Geldim şekerim 2 haftalık tatil yaptım
Iyi super olmus canim ben de dugunden sonra 1 ay calismadim cok iyi oldu o 1 ay eve alistim islere alistim dinlendim esim de kendi isi oldugu icin oyle kafasina gore gitti geldi iyi olur sizin icin de :)
Düşündük tabi canım ama kredilerin geri ödemesi 3000 falan oluyodu.Birden o kadar borcun altına girmek istemedik
İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik
Hoşbulduk Büşüm nasılsın
İyiyim kuzum ama yorgun, uykusuz ve bitkin haldeyimHoşbulduk Büşüm nasılsın
Bende uykusuzum biraz dinlenmiş olarak geldim ama yine de sabah işe kalkmak işkence gibi geldi bize 16 günden sonraİyiyim kuzum ama yorgun, uykusuz ve bitkin haldeyim
Sen nasılsın bakalım?
Hoşbulduk boncuğum herşey heyecanlı telaşlı ama güzeldiGünaydın kızlar
Hoşgeldin nehirNasıl geçti herşey :)
Hoşbulduk boncuğum herşey heyecanlı telaşlı ama güzeldiAksilikler oldu tabi bol bol ama yinede keyfimizin bozulmasına izin vermedik tatilde iyice dinlendik yedik içtik kendimize geldik 1 haftada evdeydim koşuşturma kimlik değiştirme ikametgah bildirimi beyan aile ziyaretleri iftar davetleri falan geçti bu hafta nasıl oluyor göreceğiz daha yeni kendimi şuanlık hep çamaşır yıkarken yemek yaparken hayal ediyorum
Bende uykusuzum biraz dinlenmiş olarak geldim ama yine de sabah işe kalkmak işkence gibi geldi bize 16 günden sonraİftarla sahur arası çok kısa iftar için yemek hazırlıyorum onların bulaşığı falan derken 2 saat uyuyorum anca sahur için yemek hazırlıyorum yuvarlanıyoruz hele balayı sonrası çamaşırlarımız yıka kurut ütüle 3 gün sürdü
Olacağı o zaten. Geride unutulmayacak anılar bırakmakk çok güzel
**
Bu sene aileleri alırsınız iftara. artık diğerleri seneye gelsinben bile alışamadım hala yaa. Dün temizlik yaptım ayaklarımı uzatıp tv keyfi yapayım derken hoooppp kv aradı, köye gidelim dedi. e kıramıyosunda insanları. 2 de kalkıp gittik. pazarım gitti
Evet niye Ağustos ayından Hazirana almışız diye düşünmüyor değilim Büş Ramazanı hiç hesaba katmamışız
Maşallah kuzum herşey yolunda olsun da işler güçler yapılır elbetAlışma faslı sürecek mecbur alışınca daha rahat olursunuz. Ben en azından ramazanı atlattım o büyük şans benim için
Evet resimlerimiz videolarımız kaldı ailelere izletelim derken düğün videomuzu 3 kere seyrettik daha bi 3 kere daha rahat yolu var
Evet Ramazanın son haftası gibi belki gelecek hafta alırız diyoruz zaten annem gelir sürekli yardıma yapıyorum ama evlilik tuhaf yaptığım herşeyi unutmuş gibiyimo kadar tarifi benmi yaptım diye düşünüyorum dün hafta içi için sigara böreği sarıp buzluğa attım içine birşey sürüyormuyduk diye annemi aradım düşün bunun gibi çok şey var hafızamı kaybetmişim gibi İnsanları kıramıyorsun tabi kuzum ne yapacaksın Ramazan ayıda yorucu birde yeni evliyiz çalışıyoruz falan sanırım Ramazan sonrası alışmış oluruz rahatlarız birazda
Sanırım afalladık yaptıkça hatırlayacağız acayip bildiğim şeyleri unutmuşum biri hafızamı çalmış gibiahahhaahah aynennnn öyleeeher gelenle düğün cd ni izliyoruz kınaya fırsat bulamadım daha
bana da öyle oldu biliyo musun, nasıl yapıyoduk, içine ne koyuyoduk, ölçüleri kaça kaçtı gibi şeyler aklımdan cıkmış.
O yok bende. :) hatta bazı hatırladıklarımı çekmemiş bile kameramanSanırım afalladık yaptıkça hatırlayacağız acayip bildiğim şeyleri unutmuşum biri hafızamı çalmış gibiDüğün videosunda sizde farkediyor musunuz ben mesela hiç hatırlamıyorum aa burada halaymı çekmişim diyorum hiç aklımda yok
Kesme atlama durumları oluyor evet bizde de halay çekerken insanların yüzlerini çekmiş ya önemli olan ayaklar değilmi biraz geriden tümden alması gerekiyorduO yok bende. :) hatta bazı hatırladıklarımı çekmemiş bile kameraman
Kimler oynuyo gözüksün diye yüzleri cekmiş zaarKesme atlama durumları oluyor evet bizde de halay çekerken insanların yüzlerini çekmiş ya önemli olan ayaklar değilmi biraz geriden tümden alması gerekiyordu
Kimler oynuyo gözüksün diye yüzleri cekmiş zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?