- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Özelden yazıyorum canımSen at canım kız erkek karısık degil sadece bayanlar bizde :)
Dugunde ilk dans muzigin ne canım
Çok güzel kuzum bence de almana gerek yok bende bu tarz birşey bakacağımYandım o zaman
Kuzum o ponpon taçları bende çok seviyorum çok şirin duruyor. Boncuğunda dediği gibi çok kolay yapımları rahat yaparsın. Taçları ise eminönüne gidicem diyorsun zaten oradan bulursun toptan satan yerler olduğu için uyguna alırsın. Kına gecenin konseptine uygun renklerden yaparsın
Kına ayakkabısı içinde şunu söyleyebilirim size ben normal şartlarda asla topuklu giymeyen hatta dolgu topuk dahi giymeyen bir kızçe olarak giydiğimde de en az 12 cm lik topuklu ayakkabı giyerimNişan ayakkabımda 12 cm dir kendileri Kına gecemde de tekrardan ayakkabı almak istemiyorum çünkü nişan ayakkabım tam manasıyla uyduğunu düşünüyorum.
Ayakkabım bu
Daha varsa sorularınız alayım
Evet kuzum el mumlarıda çok şeker ve o resimlerini eklediklerini çok çok rahat bulabilirsin eminim.Çok güzel kuzum bence de almana gerek yok bende bu tarz birşey bakacağımTeşekkür ederim yorumun için canım peki el mumlarını gördün mü onlarda çok şık değilmi
Ne marifetler var insanlarda gerçekten o kadar araştırdığımı sanıyorum bendeEvet kuzum el mumlarıda çok şeker ve o resimlerini eklediklerini çok çok rahat bulabilirsin eminim.
Benim kuzenim biraz farklı yapmıştı oda değişik olmuştu onuda deneyebilirsin. Plastik şeffaf bardaklar varya onlardan alıp içine mum koydu. Etrafını da tülle sardı, kurdele ile bağladı çiçeklede süslemişti.
Ama daha değişik el mumları istersen kendinde yapabilirsin
Daha neler var neler kuzum valla yetişmek zor. Artık herkes imkanına göre yapacak yetişmeye çalışsak çok zorNe marifetler var insanlarda gerçekten o kadar araştırdığımı sanıyorum bendeTeşekkürler kuzum
bizde kız cok diyodun cocuklarda ister o 20 yi gecer yine :)20 tane yeter diye düşündüm bende fazlada olabilir ama 10 tane popon 10 tane düz alırım olmadı dedim ya da ponpon yaparım tülden de kağıttanda yapılıyormuş çok basit birşey sadece taca sabitlemesi var ya slikonla yapıştıracağım ya bağlayacağım ki silikon daha mantıklı onun aletide gerek şimdi
Ben görebiliyordum her zaman canım sende görünmüyor mu
Gerçekten öyle artık tutturduğumuz bir yerinden yapacağız birşeyler kuzum herşeyi yapmaya çalışamayızDaha neler var neler kuzum valla yetişmek zor. Artık herkes imkanına göre yapacak yetişmeye çalışsak çok zor
Ben kendim için şimdiden araştırdıklarımı dosya haline getirdim zamanı gelince kolaylık olucak
Çocuklarda var evet en azından 30 tane gerekli olabilir belki ya da 25 büyük kadınlar bile özeniyor takıyorbizde kız cok diyodun cocuklarda ister o 20 yi gecer yine :)
Evet bide silikon tabancası alman gerekli. 7-8 tl bişey. ama cooookkkk iyi bişeymiş herşeye kullanılıyor silikon. her eve lazım
Gerçekten öyle artık tutturduğumuz bir yerinden yapacağız birşeyler kuzum herşeyi yapmaya çalışamayızİyi yapıyorsun bu kadar detayla boğuaşacağımı bilmiyordum başlarken
Çocuklarda var evet en azından 30 tane gerekli olabilir belki ya da 25 büyük kadınlar bile özeniyor takıyorAlmalıyım silikon tabancası uygun birşeymişte
