- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Selam kızlar gelemedim yine bir süredir malum koşturmacalar...
Evim hazır sayılır eşyalarım geldi sadece bazam kaldı o da bu hafta içi gelir inşallah. Perdelerimizi seçtik yarın akşam perdeci eve gelip ölçü alacak sonra da halılar ve avizeler kalıyor. Tv ünitesi ve mutfak masasını da bu hafta içi alıyoruz kısmetse.
Bu arada bugün dış çekimim vardı çok güzel geçti çok şükür. Kuaförlere asla güvenmemeliyiz bir kez daha öğrendim. Saat 2 buçuk 3 gibi çıkmam gerekiyor dedim 1'de gelsen yeter dedi. Allah'tan hep gittiğim yer ve biliyorum 1 buçuk 2 saatte yapamayacaklarını, 12'ye doğru gittim ve çıkmam gereken saat 4 buçuktu zaten, ona rağmen neredeyse ucu ucuna yetiştim. Şehrin oturduğumuz tarafında yağmur, dolu, şimşek ortalığı sel götürüyor, fotoğraf çekmek için gittiğimiz yerler günlük güneşliktiYağmuru görünce moralim çok bozulmuştu ama çok şükür ıslanmadan bitti çekimimiz.
Ben iki farklı saç kullandım, önce dağınık topuz modeliyle duvağımı taktırdım, ilk çekimlerimizi öyle yaptık. Daha sonra geçerken kuaförüme uğradım saçlarımı açtırdım ve çiçekli tacımı taktım. İki farklı modda harika fotoğraflar çektirdim. Fotoğrafçılarımın enerjileri müthişti. Nişanlım da hiç sevmez normalde fotoğraf çektirmeyi ama o da hiç üzmedi beni, enerjisi bir an olsun düşmedi, çok eğlendik
Canım herşeyinin gönlüne göre olmasına çok sevindim eksiklerde tamamlanıyor maşallahDarısı başımıza bizim tek gün çekim nikah düğün bakalım nasipse nasıl yetiştireceğiz Erkekler çok sevmeseler fotoğraf çekilmeyi düğün fotoğraflarına ayrıca özen gösteriyorlar ee insanın ömründe bir kere oluyor çeken kişilerde eğlencelilerse değmeyin keyfe
Canım biz sabah 9 buçuğa aldık sanırım makyaj randevusunu bir ben birde 2 kişi çıkacak o kuaförden 11 gibi bitiririz dediler en geç oradan kaynıma geçeceğiz saçlar falan 1-2 gibi çıkmayı planlıyorum çekimde 3 saat sürse 5 gibi evde olsam anca gelin çıkarma mekana geçme falanCanım kuaföre çok çok erken git o zaman, yetişmezse kuaför yüzünden yetişmez sadece. Gerçi sizin tanıdığınızdı sanırım.
