2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyiyim kuzum bu akşam arkadaşımın kınası var oraya gidicem Hafta sonuda sınavlarım var onlara gidicem. Daha sonrasında da mobilya bakmaya devam

Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Boncuğamı gideceksin yoksaRabbim zihin açıklığı kolaylık versin canımYoğunluk bitermi vücudumda artık güç kalmadı iflas edecek gibiyim

Boncuğamı gideceksin yoksaRabbim zihin açıklığı kolaylık versin canımYoğunluk bitermi vücudumda artık güç kalmadı iflas edecek gibiyim
Çok isterdim ama bilmiyorum onların oturduğu tarafları yoksa gitmeyi çok isterdim

Bu benim yakın bi arkadaşımın kınası. Boncukla aynı gün kına ve düğünleri

Doğrudur kuzum Rabbim biran önce sana da nasip etsin evlenip şu sıkıntılardan kurtulmayı. Az kaldı senin. Bu sefer ben söylenicem size öldüm,bittim,yoruldum diye

İnsan bilmediği yerlerde zor oluyor gerçekten birde mesafe uzun olunca kalbimiz herkesle ama dualarımızdaHerkesin denk gelme ihtimali yüksek son haftalar Ramazandan önce

Amin inşallah kuzum çok zor vallahi Rabbim herkese kolaylık versinDarısı başına tez zamanda

Aminn inşallah. Şu mübarek günde dualarımız kabul olur inşallah.

DERECEYE GİREN İLK 3 ÜYEMİZE PRO ÜYELİK HEDİYE EDİLECEKTİR !

SON 2 GÜN !

---KOT PANTOLON KOMBİNLERİ ---

24.05.2015 saat 22:13 kadar yarışmaya katılacak olan arkadaşlar, oluşturmuş olduğunuz kombini bana özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.

Yarışmaya katılmak ve yarışma kuralları için aşağıdaki linke tıklayınız!
En Tarz Üye Yarışması ✄ Kot Pantolon Kombinleri !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…