2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar bi türlü denk gelemiyoruz yaa :)

Yasminimm görümcenin bebeği sağlıkla gelsin inşallah ne güzel öz ablan gibi benimsemişsin canımm

Kızlar bi türlü denk gelemiyoruz yaa :)

Yasminimm görümcenin bebeği sağlıkla gelsin inşallah ne güzel öz ablan gibi benimsemişsin canımm

Amin canım sağlıkla kavuşalım inş :)

Evet canım benim kendi ablam yok, onunda kız kardeşi olmadığı için benimsedik birbirimizi

Canım inşallah sağlıkla doğar bebiş :)
Aranızın iyi olmasınada çok sevindimm :))

Ee herkes tanışıyor mu kayınvalde adayıyla :) Aralar nasıl sever misiniz :)

Canım inşallah sağlıkla doğar bebiş :)
Aranızın iyi olmasınada çok sevindimm :))

Ee herkes tanışıyor mu kayınvalde adayıyla :) Aralar nasıl sever misiniz :)

Amin canım saolasın :)

Anlamadım kayınvalde adayının kim olduğunu , benim kayınvalidemi mi sordun :)

Amin canım saolasın :)

Anlamadım kayınvalde adayının kim olduğunu , benim kayınvalidemi mi sordun :)
Genel olarak kayınvalide adaylarınızla tanışıyor musunuz aranız nasıl diye sordum :)
Ama zaten sen tanışıyorsundur ve tahminen harikadır :)

Son düzenleme:
Genel olarak kayınvalide adaylarınızla tanışıyor musunuz aranız nasıl diye sordum :)
Ama zaten sen tanışıyorsundur ve tahminen harikadır :)

Ay pardon kuzum ya anlayamadım ben :) Evet evet canım tanışıyoruz ve aramız iyi , zaten ben bütün ailesiyle tanışıyorum , gelip gidiyoruz gezip tozuyoruz :) Aynı şekilde erkek arkadaşımda benim ailemden herkesle tanışıyor , ayrıca aile diye kast ettiğim çekirdek ailemiz değil hani akrabalarmız büyüklerimiz kuzenlermiz vs herkes işte :) Yalnızca ailelerimizin birbirleriyle tanışmaları kaldı işte o kadar O durumda , ablamın doğumundan sonra olucak kısmetse

Maşallah diyorum o zaman canım benim... İnan ki çok sevindim yaa :)
Bizde ailelerin tanışmasını Ekim de düşünüyoruz. Kurban bayramında daha varrr
Ablam falan diyorsun ne güzel ya Bende ablası olsun çok isterdim ancak 3 kardeşler ve hepsi erkek :))
Abi ve erkek kardeşi var yani :) Özendiğim birşey kız kardeşi veya ablası olması :)
Ama olsun Abisinin eşini seviyorum ben :) Saolsun her zaman çok iyi davranır konuşur ben çekindiğimde utandığımm bir konuda durumu toparlar falan :)

Saolasın canım , ne güzel bak seninde eltin ablan gibi olucak ilerde belli şimdiden :)) çok severim böyle büyük aileleri , anne babalar kardeşler yeğenler bebekler oy ne güzel :) Bak seninkiler 3 kardeşmiş hem daha kalabalık olucak , benim kardeşim yok mallesef , az kalabalık bi aile olucaz :) Hem ilerde kayınvalidenin dedikodusunu eltinle yapabilirsin ama ben ablamla yapamam Gerçi ablama söyledim güldü baya , saçmalama yaparsın benlede hiçte alınmam falan dedi

