Evet kıpırtatmıyorda insanlar kameranın önünden geçiyor sadece
Böyle tuhaflıklar aksilikler oldu ama evlendikmi evlendik çok şükür geçti gitti
Hayırlısı böyleymiş kuzum olsun bak atlattınız hepsiniEvet niye Ağustos ayından Hazirana almışız diye düşünmüyor değilim Büş Ramazanı hiç hesaba katmamışız
Yoldayız geliyoruz bizde az kaldı
Evet niye Ağustos ayından Hazirana almışız diye düşünmüyor değilim Büş Ramazanı hiç hesaba katmamışız
Hayırlısı böyleymiş kuzum olsun bak atlattınız hepsini
Azıcık tecrübelerinizi paylaşın böyle olmuyor ama
Azıcık tecrübelerinizi paylaşın böyle olmuyor ama
Evet kuzum vallahi daha 2 haftalığım yoksa herşeyi paylaşırım biliyorsun şuanlık bir tecrübe edinmedimÇamaşırları öğrendim ne renk veriyor falan hangi grup hangisiyle yıkanır cinsinden Düğün zamanına kalmadan her işi halletmeye bak ayrıca inan hiçbirşey yetişmiyormuş son ana kalıyorsun
Yasanacak aksilikleri kafana takma canim kina dugun zamanlarinda :)
Evet kuzum vallahi daha 2 haftalığım yoksa herşeyi paylaşırım biliyorsun şuanlık bir tecrübe edinmedimÇamaşırları öğrendim ne renk veriyor falan hangi grup hangisiyle yıkanır cinsinden Düğün zamanına kalmadan her işi halletmeye bak ayrıca inan hiçbirşey yetişmiyormuş son ana kalıyorsun
Yasanacak aksilikleri kafana takma canim kina dugun zamanlarinda :)
Çok güzel canımRamazan benim icin hic zor gecmiyor cunku bulantı yuzunden mutfaga giremiyorum
Ya annemlere gidiyoruz yemege ya da annem bize yemek gonderiyor
Ev isi zaten yapamiyorum
Elimizden geldiğince bir çok şeyimizi aldık zaten kuzum. Son ana bırakmamaya çalışıyoruz ama tabikide unuttuğumuz muhakkak olacak çok takılmıyorum onlara zaten. Bu sıralar gelinlik bakıyorum, fotoğrafçılarla görüştük o konuda kafama takılan bir kaç nokta var. Fotoğrafçıyı halledersek rahatlıycam
O konuda bir nebze tecrübeliyim çünkü nişan günümde aksilikler olmuştu onları o an kafama takmadıysam düğünde de takmamÇok farklı bi yapıya bürünmüştüm çünkü anca gülen bir Büş vardı
Çok güzel canımBizde geçen hafta 3 gün ailelere gittik bakalım bu haftada 2 gün gitsek geriye kalan 5 gün yaparız birşeyler 1 günde arkadaşlara kaçıcaz öyle böyle biter ya 4 günde yaparım 2 günde 1 yemek kurtarırım
İnşallah halledersiniz kuzum fotoğrafçı önemli biz memnun kaldık yalnız yer olarak çok saçma bir yer seçmişiz düğün gününün verdiği bir stres ve yoğunlukta vardı çok sıcak bir hava terimi sile sile bir hal olduk 1 saatte bitirdik çekimi olduğu kadar artık birşeyler yapmaya çalıştılar yer zaman çok terstiGelinlik bak ciddi ciddi alabilirsin bile vücut yapın çok değişmiyor yani bende değişmedi aynı Nil evlendi
Bende gülümsedim bol bol arada gerginlik stres yüzümden okundu ama gülümsemeyi eksik bırakmadık takıdan sonra falan vur patlasın çal oynasın dağıttık
O zaman son provaları falan son haftalara bırakacaksın canım ipli olunca dediğin gibi sorun olmuyor benimde ipliydi kollar çok farketmesin yeterli eğer benim gibi desenli tül düşünüyorsan
Bakalım görüştük zaten bir kaçı ile karar vericez biran önceMekan olarak henüz net karar vermedim bakalım artık neresi olacak
Gelinlik konusunda ben veriyorum açıkcası kilo. Yani bu bellide oluyor ama gelinliğim ipli olacak zaten gelinlikçi çok uygun bir zamanda aramaya başlamışsın ne çok geç nede çok erken bu aralar karar verirsen çok daha rahat edersin dedi. Aklımda 2 gelinlikçi daha var oralardan da fiyat aldım mı tamamdır. Bunlara göre karar vericemŞuan için herşey çok yolunda.
Ev içinde hiç aklımızda olmayan bir durum gelişti dua edin kızlar inşallah Allahım bana nasip eder orayı. Daha ev aramaya çıkmadık ama tanıdığımız birinin evi resmen ayağımıza geldiNeyse detayları çok söylemiyim tutarsak artık sizinle paylaşırım tamamen oraya odaklanırsam olmazsa üzülürüm çünkü biliyorum
O zaman son provaları falan son haftalara bırakacaksın canım ipli olunca dediğin gibi sorun olmuyor benimde ipliydi kollar çok farketmesin yeterli eğer benim gibi desenli tül düşünüyorsanİnşallah herşey gönlüne göre olur kuzum inşallah o ev nasibinizdir sizin olur dualarım seninle ev durumunu o kadar iyi anlıyorum ki biliyorsun aylarca ne çektim 2 ayda yıprandım resmen bulamayınca
Evet kuzum gelinlikçi ilede konuştuk kol yaptırırsan zaten en son onun için ölçü alınacak dedi sorun yaşamayız dediİnşallah bakalım bir karar verirsem gelinlikçiyede çok güzel olacak
Kuzum o ev olursa varya resmen bayram ederimÖyle söyliyim yani. Ev sahibini yakından tanıyoruz ve zorunlu olarak İstanbul'dan gitmesi gerekiyormuş sağlığı bakımından. Tanıdık bir kiracı arıyormuş kendine. İnşallah ben olurum oda
iyiyimm canımmcımm gözümüz yollarda kaldı amaa..Geldim şekerim 2 haftalık tatil yaptımNasılsın canım
Canım geçen haftada gelmeye niyetlendim ama evde net yoktu telimde de paket yoktu o yüzden giremedim bir türlü sonra koşuşturma iftar yemekleri falan derken bir baktım iş vakti gelmiş bundan sonra buradayımiyiyimm canımmcımm gözümüz yollarda kaldı amaa..
herşeyin yolunda olmasına çok sevindimm mutluluğun daim olsun canımmCanım geçen haftada gelmeye niyetlendim ama evde net yoktu telimde de paket yoktu o yüzden giremedim bir türlü sonra koşuşturma iftar yemekleri falan derken bir baktım iş vakti gelmiş bundan sonra buradayım
Amin kuzum cümlemizin inşallahherşeyin yolunda olmasına çok sevindimm mutluluğun daim olsun canımm
Bence herşeyin herşeyin çok güzel olacak kuzum gönlünü ferah tut kötü olma ihtimali yok at kafandan bakalım
İnşallah olur o ev ya bence olur neden olmasın ben şuanda sorun göremiyorum
Bende uykusuzum biraz dinlenmiş olarak geldim ama yine de sabah işe kalkmak işkence gibi geldi bize 16 günden sonraİftarla sahur arası çok kısa iftar için yemek hazırlıyorum onların bulaşığı falan derken 2 saat uyuyorum anca sahur için yemek hazırlıyorum yuvarlanıyoruz hele balayı sonrası çamaşırlarımız yıka kurut ütüle 3 gün sürdü
Galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?