2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok yemedim bende baklava 5 tane falan anca yemişimdir yememişimdirevde yediğim yemekler yetti

Annemden evimden alıştığım düzenden ayrılmanını üzüntüsünü saymazsak keyfim çok çok yerinde canım çok şükür.Yazarken yansıtamıyorum sanırım

Annemden evimden alıştığım düzenden ayrılmanını üzüntüsünü saymazsak keyfim çok çok yerinde canım çok şükür.Yazarken yansıtamıyorum sanırım
O çok ayrı bir duygu ben bile yeni yeni atlatıyorum sanırım çok atlatamamda o hasret bazen özlemin ağır basması falan arefede annemlere kalmaya gittik düşün ilk onlarsız bayramım diye çok duygulandım eşim kıyamadı sağolsun iyi geldi banadaHerkes yansıtamaz aynen canım bende çok yansıtamam

Aman boşver eşini ya valla o yesin diye kendimi ateşe atmam ben Sonradan pişman olurum biliyorum yedim diye

Kuzu ütü masası almayı düşünüyorum araştırıyorum ama uygun birşey bulamadım var mı önerin ?

Kuzum ben Arzumunkini aldım az pahalı benimki memnun muyum evet biraz ağır olması sadece sıkıntı taşıamıyorum altındaki asmalık yeri açılıyor hep taşırken onun dışında gazellayı öneriyorlardı

Bence stres yapma
Ben kınadır nişandır bu olaylar için çok fazla kuralcı değilim.İlla hediye olacak diye bir şey yok.Sonuçta senin kınan bu.Bir nevi bekarlığa veda sen nasıl istersen öyle olur
Doğru haklısın canım inşallah herşey gönlümüze göre olur günler geçmek bilmiyoorr bi türlü

Evet gazellayı bende gördüm fakat o kadar para vermek istemiyorum açıkçası

Ben de iyiyim
Halı markası bakıyorum:)
Sarayla royali öneriyorlar forumda genelde
Bizim sanat canım geneli ben memnunum şuanlık öyle aman aman tüy dökmede olmadı çeyiz topiğimde modelleri markaları vardı bakmak istersen çokta uyguna hallettik vallahi şansımıza m2lerde ufak olunca

Haklısın kuzum aynı işi görüyorlardır herhalde ben takıntı yapmıştım hep aklımdaydı almadan rahat edemedim yoksa diğerleride kaymadığı sürece aynı işi görür gibi

Biraz daha vaktim var bakalım indirim kovalıyorum kuzum Denk gelirse bende güzel birşey almak istiyorum

Biraz daha vaktim var bakalım indirim kovalıyorum kuzum Denk gelirse bende güzel birşey almak istiyorum
Tefalin sanırım bir masası vardı boynerde indirime girmişti bir ara 100 TL idi çok memnundu herkes renkliydi böyle bir bak istersen kuzum indirimlere denk gelirsin bence son haftalarda alsanda olur ben öyle yapmıştım

Tefalin sanırım bir masası vardı boynerde indirime girmişti bir ara 100 TL idi çok memnundu herkes renkliydi böyle bir bak istersen kuzum indirimlere denk gelirsin bence son haftalarda alsanda olur ben öyle yapmıştım
Hımm bakıyım kuzum o zaman bi Aynen acele etmiyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…