- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Günaydın canım nasılsıngünaydın hatunlarr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım nasılsıngünaydın hatunlarr
iyyim canım regli sancılarım dışında yeni cicilerin hayırlı olsun hiç bi fırsatı kaçırmıyorsun maşaAllah senin sahanların modelinin tencere takımını aldım bende gayette memnunumGünaydın canım nasılsın
Geçmiş olsun canım agrıları fenadır bilirim sıcak tut kendiniNe yapalım kuzu indirim demek çeyiz tamamlama demek zaman daralıyor kampanyalarla eksik bitirmeye çalışıyoruz sahan seti çaydanlık outlet ürünüydü indirim yoktu ama olsunMemnun olmana sevindim Korkmazın çeliğini de begeniyorlar olmuşken iyi olsun dedim gene içimdeniyyim canım regli sancılarım dışında yeni cicilerin hayırlı olsun hiç bi fırsatı kaçırmıyorsun maşaAllah senin sahanların modelinin tencere takımını aldım bende gayette memnunum
hayırlı olsun canım
Günaydın herkese hayırlı haftalar Yeni ciciler ekledim topiğime
günaydınn kızlarrr
Günaydın Hanımlar Hafta sonum bol bol dinlenmeli geçti. Ayağımın ucunu bile dışarı çıkarmadım
Şafaksız olmaz Şafak 52 Ordu
Eki Görüntüle 1447439
Herkese günaydın.
Benim hafta sonu yoğun geçti.
Cumartesi yüzüklerimizi seçtik, pazar nişan elbisesi baktık.
günaydın hatunlarr
bana da günaydın
sağol canım benim sıcakta durmaya çalışıyorum al tabi canım benim ne alsan kar sana çeliklerden yana sıkıntım olmadı bende tavsiye üzerine almıştım işte bi tek cemin seramik tavaları kötü çıktı benim o kadarGeçmiş olsun canım agrıları fenadır bilirim sıcak tut kendiniNe yapalım kuzu indirim demek çeyiz tamamlama demek zaman daralıyor kampanyalarla eksik bitirmeye çalışıyoruz sahan seti çaydanlık outlet ürünüydü indirim yoktu ama olsunMemnun olmana sevindim Korkmazın çeliğini de begeniyorlar olmuşken iyi olsun dedim gene içimden
Herkese günaydinnn , hayirli haftalar
Benimde bu haftasonu baya yogun geçti, mobilyalar eve yerlestirildi, halilar alindi , perdeleri hemen hemen hallettik gibi ama daha takilmadi... yani maraton daha bitmedi anliyacaginiz
Skosnob kuzum alyanslariniz hayirli ugurlu olsun Mutlu günlerde takarsiniz onlari insaAllah
Günaydın mutim nasılsınbana da günaydın
Maşallah canım bitiyor eksikler az kaldıHerkese günaydinnn , hayirli haftalar
Benimde bu haftasonu baya yogun geçti, mobilyalar eve yerlestirildi, halilar alindi , perdeleri hemen hemen hallettik gibi ama daha takilmadi... yani maraton daha bitmedi anliyacaginiz
Skosnob kuzum alyanslariniz hayirli ugurlu olsun Mutlu günlerde takarsiniz onlari insaAllah
sağol canım benim sıcakta durmaya çalışıyorum al tabi canım benim ne alsan kar sana çeliklerden yana sıkıntım olmadı bende tavsiye üzerine almıştım işte bi tek cemin seramik tavaları kötü çıktı benim o kadar
günaydınnn:)
Günaydın mutim nasılsın
Maşallah canım bitiyor eksikler az kaldı
Seramik tava bir tane korkmaz wok aldım diğerleri hep teflon ve çelik set cem iyidir aslında ama tavaları kötü demek ki seramikte üzüldüm canım
ya pilav tencerem var mesela oda seramik shaffer oda 3-4 kullanımdan sonra karardı nakinaya atılmıyor ciflenmiyor diye öyle kaldı o canımı çok sıkıyor mesela ben mi çok şansızım seramikten yana acabaSeramik tava bir tane korkmaz wok aldım diğerleri hep teflon ve çelik set cem iyidir aslında ama tavaları kötü demek ki seramikte üzüldüm canım
Az kalmış canım ya hayırlısıyla serersiniz inşallahVallah mecbur canim Nisan'in ilk haftasi çeyiz kurmaya gidiyoruz...
Seramikler genelde kötü çıktı canım çiziliyor ve yapışıyor teflon gibi de değil arkadaşımında çizilmiş yapışyı o gün köfte kızartırken köfte tavayaya pilav tencerem var mesela oda seramik shaffer oda 3-4 kullanımdan sonra karardı nakinaya atılmıyor ciflenmiyor diye öyle kaldı o canımı çok sıkıyor mesela ben mi çok şansızım seramikten yana acaba
Seramikler genelde kötü çıktı canım çiziliyor ve yapışıyor teflon gibi de değil arkadaşımında çizilmiş yapışyı o gün köfte kızartırken köfte tavaya
İnşallah iyi çıkar canım ben çelik bi şimdi Korkmaz aldım bir de setimi jumbodan aldım Hisarında iyi diyorlar Teflon set yaptım o da Tefal seramik almadım bir indirim çeki kullanırken wok tava aldım Korkmazdan o kadar Schaferde iyidir bence içini ferah tutKizlar bizim evdede annem seramik tencere almisti , markasini hatirlamiyorum, ama hepsi çizildi sarardi/karardi.... Onlar pek dayanikli olmuyor, bi de genelde elde yikamak gerekiyor ... Ben hiç almadim çeyizime
Ama insaAllah Schafer 'in çeligi iyi çikar , 3lü sahan seti aldim bu markadan
Kizlar bizim evdede annem seramik tencere almisti , markasini hatirlamiyorum, ama hepsi çizildi sarardi/karardi.... Onlar pek dayanikli olmuyor, bi de genelde elde yikamak gerekiyor ... Ben hiç almadim çeyizime
Ama insaAllah Schafer 'in çeligi iyi çikar , 3lü sahan seti aldim bu markadan
bende o yüzden kardeşime tavsiye etmiyorum seramik ürünleri beyaz tencerenin kararması çok çirkin duruyo maalesefSeramikler genelde kötü çıktı canım çiziliyor ve yapışıyor teflon gibi de değil arkadaşımında çizilmiş yapışyı o gün köfte kızartırken köfte tavaya
Benim wok sarı kuzum krem gibi işte o da kahveleşir herhaldebende o yüzden kardeşime tavsiye etmiyorum seramik ürünleri beyaz tencerenin kararması çok çirkin duruyo maalesef