İnşallah az kaldı kuzum o eksiklerin de tamamlanır
Biliyorum o duyguları çok iyi bilmez miyim hemen geçmese de alışıyorsun ben hala tuhaf oluyor dün annemler eldi gittiklerin de yine tuhaftım ama alışıyorsun kavrıyorsun yavaş yavaşŞöyle düşün aynı sitedesin elini uzattığında yanında hepsi daha kolay gelecek sana
Oo taze gelin etiketlediğim de geldiniz vallahi keşke daha erken etiketleseymişim birZerence boncuk yok o da gelsin Nasıl geçti herşeyin canım inşallah gönlüne göre olmuştur balayı nasıl geçiyor
Tabi ki kuzum o kadar zor ki ilk haftalar mahvoluyorsun vallahi hiç olumlu konuşmayayım çok özlüyorsun ağlıyorsun falan
Evet kuzum ondan dolayı şanslıyım bayaHer ne kadar yakında olsam işte o duyguları hissetmeme engel olmuyor. Bir çok kişiden şanslıyım onuda biliyorum ama 23 yıldır yaşadığın evden kopuyorsun. Nasıl kolay olur ki Yinede çok şükür
Tabi ki kuzum o kadar zor ki ilk haftalar mahvoluyorsun vallahi hiç olumlu konuşmayayım çok özlüyorsun ağlıyorsun falanzamanla toparlıyorsun ağlamaların kesiliyor arada duygulanıyorsun gözlerin doluyor falan demek ki daha daha sonrasında normal gibi karşılanacak herkes yaşadığına göre böyle bir duygu olması gerek
koydun varsaydımOoo tek tek döküldü herkes nerdesiniz boncuk hanımelini beline koyan bir smiley neden yok ya
Güzel olacak güzel şeyler göreceğiz hayırlısıyla inşallah
Evet kuzum artık bekleyip göreceğiz
koydun varsaydım
buralardayım nehir hanımcım
ne var ne yok bakıyım
bende iyi sayılırım, grip oluyordum yaz günü. dün kötüydüm de ilaç aldım bugün iyiyimGüzel olacak güzel şeyler göreceğiz hayırlısıyla inşallah
İyiyim çok şükür güzel kuzucuk sen nasılsın
Bende de var o genelde klima çok açık kaldığında burnum akmaya başlıyor ama geçiyor hemen iyi yapmışsın yaz günü grip çekilmez hiçbende iyi sayılırım, grip oluyordum yaz günü. dün kötüydüm de ilaç aldım bugün iyiyim
aynen. 3 gündür klima açmıyoruz Allah tan.Bende de var o genelde klima çok açık kaldığında burnum akmaya başlıyor ama geçiyor hemen iyi yapmışsın yaz günü grip çekilmez hiç
İnşallah kuzumGüzel olacak güzel şeyler göreceğiz hayırlısıyla inşallah
İyiyim çok şükür güzel kuzucuk sen nasılsın
aynen. 3 gündür klima açmıyoruz Allah tan.
İnşallah az kaldı kuzum o eksiklerin de tamamlanır
Biliyorum o duyguları çok iyi bilmez miyim hemen geçmese de alışıyorsun ben hala tuhaf oluyor dün annemler eldi gittiklerin de yine tuhaftım ama alışıyorsun kavrıyorsun yavaş yavaşŞöyle düşün aynı sitedesin elini uzattığında yanında hepsi daha kolay gelecek sana
Oo taze gelin etiketlediğim de geldiniz vallahi keşke daha erken etiketleseymişim birZerence boncuk yok o da gelsin Nasıl geçti herşeyin canım inşallah gönlüne göre olmuştur balayı nasıl geçiyor
Maşallah canım tebrik ederim Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallahCanım fırsat bulamadım girmeye hiç foruma
Çok güzel geçiyor balayı hiç dönmek istemiyorum
Düğün falan da çok güzeldi çok rahat ve eğlenceli bir gün geçirdim
Günaydın hayırlı haftalar herkese
Günaydınlar
Kuzu son 1 hafta sonun kaldı bekar olarakGünaydınlar
Günaydin kizlar, nasilsiniz ? Haftasonunuz nasil geçti ?
İyiyim çok şükür canım güzel geçti cumartesi gündüzden evi temizledim çamaşırlarımı yıkadımakşam arkadaşımızın düğünü vardı pazarda sabah kahvaltıya arkadaşlarımız geldi erken döndüler bende ütümü yaptım film izleyerek keyifliydi yani Senin nasıl geçti
Benim de kosturmaca geçti bu hafta sonu çünkü erkek kardesimin resmi nikahi vardi. Cuma ögleni izin almistim son hazirliklari yapmak için bi de gelinimizin bohçasini götürdük aksam. Ertesi gün sabah nikah, sonra evde brunch tarzinda yemek verdik misafirlere . Aksamda gençler arasi kutlamaya gittik. O gün baya yorulmustuk. Pazar günü de güzel bir uykudan sonra öglenden sonra gittim gelinin bekarliga veda partisi vardi
Simdi de ofiste bu haldeyimCalismak istemiyorum hiççç
Kuzu son 1 hafta sonun kaldı bekar olarak
İyiyim çok şükür canım güzel geçti cumartesi gündüzden evi temizledim çamaşırlarımı yıkadımakşam arkadaşımızın düğünü vardı pazarda sabah kahvaltıya arkadaşlarımız geldi erken döndüler bende ütümü yaptım film izleyerek keyifliydi yani Senin nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?