Kesinlikle çeken insanların enerjisiyle çok ilgili rahat olmak. Kızlar çekmeye doyamadılar, hadi bitti çekim saati doldu falan yok, hadi bi de şöyle çekelim hadi bi de böyle çekelimKeşke tekrar yaşasam dünü
Canım biz sabah 9 buçuğa aldık sanırım makyaj randevusunu bir ben birde 2 kişi çıkacak o kuaförden 11 gibi bitiririz dediler en geç oradan kaynıma geçeceğiz saçlar falan 1-2 gibi çıkmayı planlıyorum çekimde 3 saat sürse 5 gibi evde olsam anca gelin çıkarma mekana geçme falanNe güzel inşallah bizimde öyle olur ya bol bol fotolarınız olmuştur
Günaydın Hanımlarr
Çoookk yorgunumDün bütün gün mobilya baktık
Günaydın kuzum nasıl fikirler oluştumu kafandaGünaydın Hanımlarr
Çoookk yorgunumDün bütün gün mobilya baktık
Maşallah canımKuzucum inşallah planladığın gibi gider her şey. Çok fazla poz, yüzlerce kare fotoğrafım olduNişanlımın teyzesi ve eniştesi bizimleydi onlar arabasıyla götürdü bizi, bi r de benim en yakın arkadaşım vardı yanımızda, onların cep telefonlarında bile o kadar çok fotoğraf var ki ayrı bir albüm yapılır dün akşamdan beri dönüp dönüp cep telefonu fotoğraflarına bakıyorum
Günaydın kuzum nasıl fikirler oluştumu kafandaBizimde eşyalar geldi masayla tv sehpası gelecek sadece ayrı olarak perdelerimizi seçtik halı bakacağız bu hafta içi nasipse
Maşallah canımBir sürü albüm oluşturursun ne olacak ne güzel ben fotoğraf çektirmeye bayılırım
Günaydın canıım, tatlı yorgunluklar bunlar olsun
Günaydın kuzum nasıl fikirler oluştumu kafandaBizimde eşyalar geldi masayla tv sehpası gelecek sadece ayrı olarak perdelerimizi seçtik halı bakacağız bu hafta içi nasipse
Maşallah canımBir sürü albüm oluşturursun ne olacak ne güzel ben fotoğraf çektirmeye bayılırım
Heyecandan dolayıda sürekli sırıtıyoruz değilmiNormalde çok sevmem ben de ama gelinliği giyince gülümseme otomatikman yerleşiyor insanın yüzüne
Ohh indirimlere denk gelmeniz güzel olmuş canım oralara da bakın ona göre kararını verirsin zamanın var rahat yetişir eminim
Evet harika bir duygu
Evet kuzum kafamda fikirler oluştu. Gittiğimiz mağazalarda gayette güzel indirim yaptılar beklediğimizden daha uygun geldi. Sanırım birde Modoko'ya gidip bakıcaz
Yatak odası konusunda kararsızlıklarım çok fazla bakalım zamanla inş oda hallolucak
Canım kuaföre çok çok erken git o zaman, yetişmezse kuaför yüzünden yetişmez sadece. Gerçi sizin tanıdığınızdı sanırım.
Kesinlikle çeken insanların enerjisiyle çok ilgili rahat olmak. Kızlar çekmeye doyamadılar, hadi bitti çekim saati doldu falan yok, hadi bi de şöyle çekelim hadi bi de böyle çekelimKeşke tekrar yaşasam dünü
Evet harika bir duygu
Evet kuzum kafamda fikirler oluştu. Gittiğimiz mağazalarda gayette güzel indirim yaptılar beklediğimizden daha uygun geldi. Sanırım birde Modoko'ya gidip bakıcaz
Yatak odası konusunda kararsızlıklarım çok fazla bakalım zamanla inş oda hallolucak
Ohh indirimlere denk gelmeniz güzel olmuş canım oralara da bakın ona göre kararını verirsin zamanın var rahat yetişir eminim
Canım inşallah kafana göre güzel güzel şeyler bulursun
Fiyatlar nasıl
Çok güzel canım mobilya bakmak çok zevkli iş tarzınızdan emin olduğunuz için bugün olmasa yarın işte bu diyip karar veriyor insan muhakkak zaten içinize sindiyse çok kafa karıştırmayın çokta yorulmayın başka işlere enerjiniz kalsın alın gitsin
Sağolun beybilerÇok keyifli güzel birşeymiş
Bu kadar çabuk içimize sinen mobilyalar bulacağımız aklımıza gelmezdi ama neredeyse almaya karar verdik diyebilirim
Mobilyalar gayet kaliteli, hemde istediğim tarzlarda
Çok güzel canım mobilya bakmak çok zevkli iş tarzınızdan emin olduğunuz için bugün olmasa yarın işte bu diyip karar veriyor insan muhakkak zaten içinize sindiyse çok kafa karıştırmayın çokta yorulmayın başka işlere enerjiniz kalsın alın gitsin
Canımm çok sevindim iyi geçmesine
Sağol canımm, darısı başınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?