2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım herşeyinin gönlüne göre olmasına çok sevindim eksiklerde tamamlanıyor maşallah Darısı başımıza bizim tek gün çekim nikah düğün bakalım nasipse nasıl yetiştireceğizErkekler çok sevmeseler fotoğraf çekilmeyi düğün fotoğraflarına ayrıca özen gösteriyorlar ee insanın ömründe bir kere oluyor çeken kişilerde eğlencelilerse değmeyin keyfe

Canım kuaföre çok çok erken git o zaman, yetişmezse kuaför yüzünden yetişmez sadece. Gerçi sizin tanıdığınızdı sanırım.
Kesinlikle çeken insanların enerjisiyle çok ilgili rahat olmak. Kızlar çekmeye doyamadılar, hadi bitti çekim saati doldu falan yok, hadi bi de şöyle çekelim hadi bi de böyle çekelim Keşke tekrar yaşasam dünü

Canım biz sabah 9 buçuğa aldık sanırım makyaj randevusunu bir ben birde 2 kişi çıkacak o kuaförden 11 gibi bitiririz dediler en geç oradan kaynıma geçeceğiz saçlar falan 1-2 gibi çıkmayı planlıyorum çekimde 3 saat sürse 5 gibi evde olsam anca gelin çıkarma mekana geçme falanNe güzel inşallah bizimde öyle olur ya bol bol fotolarınız olmuştur

Günaydın Hanımlarr

Çoookk yorgunum Dün bütün gün mobilya baktık

Kuzucum inşallah planladığın gibi gider her şey. Çok fazla poz, yüzlerce kare fotoğrafım oldu Nişanlımın teyzesi ve eniştesi bizimleydi onlar arabasıyla götürdü bizi, bi r de benim en yakın arkadaşım vardı yanımızda, onların cep telefonlarında bile o kadar çok fotoğraf var ki ayrı bir albüm yapılır dün akşamdan beri dönüp dönüp cep telefonu fotoğraflarına bakıyorum

Günaydın Hanımlarr

Çoookk yorgunum Dün bütün gün mobilya baktık
Günaydın kuzum nasıl fikirler oluştumu kafandaBizimde eşyalar geldi masayla tv sehpası gelecek sadece ayrı olarak perdelerimizi seçtik halı bakacağız bu hafta içi nasipse
Maşallah canımBir sürü albüm oluşturursun ne olacak ne güzel ben fotoğraf çektirmeye bayılırım

Normalde çok sevmem ben de ama gelinliği giyince gülümseme otomatikman yerleşiyor insanın yüzüne

Günaydın canıım, tatlı yorgunluklar bunlar olsun

Evet harika bir duygu

Evet kuzum kafamda fikirler oluştu. Gittiğimiz mağazalarda gayette güzel indirim yaptılar beklediğimizden daha uygun geldi. Sanırım birde Modoko'ya gidip bakıcaz

Yatak odası konusunda kararsızlıklarım çok fazla bakalım zamanla inş oda hallolucak

Ohh indirimlere denk gelmeniz güzel olmuş canım oralara da bakın ona göre kararını verirsin zamanın var rahat yetişir eminim

Canımm çok sevindim iyi geçmesine

Canım inşallah kafana göre güzel güzel şeyler bulursun

Fiyatlar nasıl

Ohh indirimlere denk gelmeniz güzel olmuş canım oralara da bakın ona göre kararını verirsin zamanın var rahat yetişir eminim

Canım inşallah kafana göre güzel güzel şeyler bulursun

Fiyatlar nasıl

Sağolun beybiler Çok keyifli güzel birşeymiş

Bu kadar çabuk içimize sinen mobilyalar bulacağımız aklımıza gelmezdi ama neredeyse almaya karar verdik diyebilirim

Mobilyalar gayet kaliteli, hemde istediğim tarzlarda

Çok güzel canım mobilya bakmak çok zevkli iş tarzınızdan emin olduğunuz için bugün olmasa yarın işte bu diyip karar veriyor insan muhakkak zaten içinize sindiyse çok kafa karıştırmayın çokta yorulmayın başka işlere enerjiniz kalsın alın gitsin

İnşallah kuzum hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…