2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bizim o kadar araç çıkmaz ama dediğin gibi fazladan olsun bir zararı olmaz tabi ki Elde tutulanlar sade geliyor hoşuma gitmiyor niyeyse sen nasıl birşey düşünüyorsun elde mummu tutmalı

O avuca koymalılar bana cok basit geliyor
bak bu eklediklerin çok güzelmiş hem sen yapabilirsin bunları

benimkini görmüştün diye hatırlıyorum :) bunu yaptım ben

22.05.2015 B&A kına gecesi diye sticker da zımbalayacağım

Aslında seninkiler daha havalı gerçekten kuzum haklısın bu renkli mumları nereden bulurum Eminönünde varmıdır tülle süslerim bağlarım ohh vallahi daha şık canım ya

Aslında seninkiler daha havalı gerçekten kuzum haklısın bu renkli mumları nereden bulurum Eminönünde varmıdır tülle süslerim bağlarım ohh vallahi daha şık canım ya
Renkli mumlardan her yerde vardır canım burda3.5 cu larda falan var hep her rengi ben özellikle renkli almadım konseptim altın-bordo diye . mecburen beyaz mum aldım :) sen kesinlikle renkli mum al , çok güzel olur :)

Renkli mumlardan her yerde vardır canım burda3.5 cu larda falan var hep her rengi ben özellikle renkli almadım konseptim altın-bordo diye . mecburen beyaz mum aldım :) sen kesinlikle renkli mum al , çok güzel olur :)
Bende mor ve fuşya alırım sanırım ortama o da uysun diye ayy çok heyecanlandım bende istiyorum acilen

Ben bide ona ayakkabı almak istemiyorum yaa.
bide o kadar yüksek topukluyla oynaması var
Evet ama kıssayım ve kaftan uzun başka şansım yok Boncuk ponpon taç yapmak istiyorum ben yapımlarını araştırıyorum düz tül değilde ponponlar daha çok hoşuma gidiyor sence becerebilir miyim düz tacını nereden bulabilirim onlarada yapıştırılıyormuş Tül taçlardan da 10 tane alırım ponponda olsun ya

taç sade bi şekilde satılıyormuş ama ben araştırmadım hiç. kendim yapmıcam diye
bence sen yapabilirsin o ponponu yapmak zor değildir. bide kız cocuklarda cok istiyo taç. ben 20 nedime tacı yaptırdım hususi. küçüklere ucuzlardan alcam

Büş sende aşağıdan izliyorsun öyle katılsana kuzum konuşmaya

aşağıdan kimin izlediği görünüyo mu artık eee ben görmüyorum şuan da büş ü

20 tane yeter diye düşündüm bende fazlada olabilir ama 10 tane popon 10 tane düz alırım olmadı dedim ya da ponpon yaparım tülden de kağıttanda yapılıyormuş çok basit birşey sadece taca sabitlemesi var ya slikonla yapıştıracağım ya bağlayacağım ki silikon daha mantıklı onun aletide gerek şimdi

Ben görebiliyordum her zaman canım sende görünmüyor mu

Büş sende aşağıdan izliyorsun öyle katılsana kuzum konuşmaya
Kuzu bugün biraz yoğunum o yüzden sadece okuyorum msjlarınızı Sohbete katılırsam çok geç cvp veririm Yinede bana sormak istedikleriniz olursa sorun baktıkça cvp veririm

Ayrıca yine KK'nın yaptığı bu pro üyelikten dolayı biz göremiyoruz

Ben senin hepsine yorum yapmanızı istemesem nolcek Evet sanırım ondan dolayı

Lokumum inşallah herşeyin çok güzel olur hayal gibi inanamazsın inşallah güzel hayırlı mutlu haberlerle dön bize emi

Günaydın herkese
NAsılsınız kızlar görüşmeyeli

kızlarrrr nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım nasılsınız çogu kişi nişanlanmış okuduklarıma göre

Günaydın kızlar, herkes bi mutsuz.. Size hiç yakışmıyo bu haller

toparlanın lütfen. Evleniyoruz yahu.. Bugünler bi daha gelmicek. Herşeyten tad almaya bakın..

**

Bugün bir Pollyannayım

Kızlar her türlü kına için tavsiyenizi bekliyorum

Şimdi ben çerkesim bindallı yerine çerkes kıyafeti giyiyorum oncelikle ben bir çerkes oyunu oynayacagım kına yakıldıktan sonra

Çrrezler, kınalar, hediyeler her şey hazır

Muzik olarak tavsiyelerini alabilirim hrm orjestra var mekanda ama ben kafkas muzigiyle beraber bi 10 15 tane mp3 atıcam onları çaldırcam o yüzden her türlü muzik tavsiyesi de alabilirim

Her turlu kinada yapilacak sey tasviyesi de alabilirim

Biz ilk dans yapmayacagiz bizim konsept biraz farkli biz olaya direkt kına yakılması olayiyla girip kafkas dansı yapacagiz

Kına sarkısı bir Yesim Salkım Kına Gecesi parcasini biliyorum baska hareketli parca var mi?

Ayrica gelin hamami icin fasıl muzikleri ariyorum

Hiç çalışmadığım yerden sordun be lokum inşallah güzel cevaplar gelir bende faydalanırım vallahi benim seçtiğim kına müziklerini istersen özelden atabilirim sana ama yörene gidermi erkek karışık olacak sanırım ortama gidermi bilemedim istersen onu atabilirim ama sana

Sen at canım kız erkek karısık degil sadece bayanlar bizde :)

Dugunde ilk dans muzigin ne canım

Ben senin hepsine yorum yapmanızı istemesem nolcek Evet sanırım ondan dolayı
Yandım o zaman

Kuzum o ponpon taçları bende çok seviyorum çok şirin duruyor. Boncuğunda dediği gibi çok kolay yapımları rahat yaparsın. Taçları ise eminönüne gidicem diyorsun zaten oradan bulursun toptan satan yerler olduğu için uyguna alırsın. Kına gecenin konseptine uygun renklerden yaparsın

Kına ayakkabısı içinde şunu söyleyebilirim size ben normal şartlarda asla topuklu giymeyen hatta dolgu topuk dahi giymeyen bir kızçe olarak giydiğimde de en az 12 cm lik topuklu ayakkabı giyerim Nişan ayakkabımda 12 cm dir kendileri Kına gecemde de tekrardan ayakkabı almak istemiyorum çünkü nişan ayakkabım tam manasıyla uyduğunu düşünüyorum.

Ayakkabım bu

Daha varsa sorularınız alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…