- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim bende hep az ve özcü olduğum için böyle planladım inşallah gerçekleştirmek nasip olurbeğendim canım çok güzeller:))) bende sadelikten yanayım ayrıca salonuma bende lambader düşünüyorum:sade az ve öz eşya olsun yeter diyoru tatluımmm:))) en iyisini yapmışşsın canım kirada oturacaksan hiç gerek yok iki oda yapmaya çok asil duruyo :))) bide zebra perde süper olurrrzebrayı bi başka seviyorummmm
Canım sen ne kadar güzel zarif olmuşsun öyle maşallahKızlar merhaba,
Epeydir gelemiyorum ama arada bir okuyorum.
Temizlik yaptım tüm gün. Şimdi yemek işine gircem.
Gelinliğim de bu
canım anlattığına göre aynı kafadanız senle çok güzel olurrr sadeciyiz:)))ama ben iki oda yapcam canım çünkü bizim ev şuan öyle hiç kullanışlı dğl tatlımTeşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim bende hep az ve özcü olduğum için böyle planladım inşallah gerçekleştirmek nasip olurKira olacak büyük ihtimal ama ev alsak bile böyle düşünüyorum iki oda olayını sevmiyorum ben diğer odaya yine oturmalık ya da yatmalık birşey koyarım ama oda gibi olmasın Ben salona normal fon perde düşündüm iyice sporlaştırıp sade olmasın diye bağlamalı değil ama düz inecek şekilde bakalım köşem vizon berjerim lacivert olacak aksesuarları da krem açık mavi mavi ve tonları üzerine düşünüyorum sence nasıl olur ? perdemle halımda da krem bej çok fazla olmalı mavili ya da lacivertli az noktalar şekiller bulunmalı yeter hatta perdem düz lacivert ya da açık mavi bile olabilir içine kırık beyaz tül Stor perdeyi çalışma odasına mutfağa istiyorum belki yatak odasına da ya da fon olur yatak odasına da Ayy hemen gerçekleştirsek keşke çok heyecanlı
çok hoş olmuşsun canım :))) allah huzurunu<zu bozmasın inş:))))Eki Görüntüle 1414030
Bu da benim gelinliğim kiii
Zarif kibar tam bir gelin gibi çok yakışmış sen çok güzel olmuşsun kiEki Görüntüle 1414030
Bende sadeciyimdir canım genelde pastel tonları tercih ediyorum lacivert bej krem mavi tonları açık pembe bordo belki bir de açık yeşil soft renkler tercihim o kadar bu kadar renk sınırımcanım anlattığına göre aynı kafadanız senle çok güzel olurrr sadeciyiz:)))ama ben iki oda yapcam canım çünkü bizim ev şuan öyle hiç kullanışlı dğl tatlımevet canım bende şimdiden heyecanlanıyorum güzel renkleri konbinlemişsin:))) benimde oturma odam kahve krem tonları oraya turkuaz katlamalı perdem var onu bile bazen istemiyorum zaten düz zebra diktirdim elim yine zebraya kayıyor hiç renk katamıyorum ben ya böyle renkli renkli evleride sevmiyorummm yani o yüzden burdan kimseye de danışamıyorum canım çünkü ben renktede fazlasıyla sadeciyim ya
canım ya mayıs gelinlerinde bişey danıştımda fikir verebilirmisin yorumunu merakla bekliyorum canımmm:)))))Bende sadeciyimdir canım genelde pastel tonları tercih ediyorum lacivert bej krem mavi tonları açık pembe bordo belki bir de açık yeşil soft renkler tercihim o kadar bu kadar renk sınırımSen istiyorsan yap tabisi o odayı da kullanırsınız misafire de iyi olur
Eki Görüntüle 1414030
Kizlarrr size ihtiyacim var
Davetiye seçemiyorum bir türlü , o kadar site dolastim ki...
Ancak bu 3 modeli begendim :
1. model :
Eki Görüntüle 1414942
2. model :
Eki Görüntüle 1414943
3. model :
Eki Görüntüle 1414944
Hadi bi el atinnnn
Hangisini en çok begendiniz? Hiçbiri demeyin sakinnn
Ben İstanbul'dayım arkadaşlarım İstanbul'da çektirdi ona Kocaeli'de yaşıyormuş ama :)yorumun için teşekkürlr aleng
Ayça Hanım ile anlaştım bende, içim çooook rahat
Sen İzmitte misin
Evet, şehir dışı da gidiyormuş :)Ben İstanbul'dayım arkadaşlarım İstanbul'da çektirdi ona Kocaeli'de yaşıyormuş ama :)
İstanbul'da da çekim yapıyor.
Sevindim hayırlı olsun walla güzel karar olmuş bence şimdiden güle güle bak fotoğraflarına.
Üçünden birini seçmeyi isterdim canımcım ama hiç biri bana hitap etmediKizlarrr size ihtiyacim var
1. model :
Eki Görüntüle 1414942
2. model :
Eki Görüntüle 1414943
3. model :
Eki Görüntüle 1414944
Hadi bi el atinnnn
3. olabilr canım bence içlerinden hosuma giden o olduKizlarrr size ihtiyacim var
1. model :
Eki Görüntüle 1414942
2. model :
Eki Görüntüle 1414943
3. model :
Eki Görüntüle 1414944
Hadi bi el atinnnn
Kizlarrr size ihtiyacim var
1. model :
Eki Görüntüle 1414942
2. model :
Eki Görüntüle 1414943
3. model :
Eki Görüntüle 1414944
Hadi bi el atinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?