Kuzum teşekkürler bilgin için ama 3lüyü ne yapacağım diyorum 1 tane alıcam fazla gelir öyle gözüme benim korkmazın beğendim tahtasını ya o da 30 TL falandı gerçi
Kizlar selam, bende ancak geldim .
Ara ara girebildim siteye , daha çok çeyiz bölümünde yorum yaziyorum, yeni seyler aldik ... buyrun
Kizlar bende 2 tane kesme tahtasi aldim , bence 1 tane degil de 2-3 tane lazim olabilir, farkli boylarda
Canım peki neyde lazım olabilir orta boy her işimizi görmez mi ayrıca biri doğrayacaksa belki o zaman mesela bizim evde 1 tane var yetiyorZaman çabuk geçiyor su gibi
Kuzular sizleri bilmem ama benim aklımda kesme tahtasından öte daha farklı fikirler var. Mesela en büyük boyunu kesme tahtası olarak kullanıcam. Diğerlerini ise kahvaltı sofralarında, akşam sofralarında sunum tabağı olarak kullanmayı planlıyorum. Peynir tabağı gibi
Ben anladım canımcım demek istediğini evet peynir için bende düşünüyorum onu ama dümdüz tahtalardan istiyorum hatta dönen bir çeşit vardı onlardan da olabilir kesme kalın tahtamın dışında ince birşey işimi görür gibi geliyor o konuda katılıyorum sana öyle de değerlendirirsin güzel olur tabisiKuzular sizleri bilmem ama benim aklımda kesme tahtasından öte daha farklı fikirler var. Mesela en büyük boyunu kesme tahtası olarak kullanıcam. Diğerlerini ise kahvaltı sofralarında, akşam sofralarında sunum tabağı olarak kullanmayı planlıyorum. Peynir tabağı gibi
Olabilir canım tabi ki nasıl gördüysen ondan yola çıkarak hazırlığını yapıyorsun senin söylediğinde mantıklıYa vallah benim bi buyuk bi kucuk boy var. Birinde maydonoz, domates gibi seyler dogranir , büyünde et, tavuk tarzinda seyleri . Tahtalar yikaniyor ama ne bileyim ayni tahtayi hepsi için kullanamazmisim gibi geliyor. yani bizim evde zaten boyle, hep 2-3 tahta olmustur. Galiba herkes baba evinde alistigi gibi çeyizini kuruyor :)
Ben anladım canımcım demek istediğini evet peynir için bende düşünüyorum onu ama dümdüz tahtalardan istiyorum hatta dönen bir çeşit vardı onlardan da olabilir kesme kalın tahtamın dışında ince birşey işimi görür gibi geliyor o konuda katılıyorum sana öyle de değerlendirirsin güzel olur tabisi
Olabilir canım tabi ki nasıl gördüysen ondan yola çıkarak hazırlığını yapıyorsun senin söylediğinde mantıklı
Evet o markayı biliyorum kuzum ahh ikeayaya gideceğiz ev belli olduktan sonra o kadar alacaklar var ki oradan
Yuvarlak dönen sunum tahtasından ikeada satılıyor kuzum aklında olsunBenimde alınacaklar listemde kendileri
Bambum diye bir marka var ben onun ürünlerini çok beğeniyorum. Oldukça kaliteli ürünleri var tavsiye ederim
Yuvarlak dönen sunum tahtasından ikeada satılıyor kuzum aklında olsunBenimde alınacaklar listemde kendileri
Bambum diye bir marka var ben onun ürünlerini çok beğeniyorum. Oldukça kaliteli ürünleri var tavsiye ederim
Evet o markayı biliyorum kuzum ahh ikeayaya gideceğiz ev belli olduktan sonra o kadar alacaklar var ki oradan
Bunları da seviyorum granit gibi gri siyahlı bunlarda bunlardan da olabilir ben bambu çok sevmiyorum hatta takımlarıma falan bu renk daha uygunBizde de vardi, ama ne oldu bilmiyorum..
Fransizlarda arduvaz tasindan olusan tabaklarda sunuyorlar peynirleri . Biliyorsunuzdur belki, Fransa'da peynir çok önemlidir, mutlaka yemekten sonra peynir yerler , sonra tatliya geçerler ...
