• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Merhabaaa,

Ben de geldim,

Ya hayal kurarken çeyizlere bakarken gözüme çarptı sanırım ben de 2014 gelini olurum Allah nasip ederse,

Sohbet ederiz arada iyi olur herkese diyemiyorsun ki heyecanlandığını anlamıyorlar halden,

Benim sevgilim uzakta benden hem de ayrı şehirlerdeyiz çok sık göremiyorum,

Askere gidecek 15 ayy nasıl geçer hiç bilmiyorum,

Kızlar aranızda çeyiz hazırlığı yapan var mı çok mu erken olur ya ben nevresim takımı aldım hoşuma giden bir kaç parça sonuçta modası geçecek filan sıkıntısı olmaz gayet hoş şeyler duramayıp aldım vallla :52:

hoşgeldin bende çeyiz konusunda çok düşündüm çok var 2014'de kadar başlamassammı acaba diye ama pahalı ve vazgeçilmeyecek olanlardan başlamak daha mantıklı olur sanırım yemek takımı,çatal bıçak takımı baharatlık vs bunlar her sene yenileniyor nerdeyse ama beğendiğini düşündüklerini alabilirsin diğerleri içinde eğer yababiliyorsan para biriktirip düğüne yakın peşin alabilirsin bende sene başından itibaren başlıcam almaya :) 2014te evlenmenin tek iyi tarafı da bu sanırım acele etmeden yavaaaş yavaşş almak :)))

Son düzenleme:
cnm ya sen şu takvimi nasıl yaptırdın bana bi bilgi versene bende yaptırmak istiyorum yılbaşına olabilir

Canım bnm arkadaşım grafik tasarım okuduğundan o yapıverdi. Bana sadece bastırmak kaldı. Ama gidip foto stüdyosuna takvimi yapıyorlar sanırım 20 tl falan bastırmakta max 15

Merhabaaa,

Ben de geldim,

Ya hayal kurarken çeyizlere bakarken gözüme çarptı sanırım ben de 2014 gelini olurum Allah nasip ederse,

Sohbet ederiz arada iyi olur herkese diyemiyorsun ki heyecanlandığını anlamıyorlar halden,

Kızlar aranızda çeyiz hazırlığı yapan var mı çok mu erken olur ya ben nevresim takımı aldım hoşuma giden bir kaç parça sonuçta modası geçecek filan sıkıntısı olmaz gayet hoş şeyler duramayıp aldım vallla :52:

Hoş geldin canım aramıza:70:
Bencede 2014 ü beklemiyen anlamyorr halden paylaşamıyorsunbirşey :)
Canım geçer askerlikte geçer... Neler geçmedi... Biz askerliği biitirdik çok şükür. :72: Hatta 2 yıl 1 ay bile oluyor geldiği...

Çeyiz konusuna gelince annem emekli çalışırken aldı baya bir şey ...
Sana tavsiyem başlamalısın... En azından tencere takımından başlıyabilirsin , düdüklü alabilirsin bunlar az para değil :)
Ha birde aslında çalışıyor olsam aklımda olan bir şey beyaz eşya...
YAPANLARDAN DUYDUĞUMA göre atıyoum Siemense gidip bi buzdolabı al atıyorum 1200 e aldın taksitlerinin bitir siemenste kalsın sonra evlenceğinde 1500 lük mü ürün beğendin üstüne 300 tl ekle istediğin buzdolabını al ... Öyle birşey var... Tabi buzdolabı erkeğin ama :)))

Son düzenleme:
izmie perisi sağol cnm
yeni gelen arkadaşta hiç erken değil 1 ay sonra tam 2 yılımız kalıyo hayırlsıyla inş nevresim takımının modası geçmez al yavaştan modası gececek şeyleri en sona bırak cnm askerlikte geçer asker beklemedim bilmiyorum ama geçer cnm allah sabır versn

Bugünkü SınavLardan sonra çok yorgunum ...
Ben çıkıyorum iyi akşamlar Canlarım :16:...
Kendinize iyi bakın:16:
Tatlı uykular şimdiden:16:

