- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
- 363
Evet kuzum sen ve benden bahsediyorum![]()
amin amin darısı başımıza valla ama dediğin gibi çok var canım :)
bak bu sen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum sen ve benden bahsediyorum![]()
amin amin darısı başımıza valla ama dediğin gibi çok var canım :)
bak bu sen, buda ben
![]()
![]()
Ay süper canımm hamiş hamişş
Tatlım ben çıkıyorum şimdi sonra görüşmek üzere öpüyorum senii![]()
Kızlar bi türlü denk gelemiyoruz yaa :)
Yasminimm görümcenin bebeğisağlıkla gelsin inşallah ne güzel öz ablan gibi benimsemişsin canımm
![]()
Canım inşallah sağlıkla doğar bebiş :)
Aranızın iyi olmasınada çok sevindimm :))
Ee herkes tanışıyor mu kayınvalde adayıyla :) Aralar nasıl sever misiniz :)
Genel olarak kayınvalide adaylarınızla tanışıyor musunuz aranız nasıl diye sordum :)Amin canım saolasın :)
Anlamadım kayınvalde adayının kim olduğunu , benim kayınvalidemi mi sordun :)
Genel olarak kayınvalide adaylarınızla tanışıyor musunuz aranız nasıl diye sordum :)
Ama zaten sen tanışıyorsundur ve tahminen harikadır:)
Ay pardon kuzum ya anlayamadım ben :) Evet evet canım tanışıyoruz ve aramız iyi, zaten ben bütün ailesiyle tanışıyorum , gelip gidiyoruz gezip tozuyoruz :) Aynı şekilde erkek arkadaşımda benim ailemden herkesle tanışıyor , ayrıca aile diye kast ettiğim çekirdek ailemiz değil hani akrabalarmız büyüklerimiz kuzenlermiz vs herkes işte :) Yalnızca ailelerimizin birbirleriyle tanışmaları kaldı işte o kadar
O durumda , ablamın doğumundan sonra olucak kısmetse
![]()
![]()
Maşallah diyorum o zaman canım benim... İnan ki çok sevindim yaa :)
Bizde ailelerin tanışmasını Ekim de düşünüyoruz. Kurban bayramında daha varrr
Ablam falan diyorsun ne güzel yaBende ablası olsun çok isterdim ancak 3 kardeşler ve hepsi erkek
:))
Abi ve erkek kardeşi var yani :) Özendiğim birşey kız kardeşi veya ablası olması :)
Ama olsun Abisinin eşini seviyorum ben :) Saolsun her zaman çok iyi davranır konuşur ben çekindiğimde utandığımm bir konuda durumu toparlar falan :)
Saolasın canım , ne güzel bak seninde eltin ablan gibi olucak ilerde belli şimdiden :)) çok severim böyle büyük aileleri , anne babalar kardeşler yeğenler bebekler oy ne güzel :) Bak seninkiler 3 kardeşmiş hem daha kalabalık olucak , benim kardeşim yok mallesef , az kalabalık bi aile olucaz :) Hem ilerde kayınvalidenin dedikodusunu eltinle yapabilirsin ama ben ablamla yapamamGerçi ablama söyledim güldü baya , saçmalama yaparsın benlede hiçte alınmam falan dedi
![]()
hehe :) Bu yönden düşünmemiştim
Bizimkiler aynı evde yaşıyor :)
Onlarda kardeş gibi. Annesi iyidir saolsunHep arkadaş gibi takılır. Biz sevdiğimle aramızda takışsak Ona kızar haklı bile olsa :) Bu gün kahvaltıya çağırmıştı gittim :) Bizimki Beni kızdırdı biraz söylendim
Ben susmadan annesi destek olarak söylenmeye başladı :))
Heyecanlıyım ben baya ya :) Şaka maka eskiden yok 4 yıl yok 6 yıl var derdik limdi kaldı 28 AyBenim için Harika bir olay ya. Sanki 2 gün sonraymış gibi duygulardayım
Bu arada ördüklerinin fotolaarını bir ara görelim cnm bnm ya :) Çok marifetlisin maşallah :) Ben öremem :)
Ooo süpermişş canımmm maşallah,ellerine sağlıkkRengi bordo aslında ama pek belli olmamış sanırım :))
Sırtından başladım önce yapmaya işte
Eki Görüntüle 296761
Bu içerde kalıcak kısım ;
Eki Görüntüle 296762
Buda dışardan görüncek kısım
Eki Görüntüle 296763
Daha 4 gün oldu başlayalı işte anca![]()
Ooo süpermişş canımmm maşallah,ellerine sağlıkk![]()
Ben atkı falan örebilirim ancak, basit şeyler yapabilirim
Sen maharetlisin baya
![]()
aranıza yeni katıldım 2014 gelin adayı olarak yanlız olmadığımı bilmek güzel :)
hahaa şanslı gelinsin işte
yalnız dediğin doğru valla mesela bizde öss ye girdiğimiz sene çıkmaya başlamıştık , dioduk aaaah ah daha kaç sene var bilmemne derken , bu sene benimkinin mezuniyeti var , geçmiş gitmiş 4 sene inanması güç![]()
tmm eklicem şimdi fotosunu canım çekip geliyorum , sende örersin ya heves edince oluyo , ben fatmagül den özendim kerime ördü ya oda izliosan biliosundur![]()
Rengi bordo aslında ama pek belli olmamış sanırım :))
Sırtından başladım önce yapmaya işte
Eki Görüntüle 296761
Bu içerde kalıcak kısım ;
Eki Görüntüle 296762
Buda dışardan görüncek kısım
Eki Görüntüle 296763
Daha 4 gün oldu başlayalı işte anca![]()
aranıza yeni katıldım 2014 gelin adayı olarak yanlız olmadığımı bilmek güzel :)
ben geldim canlarım gene neler kaynatmışsınız valla kıskanıyorum giremedim benneyse biliyorsunuz ki benimki ameliyat olmuştu bu gün taburcu oluyor çok şükür ii valla oo ii ebnde iyiyim bitanem ne ağrılar çekti ebnde burda kıvrandım dayanamadım onun canının yanmasına
neyse ki çok şükür artık ağrısı yok maşallah
çok iyi aşkım 11 aralıkkta kavuşuyoruz kızlar gün sayıyoruz valla uzaktayız az kaldı aşkıma kavuşuyorum
kardeş muhabbetti yapmışsınız valla oda bi şeymi benimki 5 oğlan kardeş hiç kız kardeşi yok 1 tane abisi benimki ikincı 3 tanede kardeşi var biri askerde diğerleri daha küçük 1 tanede eltim var abisi yeni evli
yasmincim bu arada bebeğiniz hayırlısıyla doğar inşdarısı senin başına duyarız burda
![]()