2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzular bir indirim haberi var burada Duyduk duymadık demeyin ona göre

Madame Coco'da

Çok iyiymiş kuzum ya almak gerek değilmi yoktu benimde bir bakayım olmadı
Kuzu fiyatlar çok uygun. Kendiniz için olmasa da misafir için alınabilir. Sonuçta sürekli kullanılmayacağı için daha uzun süreli dayanacaktır. Hemde yıkanabilir ve mikrofiber daha ne olsun

Bende bakacağım bu akşam vaktim olursa

Kuzum tam olarak ne oluyor bilmediğimi söylesem takıyorsun sonra üstüne nevresimimi geçiriyorsun yoksa sadece onları takıp kullanıyor musun

Kuzum tam olarak ne oluyor bilmediğimi söylesem takıyorsun sonra üstüne nevresimimi geçiriyorsun yoksa sadece onları takıp kullanıyor musun
Kuzuş hem yastıkta hemde yastık alezinde indirim var. Yastıkta 7,90 tl alezde 7,90 tl. Ne olduğuna gelirsekte. Yastığı koruyor. Herhangi bir lekeye karşı ve terletmiyor. Yastığın üstüne alezi geçiriyorsun sonrada kılıfı geçiriyosun. Herhangi bir birşey döküldüğünde yorgana yada yastığa o sıvı geçmiyor. Bazı insanlar çok terler mesela ve zamanla yastıkta lekelenmeler olur. Alez bunu önlüyor yastığa geçmesini Misafir ağırladığında her seferinde yastığı yıkamak yerine alezi yıkamanda yeterli olucak

Çok iyiymiş kuzum ya kalitelidir inşallah bunun kalitelisi de önemlidir yoksa geçer yani

Günaydın kızlaar
Erkenciyim, gelinlik provam ardından da stajım var. Gece yarılarına kadar bebelere ders anlatmak için ders çalıştım, öğretmenlerime ne kadar haksızlık ettiğimi anladım

Ben de mesaideyim
Bayağı geç çıkıyorsun canım ya Rabbim yardımcın olsun bir yandan iş bir yandan hazırlıklar zor
Günaydın kızlaar
Erkenciyim, gelinlik provam ardından da stajım var. Gece yarılarına kadar bebelere ders anlatmak için ders çalıştım, öğretmenlerime ne kadar haksızlık ettiğimi anladım
İnsan başına gelmeden aynısını yaşamadan anlamıyor dimi Günaydın canım nasılsın

Günaydın kızlaar
Günaydın canım
İnsan büyüyünce anlıyor zorluğunu öğretmenliğin
Günaydın tatlım
Bu ara biraz yoğun işler ama mesaiye mutlaka kalmak gerekiyor yoksa yetişmiyor
Günaydın Hanımlar

Şafak düşmeye devam ediyor

30 Hakkâri

Günaydın şeker

Günaydın canım
İnsan büyüyünce anlıyor zorluğunu öğretmenliğin

Günaydın tatlım
Bu ara biraz yoğun işler ama mesaiye mutlaka kalmak gerekiyor yoksa yetişmiyor

Günaydın şeker

Ay valla ya nasıl zapt etcem onu düşünüyorum koca bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…