2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

olur siz soyleyin ben fiyat arastirmami ona gore yapayim :) cunku hic bi yer bilmiyorum kotu bisey bilmemek
Aydın Taner, Kuaför Ebru Esengül, Kuaför Talat, Kuaför Bülent&Özgür, Nt Kuaför aklıma gelenler bunlar. Pendik merkeze gelirsen zaten bütün kuaförler aynı yerde genelde. Sorsan bile kolayca bulursun

Sagol canim benim balhome da guzel modeller var mutlaka goz at derim :)
Facede de sayfalari var bakabilirsin

full ev döşende canım. evde sadece salonda duvar kağıdı vardı geri kalanı full döşettim üstelik daha kaliteli bi kağıt vardı o olsaydı 10bin tutuyomuş
oo canım byaa pahalı tutmuş(( ama ben heryere yaptırmıycam ya tatlkımm:)) oturma odası bi duvar salon bi duvar bide koridor belki yatak odası:)))

Tamam o zaman cok tutmaz canim:)
Ben kileri bile duvar kagidiyla dosettim hehe:)
canım ben çok yoğunluk olmasın biraz daha sade dursun dye yyaptırmıycam :)) ama tatlım tabi senin zevkinde heryer duvar kağıdı göz yormaz mı:))

canım çok güzel yaa:))) yiy günlerde kullan:))) hepside çok tarz :)) ne kadar tuttu mobilyalar merak ettim:))

Hmm valla cnm hatirlamaya calisayim fiyatlari yatak odasi+yatak+oturma odasi oturma grubu+tv unitesi+sehpa+komidin+salon yemek masasi sandalyeleri konsol gumusluk ve oturma grubu+sehpasi+calisma odasi 25bin-30bin tuttu cnm valla avangardlar pek de ucuz degil daha hali perde avize dahil degil buna
Ama sana ozel msjla fln daha ayrintili bilgi verebilirim

evet canım ondan sordum zaten :)) kalite heryerde kendini belli ediyor:)) iyi günlerde kullan canım çok hoşşş:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…