Çevredenmi bakıyorsun kuzum nasıl bir yer düşünüyorsun restaurant tarzımı düğün salonumu öğretmen evi tarzı yerler varsa oralarada bak biliyorsun bizim öyle daha uygun oluyor
Bende en büyük sorunumu halledersem sanırım rahatlıycamKına mekanı hala bulamadım ve kafayı yemek üzereyim
Çevremizde hiç öğretmen evi yok kuzum. İlla düğün salonu yada restaurant olsun falan demiyorum. Güzel kapalı bir mekan olsun çok para vermek istemiyorum. Merkezi bir yer olsun ki herkes gelebilsin diyorum. Nasıl bulucaz bilmiyorum nişanlım bi gelsin bakınıcaz ama çevrede yok gibiÇevredenmi bakıyorsun kuzum nasıl bir yer düşünüyorsun restaurant tarzımı düğün salonumu öğretmen evi tarzı yerler varsa oralarada bak biliyorsun bizim öyle daha uygun oluyor
Olmadı servisle insanları götürürsünüz kuzum bizim gibi bizde uygun olsun diye biliyorsun 5-10 dakikalık araç mesafeli yere gideceğizÇevremizde hiç öğretmen evi yok kuzum. İlla düğün salonu yada restaurant olsun falan demiyorum. Güzel kapalı bir mekan olsun çok para vermek istemiyorum. Merkezi bir yer olsun ki herkes gelebilsin diyorum. Nasıl bulucaz bilmiyorum nişanlım bi gelsin bakınıcaz ama çevrede yok gibiBir kaç yer var oralara bakıcam
düşündüğünden vaz mı gectin kuzuşÇevremizde hiç öğretmen evi yok kuzum. İlla düğün salonu yada restaurant olsun falan demiyorum. Güzel kapalı bir mekan olsun çok para vermek istemiyorum. Merkezi bir yer olsun ki herkes gelebilsin diyorum. Nasıl bulucaz bilmiyorum nişanlım bi gelsin bakınıcaz ama çevrede yok gibiBir kaç yer var oralara bakıcam
Olmadı servisle insanları götürürsünüz kuzum bizim gibi bizde uygun olsun diye biliyorsun 5-10 dakikalık araç mesafeli yere gideceğiz
düşündüğünden vaz mı gectin kuzuş
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap , sonradan pişman olma keşke şöyle yapsaydım deyip. O yüzden aklındaki nasılsa o şekilde reele gecir
Bakıcam artık kuzum uygun bir yer bulsam bende öyle yaparım muhakkak
Galiba kuzum. İçim rahat etmiyor nedense
Bir yer düşünüyordun boncuğun dediği gibi ama içine sinmesi önemli kuzum hayatımızda bir kere olacak
Bakıcam artık kuzum uygun bir yer bulsam bende öyle yaparım muhakkak
Galiba kuzum. İçim rahat etmiyor nedense
Napan kız LokkııımBenim soruma da cevap verin yoww bi tek nehirnil cvp verdi
Siradaki dugun benim hadi pamuk eller cebe lokuma yardim
Napan kız Lokkııım
Fasıl müziği falan bilmem ki ben.
Kına calacaklar da belli bizde. Çiftetellli,misket, halay,üçayak, damat halayı vssen nasıl bişey istiyosun ki
Bizim müziklere sana gelmez cınımIyiyidr cnm senden naber hazirliklar nerdeysr tamam dugunu bekliyoeum
Bi tek herifle kafkas oyunu ve vals ve tango caliscaz 10 gunde hayirlisi
Canim ben daha cok parti havasinda gecsin istiyorum kinamin o yuzden ona uygun sarkilar ariyorum
Kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap , sonradan pişman olma keşke şöyle yapsaydım deyip. O yüzden aklındaki nasılsa o şekilde reele gecir
Bir yer düşünüyordun boncuğun dediği gibi ama içine sinmesi önemli kuzum hayatımızda bir kere olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?