• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Valla canım afedersin it bağlasan durmaz denen yerlere 1500 istiyolar napcaz bilmiyorum
Öyle canım bilmez miyim en büyük sıkıntı evlenenler için beğendiklerin uçurum gibi fiyatlar oturamayacağın evlerde ateş pahası insan ne yapacağını şaşırıyor inşallah hakkınızda neresi hayırlı ise Rabbim onu çıkartsın karşınıza:KK60:

Öyle canım bilmez miyim en büyük sıkıntı evlenenler için beğendiklerin uçurum gibi fiyatlar oturamayacağın evlerde ateş pahası insan ne yapacağını şaşırıyor inşallah hakkınızda neresi hayırlı ise Rabbim onu çıkartsın karşınıza:KK60:

Amin canım sağol

Önce evi mi tutacaksınız tatlım. Sonra mı eşya alacaksınız?

Evet canım eve göre eşya bakcaz çünkü muhtemelen küçük bi ev bulabileceğiz
Çok sıkışık bi evim olsun istemiyorum

Arkadaşlar merhaba kendi dügün hediyelerimi ve eşe dosta tasarım yaparken ki çok severim tasarımı bir mimar olarak kendimi bu işin içinde buldum ve bayilıyorum insanların mutluluğuna ortak olmaya ürünlerimi tasarımlarımi görmek isterseniz instagramdan takipleyin:)) Tutumutluluk

Back