Çok iyiymiş kuzum ya almak gerek değilmi yoktu benimde bir bakayım olmadıKuzular bir indirim haberi var buradaDuyduk duymadık demeyin ona göre
Madame Coco'da
Eki Görüntüle 1474861
Kuzu fiyatlar çok uygun. Kendiniz için olmasa da misafir için alınabilir. Sonuçta sürekli kullanılmayacağı için daha uzun süreli dayanacaktır. Hemde yıkanabilir ve mikrofiber daha ne olsunÇok iyiymiş kuzum ya almak gerek değilmi yoktu benimde bir bakayım olmadı
Kuzum tam olarak ne oluyor bilmediğimi söylesemKuzu fiyatlar çok uygun. Kendiniz için olmasa da misafir için alınabilir. Sonuçta sürekli kullanılmayacağı için daha uzun süreli dayanacaktır. Hemde yıkanabilir ve mikrofiber daha ne olsun
Bende bakacağım bu akşam vaktim olursa
Kuzuş hem yastıkta hemde yastık alezinde indirim var. Yastıkta 7,90 tl alezde 7,90 tl. Ne olduğuna gelirsekte. Yastığı koruyor. Herhangi bir lekeye karşı ve terletmiyor. Yastığın üstüne alezi geçiriyorsun sonrada kılıfı geçiriyosun. Herhangi bir birşey döküldüğünde yorgana yada yastığa o sıvı geçmiyor. Bazı insanlar çok terler mesela ve zamanla yastıkta lekelenmeler olur. Alez bunu önlüyor yastığa geçmesiniKuzum tam olarak ne oluyor bilmediğimi söylesemtakıyorsun sonra üstüne nevresimimi geçiriyorsun yoksa sadece onları takıp kullanıyor musun
Çok iyiymiş kuzum ya kalitelidir inşallah bunun kalitelisi de önemlidir yoksa geçer yaniKuzuş hem yastıkta hemde yastık alezinde indirim var. Yastıkta 7,90 tl alezde 7,90 tl. Ne olduğuna gelirsekte. Yastığı koruyor. Herhangi bir lekeye karşı ve terletmiyor. Yastığın üstüne alezi geçiriyorsun sonrada kılıfı geçiriyosun. Herhangi bir birşey döküldüğünde yorgana yada yastığa o sıvı geçmiyor. Bazı insanlar çok terler mesela ve zamanla yastıkta lekelenmeler olur. Alez bunu önlüyor yastığa geçmesiniMisafir ağırladığında her seferinde yastığı yıkamak yerine alezi yıkamanda yeterli olucak
Aynen kuzum önemli tabikide. Bende bakıp ona göre karar vericemÇok iyiymiş kuzum ya kalitelidir inşallah bunun kalitelisi de önemlidir yoksa geçer yani
Bende uğrayabilirsem bir gidicem kuzum her akşam zaten özel hayatımda da mesaideyim mübarek vücudum tükenecek gibiAynen kuzum önemli tabikide. Bende bakıp ona göre karar vericem
Bende uğrayabilirsem bir gidicem kuzum her akşam zaten özel hayatımda da mesaideyim mübarek vücudum tükenecek gibi
Allah seni az kaldı az birazcık daha sabır
Bende uğrayabilirsem bir gidicem kuzum her akşam zaten özel hayatımda da mesaideyim mübarek vücudum tükenecek gibi
Bayağı geç çıkıyorsun canım ya Rabbim yardımcın olsun bir yandan iş bir yandan hazırlıklar zorBen de mesaideyim
İnsan başına gelmeden aynısını yaşamadan anlamıyor dimiGünaydın kızlaar
Erkenciyim, gelinlik provam ardından da stajım var. Gece yarılarına kadar bebelere ders anlatmak için ders çalıştım, öğretmenlerime ne kadar haksızlık ettiğimi anladım
Bayağı geç çıkıyorsun canım ya Rabbim yardımcın olsun bir yandan iş bir yandan hazırlıklar zor
İnsan başına gelmeden aynısını yaşamadan anlamıyor dimiGünaydın canım nasılsın
Günaydın canımGünaydın kızlaar
Erkenciyim, gelinlik provam ardından da stajım var. Gece yarılarına kadar bebelere ders anlatmak için ders çalıştım, öğretmenlerime ne kadar haksızlık ettiğimi anladım
Günaydın tatlımBayağı geç çıkıyorsun canım ya Rabbim yardımcın olsun bir yandan iş bir yandan hazırlıklar zor
İnsan başına gelmeden aynısını yaşamadan anlamıyor dimiGünaydın canım nasılsın
Günaydın Hanımlar
Şafak düşmeye devam ediyor
30 Hakkâri
günaydın kızlar
Günaydın canım
İnsan büyüyünce anlıyor zorluğunu öğretmenliğin
Günaydın tatlım
Bu ara biraz yoğun işler ama mesaiye mutlaka kalmak gerekiyor yoksa yetişmiyor
Günaydın şeker
Ay valla ya nasıl zapt etcem onu düşünüyorum koca bebeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?