- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
İnşallah herşey hallolur kuzum sen zaten bilirsin doğrularını o kadar araştırdık ettikHımm bakıyım kuzum o zaman biAynen acele etmiyorum zaten
Kızlar merabaa....
Düğünüme 24 gün kaldı çok heyecanlı ve stresli geçiyor hala çok eksiklerim vaar inşallah hepsi hayırlısıyla hallolur. Size bir sorum olacak kına için henüz alışveriş yapmadım ve bu konuda baya tecrubesizim. Kına için alınması gerekenler neler bana yazabilecek olan var mı. Düğünü yaklaşanlar sizler ne aldınız bi yazabilirseniz çok sevinirimm.
İnşallah herşey hallolur kuzum sen zaten bilirsin doğrularını o kadar araştırdık ettik
Oo bende aldım ah birde eşim alsaKizlar günaydinve geçmis Ramazan bayraminiz mübarek olsun
Biz bi kayinvalidemlerdeydik bi bizimkilerde, sonra da 2-3 ziyaret... baklavalar tatlilar börekler gitti....Esimle artik diyete girdik (yeni ama ... dünden beri) izine gitmeden önce biraz kendimize gelelim dedik Bu ne yaa evlendigimizden beri kilo aliyoruz Dikkat edin kizlar size de aynisi olmasin
O kadar çok şey hallettik ki buda hallolur kuzum. Dert etmiyorum baktım bulamadım istediğim gibi birşey karşıma çıkan ilk ütü masasını alırımBazen böyle huylarımda vardır. Herşeyin de iyisi olmayıversin derim. Ama çok şükür bu zamana kadar Allah hep gönlüme göre verdi Gönülden istediğinde Rabbim muhakkak karşılığını veriyor
Bizim öyle bir derdimiz yok...... biz kari-koca aliyoruzOo bende aldım ah birde eşim alsa
Evet kuzumOo bende aldım ah birde eşim alsa
Evet kuzum Rabbim evlenene ev kurana yardım ediyor kalbinin karşılığınıda alıyorsun tabi
Eşim alsa dert etmeyeceğim şaka gibi ben alıyorumBizim öyle bir derdimiz yok...... biz kari-koca aliyoruz
Evet kuzum
Bu arada mutfaklarımız aynıDolap renkleri falan benimkilerde üstü komple beyaz, alt kısımları öyle ahşap desenli Tek fark seninki L şeklinde benimki ise düz ama karşılıklı dolaplarım
Beyaz eşyalarımıda koyarsam tam anlamıyla aynı olacak
Eşim alsa dert etmeyeceğim şaka gibi ben alıyorumben diyete başladım yani
Aa çok sevindim kuzucum gri çok yakışıyor bu renklere de tezgahında desenli krem rengimi
Annemlerdeki fayanstan çok güzel vallahi bizdeki krem çabucak lekeleniyor sanki ya bu daha güzel kuzum
Yok krem değil kuzum. Yanlış hatırlamıyorsam böyle olması lazımTezgah ve dolap arasındaki fayanslarda model olarak seninkiyle aynı ama 3 renk kullanarak yapmışlar. Kahvenin tonları yani
Annemlerdeki fayanstan çok güzel vallahi bizdeki krem çabucak lekeleniyor sanki ya bu daha güzel kuzumaşkla kullan yemekcikler yap inşallah
Az kaldı az
Evet kuzum anneminde böyle su dökülse bile belli olmuyorO yönden avantajlı
Aminn inşallahhAh birde evimin boş halini görebilseydim de size de gösterecektim Neyse az kaldı
Bizim sanat canım geneli ben memnunum şuanlık öyle aman aman tüy dökmede olmadı çeyiz topiğimde modelleri markaları vardı bakmak istersen çokta uyguna hallettik vallahi şansımıza m2lerde ufak olunca
Az kaldı azaz daha sabır kuzum siz döşeyince çok daha güzel olacak eminim boş hali çok göze hitap etmiyor zaten
Sağol canım inşallah hepimiz aşkla kullanalımSenin topiğe bakçıştım canım zaten gayet güzel halıların güle güle kullan
Sanat markasından da çok memnun olanlar var
Bizimde evimiz boşken pek birşeye benzemiyordu sonra yerleştikçe renklendikçe oyuncak ev gibi bir evimiz olduEvet eşyalar gelmeye başladıkça şekillendikçe çok daha güzel olacak inşallah
Aminn inşallah kuzumSağol canım inşallah hepimiz aşkla kullanalımEvet hiç sorun çıkarmadılar inşallah sertleşme ya da dökülme olmazsa kolay yıkanırsa güzeldir biraz daha kullanmam gerek
Bizimde evimiz boşken pek birşeye benzemiyordu sonra yerleştikçe renklendikçe oyuncak ev gibi bir evimiz oldudarısı senin skosnobun diğer hatırlayamadığım arkadaşların başına kuzum
Sağol canım inşallah hepimiz aşkla kullanalımEvet hiç sorun çıkarmadılar inşallah sertleşme ya da dökülme olmazsa kolay yıkanırsa güzeldir biraz daha kullanmam gerek
Bizimde evimiz boşken pek birşeye benzemiyordu sonra yerleştikçe renklendikçe oyuncak ev gibi bir evimiz oldudarısı senin skosnobun diğer hatırlayamadığım arkadaşların başına kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?