2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet kuzum bende şöyle bir inceledim de yataşta cidden güzel ürünler var. Hayırlısı olsun

Ayy canım arkadaşım öneride bulunmak için gelmiş bana sağol kuzum3 marka arasından seçim yapacağız sanırım hayırlısı artıkSen nasılsın ne var ne yok
hayırlısı bebişimm hangisini beğeniosan onu al iyiyim çok şükür sen nasılsın canım gördüm yeni cicilerini güle güle kullan tatlımm
Yatağı mı diktirdin kız o nasıl oluyor Bi yaşıma daha girdim
evet canım diktirdim annemin alt katında fabrikalara dikim yapan vardı bizde komşu diye 350 liraya yaptırdık ortopedik yatak ama aklım bellonada beğendiğimde kalmıştı eskitmeye çalışıyorum henüz 1 sene olmadı

hayırlısı bebişimm hangisini beğeniosan onu al iyiyim çok şükür sen nasılsın canım gördüm yeni cicilerini güle güle kullan tatlımm

Hepsi birbirine benziyor zaten yataktan anlamam artık duruma göre bakacağızBende iyiyim çok şükür canım çok teşekkür ederim

Hımm anladım canım

ya merak ettiğim bişey var geçen sene bu topikten beraber evlendiğimiz hatunlardan hamile olan var mı acaba? haberiniz var mı?

bakarken yat üstüne bak nasıl anlıorsun yataktan

ya merak ettiğim bişey var geçen sene bu topikten beraber evlendiğimiz hatunlardan hamile olan var mı acaba? haberiniz var mı?

Nasıl yatacağız kız herkesin içindeHiç bilmiyorumki canım tutkum var bir tek onu biliyorum onun dışında pek gelen yok2014 gelinleri topiği var orada yazıyorlar

tutkum var birde zeynoyu biliyorum kuzum ben
Nasıl yatacağız kız herkesin içindeHiç bilmiyorumki canım tutkum var bir tek onu biliyorum onun dışında pek gelen yok2014 gelinleri topiği var orada yazıyorlar
kız onlar benden sonraydı hatta yanlış hatırlamıyorsam millet ne hızlı çıktı ya ben yerimde sayıyorum Allah isteyen herkese versin başka topiklere yetişemem ben ya buraya bile ayda yılda bi giriyorum takip edemiyorum eskisi gibi işlerim yoğun sizi de evlendirim sonrası Allah kerim

Canım nasip herkesin kısmeti ne zamansa işte siz istiyor musunuz bebiş sorduğuna göreHayırlı zamanda nasip etsin Rabbim canım

Evet canım onlar hemen istedikleri için yaptılar sanırım. Hele zeyno yanlış hatırlamıyorsam 3.ayında hamiyleydi

Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Evet canım onlar hemen istedikleri için yaptılar sanırım. Hele zeyno yanlış hatırlamıyorsam 3.ayında hamiyleydi

Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
aminnn canım bende çok istiyorum da problemler çok olunca 1 seneyi devirdik öyle böyle yaşımızda geçiyor bakalım nolcak

Tatlım çok dilkat et
Gmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…