2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Iyi super olmus canim ben de dugunden sonra 1 ay calismadim cok iyi oldu o 1 ay eve alistim islere alistim dinlendim esim de kendi isi oldugu icin oyle kafasina gore gitti geldi iyi olur sizin icin de :)

Aynen canım güzel bir tatil yaparız dinleniriz

Düşündük tabi canım ama kredilerin geri ödemesi 3000 falan oluyodu.Birden o kadar borcun altına girmek istemedik

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

Hımm anladım canım hayırlısı olsun o zaman

İyiyim kuzum ama yorgun, uykusuz ve bitkin haldeyim

Sen nasılsın bakalım?
Bende uykusuzum biraz dinlenmiş olarak geldim ama yine de sabah işe kalkmak işkence gibi geldi bize 16 günden sonra İftarla sahur arası çok kısa iftar için yemek hazırlıyorum onların bulaşığı falan derken 2 saat uyuyorum anca sahur için yemek hazırlıyorum yuvarlanıyoruz hele balayı sonrası çamaşırlarımız yıka kurut ütüle 3 gün sürdü

Günaydın kızlar

Hoşgeldin nehir Nasıl geçti herşey :)
Hoşbulduk boncuğum herşey heyecanlı telaşlı ama güzeldi Aksilikler oldu tabi bol bol ama yinede keyfimizin bozulmasına izin vermedik tatilde iyice dinlendik yedik içtik kendimize geldik 1 haftada evdeydim koşuşturma kimlik değiştirme ikametgah bildirimi beyan aile ziyaretleri iftar davetleri falan geçti bu hafta nasıl oluyor göreceğiz daha yeni kendimi şuanlık hep çamaşır yıkarken yemek yaparken hayal ediyorum

Olacağı o zaten. Geride unutulmayacak anılar bırakmakk çok güzel
**
Bu sene aileleri alırsınız iftara. artık diğerleri seneye gelsin ben bile alışamadım hala yaa. Dün temizlik yaptım ayaklarımı uzatıp tv keyfi yapayım derken hoooppp kv aradı, köye gidelim dedi. e kıramıyosunda insanları. 2 de kalkıp gittik. pazarım gitti

Maşallah kuzum herşey yolunda olsun da işler güçler yapılır elbet Alışma faslı sürecek mecbur alışınca daha rahat olursunuz. Ben en azından ramazanı atlattım o büyük şans benim için

Evet resimlerimiz videolarımız kaldı ailelere izletelim derken düğün videomuzu 3 kere seyrettik daha bi 3 kere daha rahat yolu var

Evet Ramazanın son haftası gibi belki gelecek hafta alırız diyoruz zaten annem gelir sürekli yardıma yapıyorum ama evlilik tuhaf yaptığım herşeyi unutmuş gibiyim o kadar tarifi benmi yaptım diye düşünüyorum dün hafta içi için sigara böreği sarıp buzluğa attım içine birşey sürüyormuyduk diye annemi aradım düşün bunun gibi çok şey var hafızamı kaybetmişim gibi İnsanları kıramıyorsun tabi kuzum ne yapacaksın Ramazan ayıda yorucu birde yeni evliyiz çalışıyoruz falan sanırım Ramazan sonrası alışmış oluruz rahatlarız birazda

Maşallah kuzum herşey yolunda olsun da işler güçler yapılır elbet Alışma faslı sürecek mecbur alışınca daha rahat olursunuz. Ben en azından ramazanı atlattım o büyük şans benim için
Evet niye Ağustos ayından Hazirana almışız diye düşünmüyor değilim Büş Ramazanı hiç hesaba katmamışız

ahahhaahah aynennnn öyleee her gelenle düğün cd ni izliyoruz kınaya fırsat bulamadım daha

bana da öyle oldu biliyo musun, nasıl yapıyoduk, içine ne koyuyoduk, ölçüleri kaça kaçtı gibi şeyler aklımdan cıkmış.

Sanırım afalladık yaptıkça hatırlayacağız acayip bildiğim şeyleri unutmuşum biri hafızamı çalmış gibi Düğün videosunda sizde farkediyor musunuz ben mesela hiç hatırlamıyorum aa burada halaymı çekmişim diyorum hiç aklımda yok

O yok bende. :) hatta bazı hatırladıklarımı çekmemiş bile kameraman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…