2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Evet canım inşallah buluruz tek sorun o diğerlerine zaman var dediğin gibi son ay içinde de halledilecek şeylerPsikolojim bozuldu sanki çaktırmıyorum ama
Farkındayım senin durumunun.
Lütfen ama lütfen kafana takma,hepsi olacak sırayla, daha vaktin var hem.

Günaydın kuzu. :)
Yok henüz gitmedi. Mayıs'ın ilk haftası gidicek

Günaydın Muti'm.

Çok durgunsun

ay varmıs daha ıyı o vakıtt

Mutellamm bızde esyayı once aldık herkes aynı seyı dedı ama bız esya alırken cok ebat olarak buyuk olmayan her eve uyum saglayabılecek seyler almaya calıstık mutfak masasını ev tutulduktan sonra almıstık sadece cokda guzel uydu sankı buraya gore alınmıs gıbı hıcc sorun etme cok fazla almamak onemlı sadece..kiralık daire konusuda nerede ve ne kadar odeyecegınıze baglı canım..oralarda bulmak kolaymı zor mu bılemıyorum bızım buralarda yanı ıstanbulda cok zor hele kırası fazla olmasın ve ev guzel olsun dersen ımkansıza yakın o bakımdan erkenden bakılmalı evet..ama yok cok rahat bulunuyorsa o zaman cokda sıkıntı yok ev 1 ayda kosturmada olsa tamamlanıyor halı-perde 1 hafta hadı olsun 2 hafta boya badana temızlık 1 hafta desen ceyızlerın gelmesıde 1 hafta surse yerlesme falan bıttı

Oyy kıyamam sana. Herşey çok güzel olucak kuzucum bende inanıyorum. Bu zamanlara kadar geldiysek, Allah büyük bundan sonrası da çok güzel olacaktır

Farkındayım senin durumunun.
Lütfen ama lütfen kafana takma,hepsi olacak sırayla, daha vaktin var hem.

Oyy kıyamam sana. Herşey çok güzel olucak kuzucum bende inanıyorum. Bu zamanlara kadar geldiysek, Allah büyük bundan sonrası da çok güzel olacaktır

Sağolun kuzucuklarım desteğin benim için önemli Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey Rabbim zor durumda bırakmasın hiçbirimizi

Planladın mı süprizmi yapacaksın canım heyecanda var şimdi nişanlı olarak ilk doğum günü

İlk defa bu yıl sürpriz yapamadım niaşn koşturmacası olduğu için
Ama yine de çok güzeldi.Gitmeyi çok sevdiğimiz bi yerde yemek yedik sohbet ettik

Evet canım inşallah buluruz tek sorun o diğerlerine zaman var dediğin gibi son ay içinde de halledilecek şeylerPsikolojim bozuldu sanki çaktırmıyorum ama
Canım ben şimdiye kadar ev bulamadığı için sıkışan bi çift görmedim.Mutlaka bulacaksın..Ne taraflara bakıyosun canım

Ay canim herkes birsey soyluyor hakkaten bizler de elimizden geldigince bir seyleri halledip aradan cikarmaya calisiyoruz misal bize de diyorlar neden simdiden sunu aldiniz bunu aldiniz diye yahu o kadar cok alinacak sey var ki o kadar cok telase var ki hangi birini siraya koyalim?

Ağzı olan konuşuyor herkes uzman maşallah

Günaydınlaar
Ben stresinden uyuyamayan ve yemek yiyemeyen gelin olarak düğüne kadar kaybolmayı düşünüyorum

Beraber olmak yeterli kuzum değer vermek hatırlanmak en güzeli

Canım biz sanırım varız Beylikdüzü belki Mimaroba da olabilirBeylikdüzü derken tepeler yakuplu-esenyurt-gürpınar değil

Bende kaybolsam keşke mutellam stres yediriyor

Öyle deme canım ya iyi bişey değil valla.
Çok haklısın stres olmakta aynı durumdayız seninle ama sakin olmalıyız bunu biliyosun Aslında işleri yapmaya başlayınca rahatlıyor insan. En azından gelinliğini nasıl istediğini biliyorsun bulmakta sıkıntı çekmeyeceksin eminim.

günaydınn kızlarr
Günaydın canım

Evet aldıkça rahatlıyorsun ciciler aldım ekledim topiğime bi neşem yerine geldi dünden eser yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…