- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Çok yemedim bende baklava 5 tane falan anca yemişimdir yememişimdir
Ben bu bayramda şaşırılacak şekilde baya iradeliydim3 günde sadece 2 tane baklava yedim Her gittiğim yerde yemedim açıkcası. Kayınvalidemde dahi yemedim. Israr ediyolar ama düğün yakın deyince kalıyolar
Biraz keyifsizsin gibi geldi bana acaba koşuşturmadanmı yoruldun bizimde öyle olmuştu çünkü artık bitsinde gidelim modundaydıkEvet alıştım canım oruçtan sonra daha keyifli hale geldi yeni yeni anlıyoruz evliliği şuanlık çok şükür bir sıkıntımız yok herkese öneriyorum evliliği
O çok ayrı bir duygu ben bile yeni yeni atlatıyorum sanırım çok atlatamamda o hasret bazen özlemin ağır basması falanAnnemden evimden alıştığım düzenden ayrılmanını üzüntüsünü saymazsak keyfim çok çok yerinde canım çok şükür.Yazarken yansıtamıyorum sanırım
Çok yemedim bende baklava 5 tane falan anca yemişimdir yememişimdirevde yediğim yemekler yetti
Dayanamıyor insan valla birde kalabalık olunca
Evet ama bütün suç benim eşim yesin diye bende onunla oturdum her sofrada yedim kınadan kalan bitirmeye çalıştığımız çerezler film izleyeceğiz diye götürdüğümüz cipisler hak getirsin artık
Ben oldum bak
Aman boşver eşini ya valla o yesin diye kendimi ateşe atmam ben Sonradan pişman olurum biliyorum yedim diye
Ben oldum bak
Kuzu ütü masası almayı düşünüyorum araştırıyorum ama uygun birşey bulamadım var mı önerin ?
Doğru haklısın canım inşallah herşey gönlümüze göre olur günler geçmek bilmiyoorr bi türlüBence stres yapma
Ben kınadır nişandır bu olaylar için çok fazla kuralcı değilim.İlla hediye olacak diye bir şey yok.Sonuçta senin kınan bu.Bir nevi bekarlığa veda sen nasıl istersen öyle olur
Günaydın kızlar
İyiyim canım sen nasılsınGünaydın canım nasılsın
Kuzum ben Arzumunkini aldım az pahalı benimki memnun muyum evet biraz ağır olması sadece sıkıntı taşıamıyorum altındaki asmalık yeri açılıyor hep taşırkenonun dışında gazellayı öneriyorlardı
Evet gazellayı bende gördüm fakat o kadar para vermek istemiyorum açıkçası
İyiyim canım sen nasılsın
Bizim sanat canım geneli ben memnunum şuanlık öyle aman aman tüy dökmede olmadı çeyiz topiğimde modelleri markaları vardı bakmak istersen çokta uyguna hallettik vallahi şansımıza m2lerde ufak oluncaBen de iyiyim
Halı markası bakıyorum:)
Sarayla royali öneriyorlar forumda genelde
Haklısın kuzum aynı işi görüyorlardır herhalde ben takıntı yapmıştım hep aklımdaydı almadan rahat edemedimyoksa diğerleride kaymadığı sürece aynı işi görür gibi
Tefalin sanırım bir masası vardı boynerde indirime girmişti bir ara 100 TL idi çok memnundu herkes renkliydi böyle bir bak istersen kuzum indirimlere denk gelirsin bence son haftalarda alsanda olur ben öyle yapmıştım
Biraz daha vaktim var bakalım indirim kovalıyorum kuzumDenk gelirse bende güzel birşey almak istiyorum
Hımm bakıyım kuzum o zaman biTefalin sanırım bir masası vardı boynerde indirime girmişti bir ara 100 TL idi çok memnundu herkes renkliydi böyle bir bak istersen kuzum indirimlere denk gelirsin bence son haftalarda alsanda olur ben öyle yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?