2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kuzum ondan dolayı şanslıyım baya Her ne kadar yakında olsam işte o duyguları hissetmeme engel olmuyor. Bir çok kişiden şanslıyım onuda biliyorum ama 23 yıldır yaşadığın evden kopuyorsun. Nasıl kolay olur ki Yinede çok şükür

Tabi ki kuzum o kadar zor ki ilk haftalar mahvoluyorsun vallahi hiç olumlu konuşmayayım çok özlüyorsun ağlıyorsun falanzamanla toparlıyorsun ağlamaların kesiliyor arada duygulanıyorsun gözlerin doluyor falan demek ki daha daha sonrasında normal gibi karşılanacak herkes yaşadığına göre böyle bir duygu olması gerek

Evet kuzum artık bekleyip göreceğiz

Canım fırsat bulamadım girmeye hiç foruma
Çok güzel geçiyor balayı hiç dönmek istemiyorum
Düğün falan da çok güzeldi çok rahat ve eğlenceli bir gün geçirdim

Kuzu son 1 hafta sonun kaldı bekar olarak
Günaydin kizlar, nasilsiniz ? Haftasonunuz nasil geçti ?

İyiyim çok şükür canım güzel geçti cumartesi gündüzden evi temizledim çamaşırlarımı yıkadımakşam arkadaşımızın düğünü vardı pazarda sabah kahvaltıya arkadaşlarımız geldi erken döndüler bende ütümü yaptım film izleyerek keyifliydi yaniSenin nasıl geçti

Benim de kosturmaca geçti bu hafta sonu çünkü erkek kardesimin resmi nikahi vardi. Cuma ögleni izin almistim son hazirliklari yapmak için bi de gelinimizin bohçasini götürdük aksam. Ertesi gün sabah nikah, sonra evde brunch tarzinda yemek verdik misafirlere . Aksamda gençler arasi kutlamaya gittik. O gün baya yorulmustuk. Pazar günü de güzel bir uykudan sonra öglenden sonra gittim gelinin bekarliga veda partisi vardi

Simdi de ofiste bu haldeyim Calismak istemiyorum hiççç

Oo sizinki de çok keyifliymiş canım mutluluklar dilerim kardeşine bir ömür mutlu olurlar inşallahBenimde çalışasım yok şansa da ay sonuna denk geldik

Yok kuzum bekar olarak son 3 günüm Perşembe günü nikahım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…