- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
BoncukZerence şöyle şeyler bulsam mesela güzel olur ya
Eki Görüntüle 1502959 Eki Görüntüle 1502960 Eki Görüntüle 1502961 Eki Görüntüle 1502962
Bizim o kadar araç çıkmaz ama dediğin gibi fazladan olsun bir zararı olmaz tabi kiElde tutulanlar sade geliyor hoşuma gitmiyor niyeyse sen nasıl birşey düşünüyorsun elde mummu tutmalı
Aslında seninkiler daha havalı gerçekten kuzum haklısın bu renkli mumları nereden bulurum Eminönünde varmıdır tülle süslerim bağlarım ohh vallahi daha şık canım yaO avuca koymalılar bana cok basit geliyor
bak bu eklediklerin çok güzelmiş hem sen yapabilirsin bunları
benimkini görmüştün diye hatırlıyorum :) bunu yaptım ben Eki Görüntüle 1502976
22.05.2015 B&A kına gecesi diye sticker da zımbalayacağım
Renkli mumlardan her yerde vardır canım burda3.5 cu larda falan var hep her rengi ben özellikle renkli almadım konseptim altın-bordo diye . mecburen beyaz mum aldım :) sen kesinlikle renkli mum al , çok güzel olur :)Aslında seninkiler daha havalı gerçekten kuzum haklısın bu renkli mumları nereden bulurum Eminönünde varmıdır tülle süslerim bağlarım ohh vallahi daha şık canım ya
Bende mor ve fuşya alırım sanırım ortama o da uysun diye ayy çok heyecanlandım bende istiyorum acilenRenkli mumlardan her yerde vardır canım burda3.5 cu larda falan var hep her rengi ben özellikle renkli almadım konseptim altın-bordo diye . mecburen beyaz mum aldım :) sen kesinlikle renkli mum al , çok güzel olur :)
hehehehBende mor ve fuşya alırım sanırım ortama o da uysun diye ayy çok heyecanlandım bende istiyorum acilen
Hemen bakmam lazım etrafa Eminönüne gitmek için ayrıca sabırsızlanıyorum keşke bu hafta sonu gidebilsem ama imkansız cumartesi doluyumheheheh
al malzemelerini yapmaya başla, çok zevkli oluyor yapması
Başka zaman artık :) Kınada nasıl ayakkabı giyeceksin ?Hemen bakmam lazım etrafa Eminönüne gitmek için ayrıca sabırsızlanıyorum keşke bu hafta sonu gidebilsem ama imkansız cumartesi doluyum
Henüz almadım canım sanırım gold renginde bayağı yüksek birşey giyeceğim orası kesin gibi kaftanımı bayağı kaldırması gerekBaşka zaman artık :) Kınada nasıl ayakkabı giyeceksin ?
Ben bide ona ayakkabı almak istemiyorum yaa.Henüz almadım canım sanırım gold renginde bayağı yüksek birşey giyeceğim orası kesin gibi kaftanımı bayağı kaldırması gerek
Evet ama kıssayım ve kaftan uzun başka şansım yokBen bide ona ayakkabı almak istemiyorum yaa.
