2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yok kuzum bekar olarak son 3 günüm Perşembe günü nikahım var
Doğru kuzum ben düğünü kastettimHeyecan ne durumda 3 gün sonra yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop evlisin
Keyifliydi ama bir türlü evin islerini yapamadim... artik hafta içi yavas yavas yapmaya çalisacam

Halledersin canım pis değilse bir daha ki hafta çekersin etrafı toplaman çamaşırlar falan yeterlidir Benim çok şükür ütüm bile kalmadı film izlerken hallettim bu hafta misafirim 1 kişi falan anca olur kardeşimle gelirse arkadaşı anca onun dışında dinlenmeyi düşünüyorumGerçi yakın arkadaşım her an doğum yapabilir koşuşturmalı geçebilir yani

Henüz anlayamıyorum kuzum heyecanı Nikah günü başlar benim heyecanım

Sevgili arkadaşlar evlilik iznime start veriyorum dönüşte bütün ayrıntıları yazarım
herkeslere sevgiler öpücükler inşallah şafaklarınız çabuk çabuk biter bütün işleriniz yolunda gider

Neden sinirlisin canım?

Bu arada seni tebrik etmedim sanırım, düğün oldu , Allah bi yastıkta kocatsın, çoooook mutlu olun inşAllah
Amin canım çok teşekkür ederim:)

İnsanların kendilerini bi şey zannetmelerinden nefret ediyorum

Kizlar nasilsiniz ?
Cok fazla gir(e)miyorum KK'ye, gündem çok yogun, ben çok kötü ... Her gün sehit haberi bu ne yaa ??
Yani pek keyif kalmadi

Günaydın hayırlı haftalar herkese barış içinde bir hafta olsun güzel haberler alalım inşallah

Mrs Sahin kuzucum düğünü yaptın şuanda kınan düğününü yaptın balayında inşallah çok güzel geçer herşey gönlünce olsun canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…