Evet kuzum bende şöyle bir inceledim de yataşta cidden güzel ürünler var. Hayırlısı olsunOo çok iyiymiş kuzu birde yaylı yaysız viscon sistem varmış visco öneriyorlar genelde bak buda bir seçenek hepsine bakmak gerek akşam bir yataşa istikbale bellonaya uğrayalım soralım ne kadar zamanda getiriyorlar acababizimkide 160-200 bazalı oldu onunki değiştiyse bilmiyorum bir daha sorarız
Amin canım cümlemizi inşallahHayırlı olsun senin içinde 2015 seninde yılın olacak o zaman
Ayy canım arkadaşım öneride bulunmak için gelmiş bana sağol kuzum3 marka arasından seçim yapacağız sanırım hayırlısı artık Sen nasılsın ne var ne yok
Amin kuzum cümlemiz için inşallahEvet kuzum bende şöyle bir inceledim de yataşta cidden güzel ürünler var. Hayırlısı olsun
Ayy canım arkadaşım öneride bulunmak için gelmiş bana sağol kuzum3 marka arasından seçim yapacağız sanırım hayırlısı artık Sen nasılsın ne var ne yok
evet canım diktirdim annemin alt katında fabrikalara dikim yapan vardı bizde komşu diye 350 liraya yaptırdık ortopedik yatakYatağı mı diktirdin kız o nasıl oluyorBi yaşıma daha girdim
hayırlısı bebişimm hangisini beğeniosan onu al iyiyim çok şükür sen nasılsın canım gördüm yeni cicilerini güle güle kullan tatlımm
Teşekkür ederim canım benim inşallah öyle olacak bizde 5 senedir birlikteyiz bu anı çoook bekledimAmin canım cümlemizi inşallahHayırlı olsun senin içinde 2015 seninde yılın olacak o zaman
Rabbim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin canımTeşekkür ederim canım benim inşallah öyle olacak bizde 5 senedir birlikteyiz bu anı çoook bekledim
Amin canım sizinde inşallahRabbim hayırlısıyla kavuşmanızı nasip etsin canım
Hımm anladım canımhayırlısı bebişimm hangisini beğeniosan onu al iyiyim çok şükür sen nasılsın canım gördüm yeni cicilerini güle güle kullan tatlımm
evet canım diktirdim annemin alt katında fabrikalara dikim yapan vardı bizde komşu diye 350 liraya yaptırdık ortopedik yatakama aklım bellonada beğendiğimde kalmıştı eskitmeye çalışıyorum henüz 1 sene olmadı
bakarken yat üstüne bak nasıl anlıorsun yataktanHepsi birbirine benziyor zaten yataktan anlamam artık duruma göre bakacağızBende iyiyim çok şükür canım çok teşekkür ederim
Amin canımAmin canım sizinde inşallah
bakarken yat üstüne bak nasıl anlıorsun yataktan
ya merak ettiğim bişey var geçen sene bu topikten beraber evlendiğimiz hatunlardan hamile olan var mı acaba? haberiniz var mı?
lendiğimiz hatunlardan hamile o
tutkum var birde zeynoyu biliyorum kuzum benya merak ettiğim bişey var geçen sene bu topikten beraber evlendiğimiz hatunlardan hamile olan var mı acaba? haberiniz var mı?
tşk tatlımm800 ile 1500 hatta daha fazlasına kadar gidiyor canım. Ben araştırdım ve çok fazla fiyat aldım. Ama genel ortalamaya bakarsak 1000 tl diyebilirim
tutkum var birde zeynoyu biliyorum kuzum ben
kız onlar benden sonraydı hatta yanlış hatırlamıyorsam millet ne hızlı çıktı ya ben yerimde sayıyorumNasıl yatacağız kız herkesin içindeHiç bilmiyorumki canım tutkum var bir tek onu biliyorum onun dışında pek gelen yok 2014 gelinleri topiği var orada yazıyorlar
Canım nasip herkesin kısmeti ne zamansa işte siz istiyor musunuz bebiş sorduğuna görekız onlar benden sonraydı hatta yanlış hatırlamıyorsam millet ne hızlı çıktı ya ben yerimde sayıyorumAllah isteyen herkese versin başka topiklere yetişemem ben ya buraya bile ayda yılda bi giriyorum takip edemiyorum eskisi gibi işlerim yoğun sizi de evlendirim sonrası Allah kerim
Evet canım onlar hemen istedikleri için yaptılar sanırım. Hele zeyno yanlış hatırlamıyorsam 3.ayında hamiyleydikız onlar benden sonraydı hatta yanlış hatırlamıyorsam millet ne hızlı çıktı ya ben yerimde sayıyorumAllah isteyen herkese versin başka topiklere yetişemem ben ya buraya bile ayda yılda bi giriyorum takip edemiyorum eskisi gibi işlerim yoğun sizi de evlendirim sonrası Allah kerim
aminnn canım bende çok istiyorum da problemler çok olunca 1 seneyi devirdik öyle böyle yaşımızda geçiyor bakalım nolcakEvet canım onlar hemen istedikleri için yaptılar sanırım. Hele zeyno yanlış hatırlamıyorsam 3.ayında hamiyleydi
Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Sağol canım nasıl olduğu konusunda hiç fikrim yok valla. 15-20 ay önce falan ağrımaya başladı sol yüzük parmağım gittikçe şiddetlendi şişti falan, geçti 1-2 gün sonra üstünde durmadım. Bu arada ben biraz sakarımdır elimi ayağımı kolumu sürekli çarparım bi yerlere o yüzden hiç farkında değilim çarptıysam da. Neyse bi ara aynı parmağıma sıcak kahve döktüm hatta dalga geçtik yüzük takamıcam sol elime diye3-4 gün önce yine acımaya başladı parmağım dün sabah hareket ettiremiyordum ağladım ağrısından. Doktora da gitmedim ödevlerim vardı onları yapacaktım. Akşam 5'e kadar hem ödevlerimi yaptım hem de evim temizleniyordu oraya gittim sağ elimle dolap falan sildim ağrı eşiğine bak sen Temizlikçi abla birinden bahsetti çıkmış senin parmağın o yerine takar dedi. Baştan tırstım biraz ama akşam 7 gibi gittik çok yaşlı bi teyzeye, bu çıkalı çok olmuş kireç bile bağlamış dedi Neyse biraz ovdu eliyle sonra ayağıyla bi bastırdı 'tık' sesini duydum Anında inmeye başladı şişliği. Şimdi üzüm-tuz karışımı sarılı elimde 4 gün hiç oynatmayacağım. Şu an çok az ağrıyor, belki de çoktur ama maşallah dediğim gibi ağrı eşiğimin ne kadar yüksek olduğunu görmüş olduk hepimiz Annem diyor ki nasıl çektin o ağrıyı, başa gelen çekiliyor demek ki
ya merak ettiğim bişey var geçen sene bu topikten beraber evlendiğimiz hatunlardan hamile olan var mı acaba? haberiniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?