bide o kadar yüksek topukluyla oynaması var
taç sade bi şekilde satılıyormuş ama ben araştırmadım hiç. kendim yapmıcam diyeEvet ama kıssayım ve kaftan uzun başka şansım yokBoncuk ponpon taç yapmak istiyorum ben yapımlarını araştırıyorum düz tül değilde ponponlar daha çok hoşuma gidiyor sence becerebilir miyim düz tacını nereden bulabilirim onlarada yapıştırılıyormuş Tül taçlardan da 10 tane alırım ponponda olsun ya
Büş sende aşağıdan izliyorsun öyle katılsana kuzum konuşmaya
20 tane yeter diye düşündüm bende fazlada olabilir ama 10 tane popon 10 tane düz alırım olmadı dedim ya da ponpon yaparım tülden de kağıttanda yapılıyormuş çok basit birşey sadece taca sabitlemesi var ya slikonla yapıştıracağım ya bağlayacağım ki silikon daha mantıklı onun aletide gerek şimditaç sade bi şekilde satılıyormuş ama ben araştırmadım hiç. kendim yapmıcam diye
bence sen yapabilirsin o ponponu yapmak zor değildir. bide kız cocuklarda cok istiyo taç. ben 20 nedime tacı yaptırdım hususi. küçüklere ucuzlardan alcam
aşağıdan kimin izlediği görünüyo mu artıkeee ben görmüyorum şuan da büş ü
Kuzu bugün biraz yoğunum o yüzden sadece okuyorum msjlarınızıBüş sende aşağıdan izliyorsun öyle katılsana kuzum konuşmaya
Ben senin hepsine yorum yapmanızı istemesem nolcekKuzu bugün biraz yoğunum o yüzden sadece okuyorum msjlarınızıSohbete katılırsam çok geç cvp veririm Yinede bana sormak istedikleriniz olursa sorun baktıkça cvp veririm
Ayrıca yine KK'nın yaptığı bu pro üyelikten dolayı biz göremiyoruz
Lokumum inşallah herşeyin çok güzel olur hayal gibi inanamazsın inşallah güzel hayırlı mutlu haberlerle dön bize emi
Günaydın herkese
NAsılsınız kızlar görüşmeyeli
kızlarrrr nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım nasılsınız çogu kişi nişanlanmış okuduklarıma göre
Günaydın kızlar, herkes bi mutsuz.. Size hiç yakışmıyo bu haller
toparlanın lütfen. Evleniyoruz yahu.. Bugünler bi daha gelmicek. Herşeyten tad almaya bakın..
**
Bugün bir Pollyannayım
Kuzum moral bozmak yok. Yıllardır hayalini kurduğunuz evliliği ve sevdiğin insanla evleniyorsun birazda bu tarafından bak. Aksilikler herkeste var. Onlarda bu günlerin tuzu biberi
İnşallah kuzum bizimde çok az kaldı
Günaydın HanımlarNasılsınız bakalım. Sabah sabah bu depresif halleriniz hiç olmadı ama
Şafak 11 Bilecik
Hiç çalışmadığım yerden sordun be lokum inşallah güzel cevaplar gelir bende faydalanırım vallahi benim seçtiğim kına müziklerini istersen özelden atabilirim sana ama yörene gidermi erkek karışık olacak sanırım ortama gidermi bilemedim istersen onu atabilirim ama sanaKızlar her türlü kına için tavsiyenizi bekliyorum
Şimdi ben çerkesim bindallı yerine çerkes kıyafeti giyiyorum oncelikle ben bir çerkes oyunu oynayacagım kına yakıldıktan sonra
Çrrezler, kınalar, hediyeler her şey hazır
Muzik olarak tavsiyelerini alabilirim hrm orjestra var mekanda ama ben kafkas muzigiyle beraber bi 10 15 tane mp3 atıcam onları çaldırcam o yüzden her türlü muzik tavsiyesi de alabilirim
Her turlu kinada yapilacak sey tasviyesi de alabilirim
Biz ilk dans yapmayacagiz bizim konsept biraz farkli biz olaya direkt kına yakılması olayiyla girip kafkas dansı yapacagiz
Kına sarkısı bir Yesim Salkım Kına Gecesi parcasini biliyorum baska hareketli parca var mi?
Ayrica gelin hamami icin fasıl muzikleri ariyorum
Hiç çalışmadığım yerden sordun be lokum inşallah güzel cevaplar gelir bende faydalanırım vallahi benim seçtiğim kına müziklerini istersen özelden atabilirim sana ama yörene gidermi erkek karışık olacak sanırım ortama gidermi bilemedim istersen onu atabilirim ama sana
Yandım o zamanBen senin hepsine yorum yapmanızı istemesem nolcekEvet sanırım ondan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?