Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalk kız hadi eşin yemek beklerYerimden kalksam da bi yemek yapsam
Evli hatundan selamlar
Günaydın Büşüm nasılsınGünaydın Hanımlar
İyiyim kuzum ama çoooookkk yorgunumKalk kız hadi eşin yemek bekler
Günaydın Büşüm nasılsın
Bende çok yorgunum kuzum hep yoğun geçiyor her anım Sen neler yaptın canımİyiyim kuzum ama çoooookkk yorgunum
Sen nasılsın?
Cuma günü arkadaşımın kınasına gittim. C.tesi sabah sınava gittim. Pazar günü sabah sınava gittim sınavdan sonra nişanlımla Modoko'ya gittik. Oradan görümceme uğradık. Daha sonra çıktık İkea'ya gittik alışveriş yaptık oradan da eve geçtik Mobilya bakmak çok çok keyifli ne istediğini bildikten sonra ama bu sıcak havalarda aşırı zor oluyor nefes alamıyorum resmen polenlerdenBende çok yorgunum kuzum hep yoğun geçiyor her anım Sen neler yaptın canım
Maşallah sende çok yoğun geçirmişsin kuzum ya bizde cumartesi tv montajı için geldiler sonra akşama arkadaşımın düğününe gittikPazar önce hastaneye bir ziyarete sonra Eminönü Beşiktaş gezdik az alışveriş yaptık oradan İstinyeye uğrayıp alışveriş yaptık bitmedi bitmiyorSınavın nasıl geçti kuzum havalar çok sıcak bayılacak gibi oluyor insanCuma günü arkadaşımın kınasına gittim. C.tesi sabah sınava gittim. Pazar günü sabah sınava gittim sınavdan sonra nişanlımla Modoko'ya gittik. Oradan görümceme uğradık. Daha sonra çıktık İkea'ya gittik alışveriş yaptık oradan da eve geçtik Mobilya bakmak çok çok keyifli ne istediğini bildikten sonra ama bu sıcak havalarda aşırı zor oluyor nefes alamıyorum resmen polenlerden
Maşallah sende çok yoğun geçirmişsin kuzum ya bizde cumartesi tv montajı için geldiler sonra akşama arkadaşımın düğününe gittikPazar önce hastaneye bir ziyarete sonra Eminönü Beşiktaş gezdik az alışveriş yaptık oradan İstinyeye uğrayıp alışveriş yaptık bitmedi bitmiyorSınavın nasıl geçti kuzum havalar çok sıcak bayılacak gibi oluyor insan
Çok keyifli eşya dekor işleri kuzum ya hayal ediyor insan zevkini bilmez miyim Çok şükür iyi geçmesine sevindim kuzumÇeyiz topiğinde sana birşey yazdım kuzum onda kararsızım bir bakar mısın Çok eksiğim yok aslında kuzum sehpa örtülerimi alacağım englishome istedim kalmamıştı indirimden dolayı madame cocoya bakıcam artıkHalılar, perdeler,yemek masası gelecek nasipse bu hafta içiKahvaltılık seti hala bulamadım buzdolabının içinden çıktı bir yerine takılıyor kapaklı değil ama üstü oraya geçirilince kapanıyor olmadı idare etcem düğünden sonra rahat kafayla bakarım
Valla kuzum ya oradan oraya gidiyoruz canımız çıkıyor resmen ama olsun Güzel şeyler ben çok keyif alıyorum bakarken. Birde bu zamana kadar hep çok fazla dolaşmadan hallettik işlerimizi. Mobilyada da öyle oldu çok şükür
Sınavlarım iyiydi kuzum çok şükür
Ne eksiklerin kaldı şuan senin ?
