2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Günaydııın
nasılsınız kızlaar ben çok fazla gelemiyorum artık hem bilgisayarımız yok henüz hem de hala alışamadım evliliğe sürekli koşturup yoruluyorum Su an bile yapacak o kadar çok işim var ki düşünmekten yoruluyorum Her gün akşam bi yerlere gidiyoruz yemeğe daha evde 1 kez yemek hazırladım Ama sahura kalkmak hazırlamak falan zorlu işlermiş valla annemin değerini bilememişim

sen yine de iyiymişsin biz sahura kalkmıyoruz eşim iftarda çok yediği için sahura acıkmıyor valla gece uyanmak benim de işime gelmiyor açıkçası

sen yine de iyiymişsin biz sahura kalkmıyoruz eşim iftarda çok yediği için sahura acıkmıyor valla gece uyanmak benim de işime gelmiyor açıkçası
Ay kuzum kıyamam yaa
Kalkıyoruz valla kuzum ben tutmuyordum malum sebepten ötürü ama yarın başlıyorum, kalkıyorum valla geceleri

Ay kuzum kıyamam yaa
Kalkıyoruz valla kuzum ben tutmuyordum malum sebepten ötürü ama yarın başlıyorum, kalkıyorum valla geceleri

fedakar cefakar Türk kadını işte
valla ben sürekli uyuyorum yorgunum hamilelikten midir nedir
akşam yemeğini zor hazır ediyorum

selam canım
evliliğin ilk başlarında acayip bir yoğunluk oluyor ama sonra düzene giriyor artık evlenen herkes 2 ay sonra fln gelmeye başlar bence :)

Doğrudur canım. Balayından sonra bir çok kişi çalıştığı için gelebilir diye düşündüm ama çalışanda yok galiba evlenenlerden

Benim balayımda biraz uzun sürecek 20 gün kadar

Bu arada hamileymişsin kuzum çok sevindim çokta şaşırdım. Bu kadar erken beklemiyordum senden Allah gönlünüze göre versin inşallah her zaman. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Sağol canım
Üsküdar'dan 1.500'e tuttuk.

Hımm baya pahalıymış oralar hayırlısı olsun canım ama 1500 kiraya verene kadar ev alsaydınız taksitini öderdiniz. Ailemin ödediği kredi miktarı kadar siz kira vereceksiniz Düşünmediniz mi almayı?

Sagol canim benim ben hep hemen cocuk yapcagimizi soyluyordum aslinda hic denk gelmedi mi sana :)
Senin balayi neden o kadar uzun masallah ben 9 gun yapmistim balayini :)
Ben pek calismiyorum benim serbest meslek ya baya serbest takiliyorum

Sagol canim benim ben hep hemen cocuk yapcagimizi soyluyordum aslinda hic denk gelmedi mi sana :)
Senin balayi neden o kadar uzun masallah ben 9 gun yapmistim balayini :)
Ben pek calismiyorum benim serbest meslek ya baya serbest takiliyorum

Denk gelmedi sanırım kuzum çünkü şaşırdım

Düğün öncesi çıkıcam sanırım izne, Antalyada 7 gün kalıcaz geldikten 2 gün sonra kurban bayramı o arada da işe gitmek istemiyoruz izinlerimizi de ona göre ayarladık birde üstüne kurban bayramı var o yüzden uzun sürecek canım Kurban bayramında evden çıkar mıyız bilmiyorum ama çıksakta gittiğimiz yerlerde pek durmıycaz

Iyi super olmus canim ben de dugunden sonra 1 ay calismadim cok iyi oldu o 1 ay eve alistim islere alistim dinlendim esim de kendi isi oldugu icin oyle kafasina gore gitti geldi iyi olur sizin icin de :)

Düşündük tabi canım ama kredilerin geri ödemesi 3000 falan oluyodu.Birden o kadar borcun altına girmek istemedik

Canim tesekkiur ederim naber nasilsin

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

Düşündük tabi canım ama kredilerin geri ödemesi 3000 falan oluyodu.Birden o kadar borcun altına girmek istemedik

İyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

Nasıl olsun :) bulantılarım fln başladı öyle gidiyoo işte heyecanlı bi süreç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…