Eki Görüntüle 1443695
Bugününde kulturel bilgisi
Gittim gittim.Tam nişan üstü yaaCanım dikkat et kendine ya doktora gittin mi
Canım ilaca karşı olduğum için bi dünya bitkisel şey içtim ama olmadıgeçmiş olsun skocuum, ıhlamur iç iyi gelir boğazına.
Canim benim geçmis olsun, neyin var ?? Grip mi oldun ??
Bunları da seviyorum granit gibi gri siyahlı bunlarda bunlardan da olabilir ben bambu çok sevmiyorum hatta takımlarıma falan bu renk daha uygun
Kuzumm kendine iyi bak o zaman !! Tühhh bi de ters zamanda hastalandin, insaAllah tez zamanda iyilesirsinGittim gittim.Tam nişan üstü yaa
Canım ilaca karşı olduğum için bi dünya bitkisel şey içtim ama olmadı
Grip değil canım faranjit
Ben size nişanım 21 mart demiş miydim:)
Yarın yüzüklerimizi alcaz inşallah
Yaaa peki hangi model düsünüyorsunuz ? Fikriniz var mi ?
Gittim gittim.Tam nişan üstü yaa
Olsun canım atlatacaksın daha 2 haftan varBen size nişanım 21 mart demiş miydim:)
Yarın yüzüklerimizi alcaz inşallah
Bende görmüştüm canım neyse gezerken dikakt edicem artık ikea da falan vardırBir çeyiz topiginde görmüstüm ama kimindi bilmiyorum...
Olsun canım atlatacaksın daha 2 haftan varBala limon sıkıp karıştırarak ye ya da bala zencefil karıştırıp ye bogazlarına birebir gelecek ilaç kullanamıyorsan aktardan 7 bitkili bir kış çayı al içinde zencefil tarçın ıhlamur da muhakkak olsun bunu demle bol bol iç canım limonlu çay ve ıhlamurunu da ayrıca eksik etme ama o kış çayını içince hiçbirine gerek kalmayacak terlemeye bak sıcak su torbası battaniye miss nefesini açmak istiyorsan ayak tabanının altına viks sür
Bende görmüştüm canım neyse gezerken dikakt edicem artık ikea da falan vardır
Taylot çok iyi canım iyi yapmışsın terletir deOyyy bir sürü şey yazmışsın
Bunların hepsini yaptım geçmedi.Dün doktora gittim bir sürü ilaç verdi.Onları almadım.Taylot içtim bi tane.Biraz iyi geldi gibi ama geçmedi daha boğazım.
Taylot çok iyi canım iyi yapmışsın terletir deÇeyizime yeni ciciler ekledim bak bakem belki sana da iyi gelir
evet canım bizde bu şekilde kullanıyoruz:)))en sağlıklısıda bu şekilde zaten:)))Ya vallah benim bi buyuk bi kucuk boy var. Birinde maydonoz, domates gibi seyler dogranir , büyünde et, tavuk tarzinda seyleri . Tahtalar yikaniyor ama ne bileyim ayni tahtayi hepsi için kullanamazmisim gibi geliyor. yani bizim evde zaten boyle, hep 2-3 tahta olmustur. Galiba herkes baba evinde alistigi gibi çeyizini kuruyor :)
Kolay gelsin canım
Beni de bilgilendirir misin işlemler için
İyi akşamlar kızlar, Çok acayip yoğun günler yine...
Nikah günümüzü aldık sonunda çok şükür
Kuaförümü ayarladım, eşyalara baktık henüz almadık. Televizyonumuza karar verdik, ev bakmaya başladık...
Canım belediyeye gittik ilk olarak, nikah kaydı açıp evraklar veriyorlar.Sonra çift olarak birimizin aile hekimine gittik.Kan verdik ertesi gün çıkıyor. O gün yetiştiremedik ertesi gün kanı almadan önce akciğer filmi çektirmek için Verem Savaş Birimine gittik o hemen çıkıyor zaten. O raporla birlikte ve belediyenin verdiği evraklarla birlikte aile hekimine gittik o kan testine baktı, akciğer filmi raporuna baktı. Belediyenin verdiği evrakları onaylandı. Belediyeye gittik. 5'er tane fotoğrafla birlikte. 150 lirayı da bayıldık nikah memuru salona geleceği için. Bu kadar işte saati ayarladık bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?