2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

davetiye sözlerinden konuşulmuş,yetişemedim,bende paylaşayım bi kaç tane fikir olsun

"Gün" elbet bir gün, sizin için, sizin istediğiniz renkte, sizin istediğiniz taraftan doğabilir ve bizim için bugün o "Gün".. Bu umut dolu günümüzü bizimle paylaşmanızdan mutluluk duyarız...

Yaşamımızın en mutlu gününü
Bizimle paylaşmanız dileğiyle...

Huhuuuu çok begendim

Merhaba kızlarrr heyecenalarınız artmıs tarıhler yaklasmıs masallah :) Nasılsınız bakalım

Heyecan stres sıkıntı hepsi var kuzum hangisinden istersen Ben iyiyim sen nasılsın
ıyıyım bende cok sukur canım :) cok ıyı anlıyorum suan yasadıgın heyecanlarıı ınsallah hersey gonlundekı gıbı olur en onemlısı hersey bıttıkten sonra suankı halınden kat kat mutlu olursun :) ben sımdı oturudm yaprak dokumunu ızlıyorum Ayy ne heyecanlı eskı dızıler

Amin canım benim inşallahEvet ne varsa eskilerde var zatenizle rahatlığın keyfini çıkart

Günaydın kuzu. :)
Yok henüz gitmedi. Mayıs'ın ilk haftası gidicek

Günaydın Muti'm.

Çok durgunsun

Kuzum valla çok paniğim ben çok mutsuzum huzursuzum bu yüzden. Herkes bişey söylüyor ev için geç kaldınız diyorlar, eşya önce mi alınırmış diyorlar herkese bi açıklama yapmaktan yoruldum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…