- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.728
- 248
- 32
Ben size nişanım 21 mart demiş miydim:)
Yarın yüzüklerimizi alcaz inşallah
Oo nisan tarihi belli olmus ne guzell
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben size nişanım 21 mart demiş miydim:)
İyi akşamlar kızlar, Çok acayip yoğun günler yine...
Nikah günümüzü aldık sonunda çok şükür
Kuaförümü ayarladım, eşyalara baktık henüz almadık. Televizyonumuza karar verdik, ev bakmaya başladık...
Canım belediyeye gittik ilk olarak, nikah kaydı açıp evraklar veriyorlar.Sonra çift olarak birimizin aile hekimine gittik.Kan verdik ertesi gün çıkıyor. O gün yetiştiremedik ertesi gün kanı almadan önce akciğer filmi çektirmek için Verem Savaş Birimine gittik o hemen çıkıyor zaten. O raporla birlikte ve belediyenin verdiği evraklarla birlikte aile hekimine gittik o kan testine baktı, akciğer filmi raporuna baktı. Belediyenin verdiği evrakları onaylandı. Belediyeye gittik. 5'er tane fotoğrafla birlikte. 150 lirayı da bayıldık nikah memuru salona geleceği için. Bu kadar işte saati ayarladık bitti
Aaa canım hayırlı olsuuunBen size nişanım 21 mart demiş miydim:)
İyi akşamlar kızlar, Çok acayip yoğun günler yine...
Nikah günümüzü aldık sonunda çok şükür
Kuaförümü ayarladım, eşyalara baktık henüz almadık. Televizyonumuza karar verdik, ev bakmaya başladık...
Canım belediyeye gittik ilk olarak, nikah kaydı açıp evraklar veriyorlar.Sonra çift olarak birimizin aile hekimine gittik.Kan verdik ertesi gün çıkıyor. O gün yetiştiremedik ertesi gün kanı almadan önce akciğer filmi çektirmek için Verem Savaş Birimine gittik o hemen çıkıyor zaten. O raporla birlikte ve belediyenin verdiği evraklarla birlikte aile hekimine gittik o kan testine baktı, akciğer filmi raporuna baktı. Belediyenin verdiği evrakları onaylandı. Belediyeye gittik. 5'er tane fotoğrafla birlikte. 150 lirayı da bayıldık nikah memuru salona geleceği için. Bu kadar işte saati ayarladık bitti
Günaydıııınn
Oo nisan tarihi belli olmus ne guzell
Aaa canım hayırlı olsuuun
Veee sonunda eşyalarımızı aldııııık
Hayırlı olsun canım
Foto yok mu
Merak ettim şimdi:)Sağol canımm
Fotoğraflar net çıkmamış ya anlaşılmıyo netten bulamadım foto
Günaydın canım nasılsıngünaydınn kızlarrr
Günaydın Hanımlar Hafta sonum bol bol dinlenmeli geçti. Ayağımın ucunu bile dışarı çıkarmadım
Şafaksız olmaz Şafak 52 Ordu
Eki Görüntüle 1447439
hayırlı olsun canımHerkese günaydın.
Benim hafta sonu yoğun geçti.
Cumartesi yüzüklerimizi seçtik, pazar nişan elbisesi baktık.
Günaydın canım nasılsın
Günaydın Büşüm özeline bakmayı unutma Şafagın harikaBenimde yorucuydu hafta sonum topiğime ciciler ekledim
Teşekkürler kuzucum beğenmen bile yeter
Gördüm kuzum cicilerini çokta beğendim. Önce özeli okuyup cevap vereyim topiğinede cvp yazıcam