Çok keyifli eşya dekor işleri kuzum ya hayal ediyor insan zevkini bilmez miyim Çok şükür iyi geçmesine sevindim kuzumÇeyiz topiğinde sana birşey yazdım kuzum onda kararsızım bir bakar mısın Çok eksiğim yok aslında kuzum sehpa örtülerimi alacağım englishome istedim kalmamıştı indirimden dolayı madame cocoya bakıcam artıkHalılar, perdeler,yemek masası gelecek nasipse bu hafta içiKahvaltılık seti hala bulamadım buzdolabının içinden çıktı bir yerine takılıyor kapaklı değil ama üstü oraya geçirilince kapanıyor olmadı idare etcem düğünden sonra rahat kafayla bakarım
Çeyiz serilecek ya insanlar geldiğinde öyle boş görünmesin diyorum abajurlarımı tamamladım mesela altına ufak peçete koyayım tam kombinlenmiş olsun diyorum tv sehpasının üstüne masanın üstüne de runner şeklinde olsalar yeter yoksa öyle salon takımı falan almayacağım ucuz havalı dursun yeter
Sehpa örtülerin içinde acele etme derim kuzum. Düğünden hemen sonra misafir ağırlayacak değilsin biraz zaman geçer muahkkak alırsın o süre zarfında. Yada çıkar karşına muhakkak beğendiğin bişey
Benimde buzdolabımın içinde var dediğin gibi ama ben ona kahvaltılık koymayı pek düşünmüyorum. Onun yerine paketli olan kahvaltılıklarımı koyucam. Haricen aldım ben kahvaltılık. Alana kadar bence şu şekilde yapabilirsin. A101, bim gibi yerlerde kapaklı kahvaltılıklar var tanesi 1 tl. Onlardan alıp bir süre bulana kadar idare edebilirsin kuzum. Ben onlardan da aldım. Çok kullanışlı oluyor
Hemen bakıyorum
Hımm kuzum o zaman çeyiz mağazalarına falan bir bak derim. Etrafında hangi mağazalar var bilmiyorum da English Home'un ürünleri cidden çok güzel olurdu. Başka bir şubesine baksana. Muhakkak vardır birinde yada gelicektir. Stoklar yenilenince indirimsiz bile alsan bence çok pahalı olmazÇeyiz serilecek ya insanlar geldiğinde öyle boş görünmesin diyorum abajurlarımı tamamladım mesela altına ufak peçete koyayım tam kombinlenmiş olsun diyorum tv sehpasının üstüne masanın üstüne de runner şeklinde olsalar yeter yoksa öyle salon takımı falan almayacağım ucuz havalı dursun yeter
Bende öyle yapayım kuzucum çok sağol
Valla kuzum ya oradan oraya gidiyoruz canımız çıkıyor resmen ama olsun Güzel şeyler ben çok keyif alıyorum bakarken. Birde bu zamana kadar hep çok fazla dolaşmadan hallettik işlerimizi. Mobilyada da öyle oldu çok şükür
Sınavlarım iyiydi kuzum çok şükür
Ne eksiklerin kaldı şuan senin ?
Henüz almadık tatlım. Kararlaştırdık. 1 aya kalmadan heran alabilirzAldın mı canım mobilyalarını?
Kuzum alışvermerkezleri var bol bol işte ne marka olursa mevcut olmadı Eminönüne gideceğim bir cumartesi o zaman tekrar bir oralara bakarım dediğin gibi Englishhome hem çok tatlı benim tarzıma uygun hemde uygun baktım madame cocolarda çok uygunmuş yakından görmedim nasıl kalitelimi duruyor bilmiyorum bir bakmak gerek ama bu akşam eve gidip dinlenmem gerek gidip bakmayacağımHımm kuzum o zaman çeyiz mağazalarına falan bir bak derim. Etrafında hangi mağazalar var bilmiyorum da English Home'un ürünleri cidden çok güzel olurdu. Başka bir şubesine baksana. Muhakkak vardır birinde yada gelicektir. Stoklar yenilenince indirimsiz bile alsan bence çok pahalı olmaz