• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İyi akşamlar kızlar, Çok acayip yoğun günler yine...
Nikah günümüzü aldık sonunda çok şükür :nazar::KK68:
Kuaförümü ayarladım, eşyalara baktık henüz almadık. Televizyonumuza karar verdik, ev bakmaya başladık...

Canım belediyeye gittik ilk olarak, nikah kaydı açıp evraklar veriyorlar.Sonra çift olarak birimizin aile hekimine gittik.Kan verdik ertesi gün çıkıyor. O gün yetiştiremedik ertesi gün kanı almadan önce akciğer filmi çektirmek için Verem Savaş Birimine gittik o hemen çıkıyor zaten. O raporla birlikte ve belediyenin verdiği evraklarla birlikte aile hekimine gittik o kan testine baktı, akciğer filmi raporuna baktı. Belediyenin verdiği evrakları onaylandı. Belediyeye gittik. 5'er tane fotoğrafla birlikte. 150 lirayı da bayıldık nikah memuru salona geleceği için. Bu kadar işte saati ayarladık bitti:KK37:

Hayirli olsun canim iyi ugrasmissiniz :)
Esyalari fln alinca goster bana da :)

İyi akşamlar kızlar, Çok acayip yoğun günler yine...
Nikah günümüzü aldık sonunda çok şükür :nazar::KK68:
Kuaförümü ayarladım, eşyalara baktık henüz almadık. Televizyonumuza karar verdik, ev bakmaya başladık...

Canım belediyeye gittik ilk olarak, nikah kaydı açıp evraklar veriyorlar.Sonra çift olarak birimizin aile hekimine gittik.Kan verdik ertesi gün çıkıyor. O gün yetiştiremedik ertesi gün kanı almadan önce akciğer filmi çektirmek için Verem Savaş Birimine gittik o hemen çıkıyor zaten. O raporla birlikte ve belediyenin verdiği evraklarla birlikte aile hekimine gittik o kan testine baktı, akciğer filmi raporuna baktı. Belediyenin verdiği evrakları onaylandı. Belediyeye gittik. 5'er tane fotoğrafla birlikte. 150 lirayı da bayıldık nikah memuru salona geleceği için. Bu kadar işte saati ayarladık bitti:KK37:

Hayırlı olsun canım :KK68:
Türkiye de sağlık raporu mu istiyorlar bi de? 2 gününü alıyor desene... Neyse almışsın gününü ne güzel

Günaydın Hanımlar :KK54: Hafta sonum bol bol dinlenmeli geçti. Ayağımın ucunu bile dışarı çıkarmadım :KK53:

Şafaksız olmaz :KK16: Şafak 52 Ordu En Büyük TÜRKİYE

sdgdfg.jpg

Back