- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım zaman çok çabuk geçiyor resimlerinden herşey çok güzel görünüyordu bugün bizde 4.ayımıza girdik tam 3 ay olmuş yaGünaydın hanımlar.
Büş'üm düğününü yaptı
İlk fırsatta haberleşeceğiz.
Fotolarından herşey yolunda görünüyordu .
Çok güzel bi balayı geçirir inşAllah
Daha 4 ay var dediğimiz günü unutmuyorum. Nasıl da geçmiş ya hu. Bugün evliliğinin 1. günü.
Benim ise 4 ay olacak
Evet kuzucum, 4.ayımıza girdik tam 3 ay olmuş derken?Aynen canım zaman çok çabuk geçiyor resimlerinden herşey çok güzel görünüyordu bugün bizde 4.ayımıza girdik tam 3 ay olmuş ya
Öyle olmuyor mu 3 ayı doldurmuyor muyuzEvet kuzucum, 4.ayımıza girdik tam 3 ay olmuş derken?
tersten söyleyince anlayamadım bi anÖyle olmuyor mu 3 ayı doldurmuyor muyuz
hoşgeldin canım. balayısıııı özlenmez miiiGünaydın herkese
Bizim de yarın 1 ay olacak
Özledim valla hazırlık zamanlarını balayını falan
Anladım kuzum biraz karışık olmuş evettersten söyleyince anlayamadım bi an
Günaydın herkese
Bizim de yarın 1 ay olacak
Özledim valla hazırlık zamanlarını balayını falan
hoşgeldin canım. balayısıııı özlenmez miii
keşke yine gidebilsek
Anladım kuzum biraz karışık olmuş evet
Nasılsın canım en çok balayını sanırım arıyor gözlerimiz
Tatile gitmek istiyorum yine ben yaAynen kızlar balayı çoook güzeldi yaaa
Tatile gitmek istiyorum yine ben ya
Bayram var önümüzde ama zor gibi havalar zaten belli insan bir yerlere kaçmak istiyor ahh durumlar müsait olsa
bizde istiyorduk ama kurbana girdik,bi yere kımıldayamayızBayram var önümüzde ama zor gibi havalar zaten belli insan bir yerlere kaçmak istiyor ahh durumlar müsait olsa
Allah kabul etsin canım olsun daha güzel sevap kazanıyorsunuzbizde istiyorduk ama kurbana girdik,bi yere kımıldayamayız
Günaydın hanımlar.
Büş'üm düğününü yaptı
İlk fırsatta haberleşeceğiz.
Fotolarından herşey yolunda görünüyordu .
Çok güzel bi balayı geçirir inşAllah
Daha 4 ay var dediğimiz günü unutmuyorum. Nasıl da geçmiş ya hu. Bugün evliliğinin 1. günü.
Benim ise 4 ay olacak
Sağol canım
Bugün tam 1 ay oldu
Masallah cnm nasildi dugunun? Balayin? Her sey yolunda mi nasil gidiyoe evlilik mutlu musun
Biz aile evlilik cocuklar bolumunde 2014/2015 gelinleri konusunda takiliyoruz daha cok istersen sen de gel
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-2015-gelinlerii-buyrun-sohbete.737283/
Mrs Sahin de evlendigine gore burada bekar kalmadi sanirim :)
Canım düğün balayı her şey çok güzeldi
Arada özlüyorum o günleri :)
Foruma çok sık giremiyorum gerçi ama Yeni konuya gelirim o zaman ben de