Teşekkür ederim:)Maşallah canım çok güzel olmuşsun gördüm Rabbim bir ömür boyu mutlu etsin inşallahHerşeyinizin güzel geçmesine çok sevindim
Hemen iş yapmasaydın kız öyle derler vallahi ama insanda dayanamıyor yeni ev hemen pisleniyor
Eşim demek çok ilginç geliyor insana gerçekten dinlendiniz keyif yaptınız ohh
Darısı başımıza Büşle ben kaldıkBizde hafta sonu çeyizi yerleştirdik servisler ufak işler provalar falan duruyor slaytla cd doldurmamda duruyor
Günaydın Büşüm
Boş yer bulamazdınız o yüzden hafta içine aldınız sanırım.Merhaba kızlar. Nasip olursa benim de Temmuz 20-21 inde (yani bayram sonrası pazartesi-salı) düğünüm var. Fakat kafam karışık. Acaba hafta içi düğüne gelen olur mu olmaz mı? Acayip korkuyorum. Bugün düğün salonu ile görüştük pazar günü bir gün boşalmış fakat bu seferde annem diyor ki: Hafta sonu düğün dolu bu seferde düğünlere bölünecek insanlar. Vallahi kafayı yiycem. Acil yardım Lütfen! Sizce ne yapayım?
Boş yer bulamazdınız o yüzden hafta içine aldınız sanırım.
Düğün her zaman yapılmıyo sonuçta, zaten herkes hem kınaya hem düğüne gelmez. Boşuna kimse gelmez diye düşünme, düğün bu yani illa ki gidilir.
Tanıdığınız birinin ise bir kaç hafta ileri tarihe atabilirsiniz eğer varsa boş yer. Hemde gelirler mi gelmezler mi düşüncesi kalkar ortadan ama hafta sonuna da yer bulmanız baya zor. Boncuğumunda dediği gibi düğün sonuçta ve 1 kere olan birşey gelmek isteyen hafta içi hafta sonunu düşünmezMerhaba kızlar. Nasip olursa benim de Temmuz 20-21 inde (yani bayram sonrası pazartesi-salı) düğünüm var. Fakat kafam karışık. Acaba hafta içi düğüne gelen olur mu olmaz mı? Acayip korkuyorum. Bugün düğün salonu ile görüştük pazar günü bir gün boşalmış fakat bu seferde annem diyor ki: Hafta sonu düğün dolu bu seferde düğünlere bölünecek insanlar. Vallahi kafayı yiycem. Acil yardım Lütfen! Sizce ne yapayım?
Doğru diyorsunuz. Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın içinTanıdığınız birinin ise bir kaç hafta ileri tarihe atabilirsiniz eğer varsa boş yer. Hemde gelirler mi gelmezler mi düşüncesi kalkar ortadan ama hafta sonuna da yer bulmanız baya zor. Boncuğumunda dediği gibi düğün sonuçta ve 1 kere olan birşey gelmek isteyen hafta içi hafta sonunu düşünmez
Rica ederimDoğru diyorsunuz. Çok teşekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için
Teşekkür ederim:)
Yapmayınca duramıyorum, çünkü yapacak olan benim bi başkası değil ve duramıyorum o yüzden yapıp bitmesini istiyorum :)
Nasıl oldu evin yerleşince .
bu pazar değil haftaya pazar sende evlisin :)
Günaydınlar herkese
İyiyim canım bende son detayları eksikleri halletmeye çalışıyoruzGünaydın canım
Ev arıyoruz deli gibi
Sen mapıyosun
Teşekkür ederim:)
Yapmayınca duramıyorum, çünkü yapacak olan benim bi başkası değil ve duramıyorum o yüzden yapıp bitmesini istiyorum :)
Nasıl oldu evin yerleşince .
bu pazar değil haftaya pazar sende evlisin :)
Merhaba kızlar. Nasip olursa benim de Temmuz 20-21 inde (yani bayram sonrası pazartesi-salı) düğünüm var. Fakat kafam karışık. Acaba hafta içi düğüne gelen olur mu olmaz mı? Acayip korkuyorum. Bugün düğün salonu ile görüştük pazar günü bir gün boşalmış fakat bu seferde annem diyor ki: Hafta sonu düğün dolu bu seferde düğünlere bölünecek insanlar. Vallahi kafayı yiycem. Acil yardım Lütfen! Sizce ne yapayım?
İyiyim canım bende son detayları eksikleri halletmeye çalışıyoruzbilirim o yoğunluğu sıkıntıyı Rabbim kolaylık versin canım
Heyecandan çok stres gerginlik var canım bazı önemli işleri halletsek biraz daha rahatlayıp heyecanımı ortaya çıkartabilirim ama ister istemez oluyor duygusallık daha çokAmin
Ufak tefek şeyler evlemdikten sonra da halkedilir
Nasıl heyecan var mı
Heyecandan çok stres gerginlik var canım bazı önemli işleri halletsek biraz daha rahatlayıp heyecanımı ortaya çıkartabilirim ama ister istemez oluyor duygusallık daha çok
Oldukça zor canım çeyiz çıkarken çok ağladım düğün gününü düşünemiyorumHaklısın canım insana ailesinden ayrılmak çok geliyo di mi
Herşey cok cok güzeldi. Kına, düğün, tatil...
Tatil dönüşü büyük sıkıntıHerşeyi yıka tekrar yerleştir. Heryerde halılardan cıkan tüyler yıkamadan gecmez.
çok fazla dinlenemedim, düğünün ertesi günü iş yapılmazmış ama ben biraz toparladım, o yüzden benim ev işim hiç bitmicekmiş, öyle diyorlar
Evlilik güzel şeymiş gerçektenDün iş başı yaptım saat 5 i bekledim, eşim geldi aldı ( artık eşim diyebiliyruz hehehe ) birlikte alışveriş yaptık falan.
Mmmmmm, öyle işte :) sıra sende nehircik
Nasılsın kuzucumGünaydın Kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?