hehe :) Bu yönden düşünmemiştim
Bizimkiler aynı evde yaşıyor :)
Onlarda kardeş gibi. Annesi iyidir saolsun Hep arkadaş gibi takılır. Biz sevdiğimle aramızda takışsak Ona kızar haklı bile olsa :) Bu gün kahvaltıya çağırmıştı gittim :) Bizimki Beni kızdırdı biraz söylendim Ben susmadan annesi destek olarak söylenmeye başladı :))
Heyecanlıyım ben baya ya :) Şaka maka eskiden yok 4 yıl yok 6 yıl var derdik limdi kaldı 28 Ay Benim için Harika bir olay ya. Sanki 2 gün sonraymış gibi duygulardayım
Bu arada ördüklerinin fotolaarını bir ara görelim cnm bnm ya :) Çok marifetlisin maşallah :) Ben öremem :)

hahaa şanslı gelinsin işte

yalnız dediğin doğru valla mesela bizde öss ye girdiğimiz sene çıkmaya başlamıştık , dioduk aaaah ah daha kaç sene var bilmemne derken , bu sene benimkinin mezuniyeti var , geçmiş gitmiş 4 sene inanması güç

tmm eklicem şimdi fotosunu canım çekip geliyorum , sende örersin ya heves edince oluyo , ben fatmagül den özendim kerime ördü ya oda izliosan biliosundur

Rengi bordo aslında ama pek belli olmamış sanırım :))

Sırtından başladım önce yapmaya işte

Bu içerde kalıcak kısım ;

Buda dışardan görüncek kısım

Daha 4 gün oldu başlayalı işte anca

Ooo süpermişş canımmm maşallah,ellerine sağlıkk Ben atkı falan örebilirim ancak, basit şeyler yapabilirim Sen maharetlisin baya

şuan buda atkı gibi gidiyo zaten sırt hep aynı ama , kol oyuntuları için kesmeye falan gelince nolcak bilmiyorum , bide ön kısmında saç örgüsü olcak oraları bilmiyorum

Bak bitmişi bu olcak inş :)

aranıza yeni katıldım 2014 gelin adayı olarak yanlız olmadığımı bilmek güzel :)

ben geldim canlarım gene neler kaynatmışsınız valla kıskanıyorum giremedim ben neyse biliyorsunuz ki benimki ameliyat olmuştu bu gün taburcu oluyor çok şükür ii valla oo ii ebnde iyiyim bitanem ne ağrılar çekti ebnde burda kıvrandım dayanamadım onun canının yanmasına neyse ki çok şükür artık ağrısı yok maşallah çok iyi aşkım 11 aralıkkta kavuşuyoruz kızlar gün sayıyoruz valla uzaktayız az kaldı aşkıma kavuşuyorumkardeş muhabbetti yapmışsınız valla oda bi şeymi benimki 5 oğlan kardeş hiç kız kardeşi yok 1 tane abisi benimki ikincı 3 tanede kardeşi var biri askerde diğerleri daha küçük 1 tanede eltim var abisi yeni evli
yasmincim bu arada bebeğiniz hayırlısıyla doğar inş darısı senin başına duyarız burda

Yok Canım Benim izlemiyorum malesef...

Canımm maşallah çok güzel olmuş Êllerine sağlık ...
Kusura bakma cnm bnm bugün mat sınavım vardı dün çıktım. YArında 3 sınavım var o yüzden okuldan kaçtım eve
4 güne göre maşşallah hızlısın baya ya:)
Ya iyiki tanıştık ben çok mutluyum sizlerle tanıştığıma
bundan sonra hepbirlikteyiz ne güzellll

aranıza yeni katıldım 2014 gelin adayı olarak yanlız olmadığımı bilmek güzel :)

Mrblar canım hoş geldin aramıza Eminim çok güzel zamanlar geçiricez hep birlikte

Canımmm... Valla seni düşünüyordum... Atlatmış şükür. Sağlığıda en kısa zamanda eskisi gibi olucaktır. Maşşalahh tekrar Gelmiş geçmiş olsun. İnsan kıyamıyor sevdiğinin cnaının yanmasına Biziimkide 4 sene önce bir ameliyat geçirmişti ...
Aranıza iyi anladığım kadarıyla maşallah
Ohhh 5 erkek :)))
Ben diyordum 3 erkek bizimkilerdende fazlası varmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…