2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kimseyi takma lütfen.
Ağzı olan konuşuyor işte. Evde bakmışsınız zaten. İçinize sineni kiralarsınız ne olacak. Evi tuttuktan sonra hepsi bir bir olcak zaten. Sıkıntı etme kendine en güzel dönemlerinde
Zaten şimdi bulsanız 2 ay önceden kira vermek zorunda kalcaksınız.
Alacağın şeyleri kafanda belirlemişsinzdir zaten. Ona göre ekleme çıkarma yaparsınız ne olacak yani. Tül perde ve halı işi cok kolay. Biizim tüller 1 hafta sürmeden geldi, takıldı bile.

Sen diğer eksiklerini tamamlamaya bak. Mutfak, banyo eşyası gibi.

İyiyim canım (Panik, mutsuz, uykusuz, saat 1'de abimle buluşacağım diye sabah 7'de uyandım Ciddi ciddi bi psikologla görüşmeyi düşünüyorum)

Sen nasılsın?
Bende öyleyim canım panikli ve hep yorgunlütfen kafana takma geç kalmadık biz henüz zamanımız var 1 aydan sonra yine bulamıyorsak anca panik yapmalıyız Mayısta tutsak bile yetişir
Günaydın herkese
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım, naber?
Nasılsın boncuk

iyidir nilo, sen nasılsın, nasıl gidiyor :)
Günaydın Kızçeler

Şafak 36 Kars

Amanınnnn şafak 36 . Allahııımmmm

6 gün sonunda 1 aydan düşüyorsunuz kuşumm

Maşallah kuzum geri sayımın başlamasına çok az kaldı Nasılsın Büşüm

İyiyim çok şükür sadece yorucu ve yorgun günlerim
Ben 1 haftadır bişey yapmıyorum Nisan itibari ile yoğunuz
Pek bişey kalmadı gibi görünse de dün akşam saydık telaş yaptık Aman napayım yaa yetiştiği kadar

iyidir nilo, sen nasılsın, nasıl gidiyor :)
Amanınnnn şafak 36 . Allahııımmmm

6 gün sonunda 1 aydan düşüyorsunuz kuşumm

Evet kuzuş çok az kaldı Allahımm sana şükürler olsun diyorum her an

Maşallah kuzum geri sayımın başlamasına çok az kaldı Nasılsın Büşüm

İyiyim çok şükür sadece yorucu ve yorgun günlerim

Evet Nehirim azıcık kaldı. O 1 ayda çabucak geçsin sevdiğime kavuşayımm

Ben 1 haftadır bişey yapmıyorum Nisan itibari ile yoğunuz
Pek bişey kalmadı gibi görünse de dün akşam saydık telaş yaptık Aman napayım yaa yetiştiği kadar
Aynen canım ya biz panik yaptıkta ne oldu ev yok ortada bulamıyoruzz Nisan sonu itibariyle tutuşacağımız kesin Damatlığa bakıyoruz Nisanı Mayısı bekleyin model gelecek diyor Sarar mesela ya bekleyeceğiz ya da farklı bir markadan alacağız aradan çıksın diye gelinliği davetiyeyi kına elbisemi detayları falan halletsem yine rahatlarım bir ev bulup geri kalan eşyalar kalır yapılacakBlender seti, kesme tahtası, tahta kaşıklık, bıçaklarım, ütü masam bunları almaya yöneldim en azından kendi açımdan eksikleri bitirmeye çalışayım bari

Genel şeyler olur elbette canım biraz daha zamanın var nasılsa. sen muti ye dediğim gibi mutfak-banyo vs eksiklerin al da kafanı kurcalamasın en azından. Ev de bulursunuz zaten yakından.

İyiyim kızlar.Yoğunum biraz.
Bugün nişanlımın doğumgünü

neler hazırladın baakalm sürpriz falan

Genel şeyler olur elbette canım biraz daha zamanın var nasılsa. sen muti ye dediğim gibi mutfak-banyo vs eksiklerin al da kafanı kurcalamasın en azından. Ev de bulursunuz zaten yakından.

Evet canım inşallah buluruz tek sorun o diğerlerine zaman var dediğin gibi son ay içinde de halledilecek şeylerPsikolojim bozuldu sanki çaktırmıyorum ama

Büş yapılacak çok şey var korkuyorum Psikolojimi ayakta tutmaya çalışıyorum
Kuzuş boncuğumunda dediği gibi ufak işlerini biran önce bitir derim. Çok fazla detaya önem veriyoruz iyisi olsun diye uğraşıyoruz ama buda bizim ruh sağlığımızın bozulmasına sebep oluyor. Bazende akışına bırakmak gerek. Çok kafana takma. Umutsuz olma sakın. Muhakkak nasibin bir yerlerde ve zamanı gelince çıkacak karşına. Dilinden duanı eksik etme. Bu dünyada yaşadığımız sürece Allah bir çok şey ile bizi sınıyor buda onlarda biri. Canından daha da önemli birşey yok. Mal mülk her zaman alınır. Birşeyimizde eksik oluversin ama sağlığımız yerinde olsun.

Çok zor belki ama bu süreçte keyif almaya bak. Başka açılardan bak keyfini çıkar derim. Bol stresli ama herşey yuvanız için bunu düşünüp rahatlayabilirsin Sevdiğin insanla kısa bir süre sonra evleniceksin, herşey yolunda, aileleriniz size destek oluyor. Bunlara sahip olamayan çok insan var. Şanslı gelinleriz bunların kıymetini bilelim

Çok sağol kuzucum yorumunu okumak bile iyi geldi yanımda olsaydın da sarılsaydım sıkı sıkı Haklısın bir şekilde yetişecek bitecek bazı şeylerde eksik olsun zaten önemli olan sağlığımızın huzurumuzun yerinde olmasıRabbim büyük inanıyorum inşallah hepimiz bunları atlatacağız güzel günler göreceğiz daha güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…