Kimseyi takma lütfen.Kuzum valla çok paniğim ben çok mutsuzum huzursuzum bu yüzden. Herkes bişey söylüyor ev için geç kaldınız diyorlar, eşya önce mi alınırmış diyorlar herkese bi açıklama yapmaktan yoruldum valla.
İyiyim canım (Panik, mutsuz, uykusuz, saat 1'de abimle buluşacağım diye sabah 7'de uyandımCiddi ciddi bi psikologla görüşmeyi düşünüyorum)
Sen nasılsın?[/QUOTE
Aaaa niye ki?
Günaydın canım, naber?Günaydın herkese
Bende öyleyim canım panikli ve hep yorgunİyiyim canım (Panik, mutsuz, uykusuz, saat 1'de abimle buluşacağım diye sabah 7'de uyandımCiddi ciddi bi psikologla görüşmeyi düşünüyorum)
Sen nasılsın?
Günaydın canım nasılsınGünaydın herkese
Nasılsın boncukGünaydın canım, naber?
iyidir nilo, sen nasılsın, nasıl gidiyor :)Bende öyleyim canım panikli ve hep yorgunlütfen kafana takma geç kalmadık biz henüz zamanımız var 1 aydan sonra yine bulamıyorsak anca panik yapmalıyız Mayısta tutsak bile yetişir
Günaydın canım nasılsın
Nasılsın boncuk
Günaydın Kızçeler
Şafak 36 Kars
Maşallah kuzum geri sayımın başlamasına çok az kaldıGünaydın Kızçeler
Şafak 36 Kars
iyidir nilo, sen nasılsın, nasıl gidiyor :)
Ben 1 haftadır bişey yapmıyorum Nisan itibari ile yoğunuzMaşallah kuzum geri sayımın başlamasına çok az kaldıNasılsın Büşüm
İyiyim çok şükür sadece yorucu ve yorgun günlerim
iyidir nilo, sen nasılsın, nasıl gidiyor :)
Amanınnnn şafak 36 . Allahııımmmm
6 gün sonunda 1 aydan düşüyorsunuz kuşumm
Maşallah kuzum geri sayımın başlamasına çok az kaldıNasılsın Büşüm
İyiyim çok şükür sadece yorucu ve yorgun günlerim
Aynen canım ya biz panik yaptıkta ne oldu ev yok ortada bulamıyoruzzBen 1 haftadır bişey yapmıyorum Nisan itibari ile yoğunuz
Pek bişey kalmadı gibi görünse de dün akşam saydık telaş yaptıkAman napayım yaa yetiştiği kadar
Geçecek kuzum vallahi zamanı durduramıyorum bu aylar çabuk geçen zamanlar senin için çabucak geçsin bizim için yavaş geçsin inşallahEvet Nehirim azıcık kaldı. O 1 ayda çabucak geçsin sevdiğime kavuşayımm
Günaydın canım, naber?
Bende öyleyim canım panikli ve hep yorgunlütfen kafana takma geç kalmadık biz henüz zamanımız var 1 aydan sonra yine bulamıyorsak anca panik yapmalıyız Mayısta tutsak bile yetişir
Günaydın canım nasılsın
Nasılsın boncuk
Planladın mı süprizmi yapacaksın canım heyecanda var şimdi nişanlı olarak ilk doğum günüİyiyim kızlar.Yoğunum biraz.
Bugün nişanlımın doğumgünü
Evet kuzum bana çabuk size yavaş yavaş geçsinGeçecek kuzum vallahi zamanı durduramıyorum bu aylar çabuk geçen zamanlar senin için çabucak geçsin bizim için yavaş geçsin inşallah
Büş yapılacak çok şey var korkuyorumEvet kuzum bana çabuk size yavaş yavaş geçsin
Aynen canım ya biz panik yaptıkta ne oldu ev yok ortada bulamıyoruzzNisan sonu itibariyle tutuşacağımız kesin Damatlığa bakıyoruz Nisanı Mayısı bekleyin model gelecek diyor Sarar mesela ya bekleyeceğiz ya da farklı bir markadan alacağız aradan çıksın diye gelinliği davetiyeyi kına elbisemi detayları falan halletsem yine rahatlarım bir ev bulup geri kalan eşyalar kalır yapılacak Blender seti, kesme tahtası, tahta kaşıklık, bıçaklarım, ütü masam bunları almaya yöneldim en azından kendi açımdan eksikleri bitirmeye çalışayım bari
İyiyim kızlar.Yoğunum biraz.
Bugün nişanlımın doğumgünü
Genel şeyler olur elbette canım biraz daha zamanın var nasılsa. sen muti ye dediğim gibi mutfak-banyo vs eksiklerin al da kafanı kurcalamasın en azından. Ev de bulursunuz zaten yakından.
Kuzuş boncuğumunda dediği gibi ufak işlerini biran önce bitir derim. Çok fazla detaya önem veriyoruz iyisi olsun diye uğraşıyoruz ama buda bizim ruh sağlığımızın bozulmasına sebep oluyor. Bazende akışına bırakmak gerek. Çok kafana takma. Umutsuz olma sakın. Muhakkak nasibin bir yerlerde ve zamanı gelince çıkacak karşına. Dilinden duanı eksik etme. Bu dünyada yaşadığımız sürece Allah bir çok şey ile bizi sınıyor buda onlarda biri. Canından daha da önemli birşey yok. Mal mülk her zaman alınır. Birşeyimizde eksik oluversin ama sağlığımız yerinde olsun.Büş yapılacak çok şey var korkuyorumPsikolojimi ayakta tutmaya çalışıyorum
Kuzuş boncuğumunda dediği gibi ufak işlerini biran önce bitir derim. Çok fazla detaya önem veriyoruz iyisi olsun diye uğraşıyoruz ama buda bizim ruh sağlığımızın bozulmasına sebep oluyor. Bazende akışına bırakmak gerek. Çok kafana takma. Umutsuz olma sakın. Muhakkak nasibin bir yerlerde ve zamanı gelince çıkacak karşına. Dilinden duanı eksik etme. Bu dünyada yaşadığımız sürece Allah bir çok şey ile bizi sınıyor buda onlarda biri. Canından daha da önemli birşey yok. Mal mülk her zaman alınır. Birşeyimizde eksik oluversin ama sağlığımız yerinde olsun.
Çok zor belki ama bu süreçte keyif almaya bak. Başka açılardan bak keyfini çıkar derim. Bol stresli ama herşey yuvanız için bunu düşünüp rahatlayabilirsinSevdiğin insanla kısa bir süre sonra evleniceksin, herşey yolunda, aileleriniz size destek oluyor. Bunlara sahip olamayan çok insan var. Şanslı gelinleriz bunların kıymetini bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?