Merhabaaa,

Ben de geldim,

Canımm hoş geldinnnnnn.. Keyifli paylaşımlarımız olur inş. Askerlikte ilk zamanlar çok kötü,zor..Ama sonradan alışıcaksın hiç merak etmee.İnşallah rahat bir yere düşer de hergün arayabilir.Zaten o zaman çok çok kolay geliyor insana canımm.İlk 2-3 ay bocalarsın ama sonradan oyalanıcak bir şeyler bulursan daha rahat edersin.Bu arada ilk aylar şafak sayma derim :) Saymayınca çabuk geçer diyorlar ya çok doğru.Şimdiden Allah kavuştursun,sağ salim gidip gelir inşallah.

hoşbuldummmm inşaallah aminnn canım zaman akarda su gibi herkes sevdiğine kavuşur :)
Aminnn canımmm inşallahh :)

bizim askerlik daha hiç başlamadı seneye bizimde herkese göre altı ay ama gelin birde onu bana sorun :( Allah askerlerden cok bekleyenlere sabır versin buda geçicek inşaallah... :)

bizim askerlik daha hiç başlamadı seneye bizimde herkese göre altı ay ama gelin birde onu bana sorun :( Allah askerlerden cok bekleyenlere sabır versin buda geçicek inşaallah... :)

İnşallah canımm şimdiden Allah kavuştursun diyorummm :)

KIZLAARRRR 5 ÇAYINA BİZDESİNİZZZZZ HAYDİNNNNNN GELİNNNNNNNN SAYFAMIZ ŞENLENSİNNNNN:16::1:

(ALINTI)

Sizlerden 1 hafta kadar ayrı kalacağım :5::5:
Yarın 28 günlük lap topumu servise götürüceğim :5:
Hiç bir zaman teknoloji,den yana yüzüm gülmüyor:25:
İnşallah ilk ve son götürüşüm olur .... Düzelir biran önce inşallahh :)
Özlücem sizi çok :5:
Staj yerimden girerim artık :)
Bugün görüşemezsek kendinize dikkat edin lütfennn :)
Bu arda 858 Gün kalsada çok mutluyum 1 gün daha gitti... 12 den sonra 857 :)) :52: :32::32:

Bu arda 858 Gün kalsada çok mutluyum 1 gün daha gitti... 12 den sonra 857 :)) :52: :32::32:

Heheee :66: Azalıo azalıo valla ya ne güzel :)

Benimde bugün telefonum bozuldu bende onu yarın vercem ya , üf ikimizinde şanssız günüymüş tatlım ,

Görüşemezsek bidaha , şimdilik hoşçakal ama arada yaz bi yerden fırsat olursan :54:

Canımm inşallah hemen hallolur, canımcımm kendine dikkat et çok özletme geell mutlakaa :16:

Siz yoksunuz ama ben yazayım yine kızlar 1 günü daha geride bıraktık Rabbim bu yolumuzda bize kolaylık versin inşallah çok şükür şuan herşey güzel gidiyor Çeyiz deyince bizde aldık birkaç parça daha dogrusu nişanlım aldı.Moulimex fresh rende,arçelikten meyve sıkacağı,kahve makinası,çay makinası,karacadan günlük 6 kişilik yemek takımı ve küçük pratik mutfak eşyaları süzgeç,nihale gibi şeyler aldık.Tencere takımı zaten vardı karacanın, battaniyede almıştık.Ufaktan yapıyoruz ilerde sıkışmamak için.Mutlu ediyor insanı en önemlisi çok mutlu oluyorum :16:

Heheee :66: Azalıo azalıo valla ya ne güzel :)

Benimde bugün telefonum bozuldu bende onu yarın vercem ya , üf ikimizinde şanssız günüymüş tatlım ,

Görüşemezsek bidaha , şimdilik hoşçakal ama arada yaz bi yerden fırsat olursan :54:

