şimdi sen sorunca aklıma takıldı benimde napsam yaSen napcan karar verdin mi :)
Bende bilmiyorum ki
Benim doğum günüm bu ay :)
Bakalım :)
ama Yiğeni var çok tatlıona çilek kokulu çocuk banyo köpüğü almayı düşündüm...
Yengesine Takı Seti Beğendim...
Annesine hiç bir fikrim yok:18:
Kardeşiyle abisinede bir fikrim yok :)
Sevdiğime ne alsma hiç bilmiyorum
Saat aldım... Giyim aldım... Vs Vs....
Parfüm Seti Almayı düşünüyorum parfüm delisi :)
Bak tavsiye vrebilirim ben doğum gününde takvim yaptırdım fotolarımız vardı içinde yılbaşı için güzel bir hedaye olabilişr :)
ooo maşallahsen bulmuşsun hediyelerini valla ne güzel saol tavsiye için kuzum , aklımın bi köşesine yazdım :)
Bende bilmiyorum ki
Benim doğum günüm bu ay :)
Bakalım :)
ama Yiğeni var çok tatlıona çilek kokulu çocuk banyo köpüğü almayı düşündüm...
Yengesine Takı Seti Beğendim...
Annesine hiç bir fikrim yok:18:
Kardeşiyle abisinede bir fikrim yok :)
Sevdiğime ne alsma hiç bilmiyorum
Saat aldım... Giyim aldım... Vs Vs....
Parfüm Seti Almayı düşünüyorum parfüm delisi :)
Bak tavsiye vrebilirim ben doğum gününde takvim yaptırdım fotolarımız vardı içinde yılbaşı için güzel bir hedaye olabilişr :)
canım tekrar geçmiş olsun çok sevindim senin adına , hem sevdiinin iyi olmasına hemde çok yakın bir zamanda kavuşcak olmanıza :)
ayrıca ooooooh maşallah 5 erkek mi , allah analarına kolaylık versin diyorum , biter mi hiç ütüsü çamaşırı pantolonu gömleği ya :)
Teşekkür ederim bebiş içinde kuzum , inş hep birlikte aynı kişiler olarak birde hamişler topiğinde buluşuruz bizde :)
teşekkür ederim cnm inş cnm
RicaCanımmm... Valla seni düşünüyordum... Atlatmış şükür. Sağlığıda en kısa zamanda eskisi gibi olucaktır. Maşşalahh tekrarGelmiş geçmiş olsun. İnsan kıyamıyor sevdiğinin cnaının yanmasına Biziimkide 4 sene önce bir ameliyat geçirmişti ...
Aranıza iyi anladığım kadarıyla maşallah
Ohhh 5 erkek :)))
Ben diyordum 3 erkek bizimkilerdende fazlası varmış :)
cnm sağol çok şükür iyi yavaş yavaş daha ii oluyo bu gün taburcu oldu evine çıktı çok şükür
Çok güzelmiş canımcım modeli, güle güle giysin eniştemiz şimdiden :) Senin de ellerine sağlık cicimmmşuan buda atkı gibi gidiyo zaten sırt hep aynı ama , kol oyuntuları için kesmeye falan gelince nolcak bilmiyorum , bide ön kısmında saç örgüsü olcak oraları bilmiyorum
Bak bitmişi bu olcak inş :)
Eki Görüntüle 296880
Hpş geldin canımmmm,keyifli paylaşımlar dilerimm..zaman su gibi aksın hepimiz için inşallaharanıza yeni katıldım 2014 gelin adayı olarak yanlız olmadığımı bilmek güzel :)
Hpş geldin canımmmm,keyifli paylaşımlar dilerimm..zaman su gibi aksın hepimiz için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?