- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Selam kızlar gelemedim yine bir süredir malum koşturmacalar...
Evim hazır sayılır eşyalarım geldi sadece bazam kaldı o da bu hafta içi gelir inşallah. Perdelerimizi seçtik yarın akşam perdeci eve gelip ölçü alacak sonra da halılar ve avizeler kalıyor. Tv ünitesi ve mutfak masasını da bu hafta içi alıyoruz kısmetse.
Bu arada bugün dış çekimim vardı çok güzel geçti çok şükür. Kuaförlere asla güvenmemeliyiz bir kez daha öğrendim. Saat 2 buçuk 3 gibi çıkmam gerekiyor dedim 1'de gelsen yeter dedi. Allah'tan hep gittiğim yer ve biliyorum 1 buçuk 2 saatte yapamayacaklarını, 12'ye doğru gittim ve çıkmam gereken saat 4 buçuktu zaten, ona rağmen neredeyse ucu ucuna yetiştim. Şehrin oturduğumuz tarafında yağmur, dolu, şimşek ortalığı sel götürüyor, fotoğraf çekmek için gittiğimiz yerler günlük güneşlikti Yağmuru görünce moralim çok bozulmuştu ama çok şükür ıslanmadan bitti çekimimiz.
Ben iki farklı saç kullandım, önce dağınık topuz modeliyle duvağımı taktırdım, ilk çekimlerimizi öyle yaptık. Daha sonra geçerken kuaförüme uğradım saçlarımı açtırdım ve çiçekli tacımı taktım. İki farklı modda harika fotoğraflar çektirdim. Fotoğrafçılarımın enerjileri müthişti. Nişanlım da hiç sevmez normalde fotoğraf çektirmeyi ama o da hiç üzmedi beni, enerjisi bir an olsun düşmedi, çok eğlendik
Canım herşeyinin gönlüne göre olmasına çok sevindim eksiklerde tamamlanıyor maşallah Darısı başımıza bizim tek gün çekim nikah düğün bakalım nasipse nasıl yetiştireceğizErkekler çok sevmeseler fotoğraf çekilmeyi düğün fotoğraflarına ayrıca özen gösteriyorlar ee insanın ömründe bir kere oluyor çeken kişilerde eğlencelilerse değmeyin keyfe