Canım valla büssürü birşeyler yazdım ancak isten giriyorum nete ve net saolsun boşa gitti tüm yazdıklarım...
Çok teşekkür ederim... Bilgisyarın Servisiyle konuştum anlattım problemi bana birşeyler yaptırdılar şuanda laptpumdan yazıyorum...
Düzeldi:nazar: İnşallah bir daha problem yaaşamamm İnşallah... İstanbul a gitmekten lap top kurtuldu... Sizden ayrı kalmayacağım içinde çoook mutluyummm :16:
Gerçekten sizi dostum gibi benimsedimm:16: :70:
Canım inşallah telefonunda en kısa zamanda düzelir önemli birşey yoktur umarım...
Samsungsa servisi genelde ben ne aman perşembe versem c.tesi alıyorum :)

Canımm inşallah hemen hallolur, canımcımm kendine dikkat et çok özletme geell mutlakaa :16:
7

Canımm benimmm çoook teşekkür ederimm :70:
Hallettim sorunu inşallah bir problemle karşılaşmam...
Çok teşekkür ederimm :38:

Siz yoksunuz ama ben yazayım yine kızlar 1 günü daha geride bıraktık Rabbim bu yolumuzda bize kolaylık versin inşallah çok şükür şuan herşey güzel gidiyor Çeyiz deyince bizde aldık birkaç parça daha dogrusu nişanlım aldı.Moulimex fresh rende,arçelikten meyve sıkacağı,kahve makinası,çay makinası,karacadan günlük 6 kişilik yemek takımı ve küçük pratik mutfak eşyaları süzgeç,nihale gibi şeyler aldık.Tencere takımı zaten vardı karacanın, battaniyede almıştık.Ufaktan yapıyoruz ilerde sıkışmamak için.Mutlu ediyor insanı en önemlisi çok mutlu oluyorum :16:

İnşallah aldıklarınızı Allah'ım mutlu huzurlu en önemlisi sağlıkla kullanmayı nasip etsinn...
İlerde sıkışmamak için bencede çalışan isek en azından her ay 200 300 tl alışveriş yapılmalı... Yada kenarıya atılmalı... Diye düşünüyorum...

Eee nasılsınız özledim sohbet etmeyi sizinlee :))
Veee Kaldı 857 Gün :)))

Son düzenleme:
Canımm aldıklarınızı iyi günlerde güle güle kullanın inşallahhh :)

Canım valla büssürü birşeyler yazdım ancak isten giriyorum nete ve net saolsun boşa gitti tüm yazdıklarım...
Çok teşekkür ederim... Bilgisyarın Servisiyle konuştum anlattım problemi bana birşeyler yaptırdılar şuanda laptpumdan yazıyorum...
Düzeldi:nazar: İnşallah bir daha problem yaaşamamm İnşallah... İstanbul a gitmekten lap top kurtuldu... Sizden ayrı kalmayacağım içinde çoook mutluyummm :16:
Gerçekten sizi dostum gibi benimsedimm:16: :70:
Canım inşallah telefonunda en kısa zamanda düzelir önemli birşey yoktur umarım...
Samsungsa servisi genelde ben ne aman perşembe versem c.tesi alıyorum :)

Canımm benimmm çoook teşekkür ederimm :70:
Hallettim sorunu inşallah bir problemle karşılaşmam...
Çok teşekkür ederimm :38:

Canımmm çok sevindim hallolmuş pc'deki sorun.. İnşallah bir daha sorun çıkmaz,güle güle kullanırsınn:16: Kader ortağıyız ne de olsa cicimmm birlikte atlatıcaz bugünleriii :16::36::37::1:

Canımm aldıklarınızı iyi günlerde güle güle kullanın inşallahhh :)

Canımmm çok sevindim hallolmuş pc'deki sorun.. İnşallah bir daha sorun çıkmaz,güle güle kullanırsınn:16: Kader ortağıyız ne de olsa cicimmm birlikte atlatıcaz bugünleriii :16::36::37::1:

Saol canım benim nasılsın :)

Kızlar denk gelemiyoruz artık amaa:50::5::5::5:

Evetyaa :( Sen nasılsın canım :)

Ben geldim ben geldimmmm :):54:

Bende şimdi geldimmm :16: Nasılsın cnm :)

Ee neler var neler yok :)

Back