2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok güzel kuzum bence de almana gerek yok bende bu tarz birşey bakacağım Teşekkür ederim yorumun için canım peki el mumlarını gördün mü onlarda çok şık değilmi

Çok güzel kuzum bence de almana gerek yok bende bu tarz birşey bakacağım Teşekkür ederim yorumun için canım peki el mumlarını gördün mü onlarda çok şık değilmi
Evet kuzum el mumlarıda çok şeker ve o resimlerini eklediklerini çok çok rahat bulabilirsin eminim.

Benim kuzenim biraz farklı yapmıştı oda değişik olmuştu onuda deneyebilirsin. Plastik şeffaf bardaklar varya onlardan alıp içine mum koydu. Etrafını da tülle sardı, kurdele ile bağladı çiçeklede süslemişti.

Ama daha değişik el mumları istersen kendinde yapabilirsin

Ne marifetler var insanlarda gerçekten o kadar araştırdığımı sanıyorum bende Teşekkürler kuzum

Ne marifetler var insanlarda gerçekten o kadar araştırdığımı sanıyorum bende Teşekkürler kuzum
Daha neler var neler kuzum valla yetişmek zor. Artık herkes imkanına göre yapacak yetişmeye çalışsak çok zor

Ben kendim için şimdiden araştırdıklarımı dosya haline getirdim zamanı gelince kolaylık olucak

bizde kız cok diyodun cocuklarda ister o 20 yi gecer yine :)
Evet bide silikon tabancası alman gerekli. 7-8 tl bişey. ama cooookkkk iyi bişeymiş herşeye kullanılıyor silikon. her eve lazım

Gerçekten öyle artık tutturduğumuz bir yerinden yapacağız birşeyler kuzum herşeyi yapmaya çalışamayız İyi yapıyorsun bu kadar detayla boğuaşacağımı bilmiyordum başlarken
bizde kız cok diyodun cocuklarda ister o 20 yi gecer yine :)
Evet bide silikon tabancası alman gerekli. 7-8 tl bişey. ama cooookkkk iyi bişeymiş herşeye kullanılıyor silikon. her eve lazım
Çocuklarda var evet en azından 30 tane gerekli olabilir belki ya da 25 büyük kadınlar bile özeniyor takıyor Almalıyım silikon tabancası uygun birşeymişte

Bende en büyük sorunumu halledersem sanırım rahatlıycam Kına mekanı hala bulamadım ve kafayı yemek üzereyim

Bende en büyük sorunumu halledersem sanırım rahatlıycam Kına mekanı hala bulamadım ve kafayı yemek üzereyim
Çevredenmi bakıyorsun kuzum nasıl bir yer düşünüyorsun restaurant tarzımı düğün salonumu öğretmen evi tarzı yerler varsa oralarada bak biliyorsun bizim öyle daha uygun oluyor

Çevredenmi bakıyorsun kuzum nasıl bir yer düşünüyorsun restaurant tarzımı düğün salonumu öğretmen evi tarzı yerler varsa oralarada bak biliyorsun bizim öyle daha uygun oluyor
Çevremizde hiç öğretmen evi yok kuzum. İlla düğün salonu yada restaurant olsun falan demiyorum. Güzel kapalı bir mekan olsun çok para vermek istemiyorum. Merkezi bir yer olsun ki herkes gelebilsin diyorum. Nasıl bulucaz bilmiyorum nişanlım bi gelsin bakınıcaz ama çevrede yok gibi Bir kaç yer var oralara bakıcam

Olmadı servisle insanları götürürsünüz kuzum bizim gibi bizde uygun olsun diye biliyorsun 5-10 dakikalık araç mesafeli yere gideceğiz

düşündüğünden vaz mı gectin kuzuş

Bakıcam artık kuzum uygun bir yer bulsam bende öyle yaparım muhakkak

Galiba kuzum. İçim rahat etmiyor nedense
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap , sonradan pişman olma keşke şöyle yapsaydım deyip. O yüzden aklındaki nasılsa o şekilde reele gecir

Benim soruma da cevap verin yoww bi tek nehirnil cvp verdi
Siradaki dugun benim hadi pamuk eller cebe lokuma yardim
Napan kız Lokkııım

Fasıl müziği falan bilmem ki ben.

Kına calacaklar da belli bizde. Çiftetellli,misket, halay,üçayak, damat halayı vs sen nasıl bişey istiyosun ki

Napan kız Lokkııım

Fasıl müziği falan bilmem ki ben.

Kına calacaklar da belli bizde. Çiftetellli,misket, halay,üçayak, damat halayı vs sen nasıl bişey istiyosun ki

Iyiyidr cnm senden naber hazirliklar nerdeysr tamam dugunu bekliyoeum
Bi tek herifle kafkas oyunu ve vals ve tango caliscaz 10 gunde hayirlisi

Canim ben daha cok parti havasinda gecsin istiyorum kinamin o yuzden ona uygun sarkilar ariyorum

Iyiyidr cnm senden naber hazirliklar nerdeysr tamam dugunu bekliyoeum
Bi tek herifle kafkas oyunu ve vals ve tango caliscaz 10 gunde hayirlisi

Canim ben daha cok parti havasinda gecsin istiyorum kinamin o yuzden ona uygun sarkilar ariyorum
Bizim müziklere sana gelmez cınım

2 mayısa da hiç bişey kalmadııı Ciddi ciddi gidiyorsun lokm

Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap , sonradan pişman olma keşke şöyle yapsaydım deyip. O yüzden aklındaki nasılsa o şekilde reele gecir

Bir yer düşünüyordun boncuğun dediği gibi ama içine sinmesi önemli kuzum hayatımızda bir kere olacak

Off bilmiyorum valla bıraktım araştırmayı Nişanlım gelsin onla bakalım olmuyo böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…