- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
sohbetiniz çok hoştu bende dayanamadım :))))
benimde ne kısa zamnada bakmam lazımmm:))) daha hiç bakmadımm gelinliğeiyi kilolu değilsen sorun olmaz bence güzel bi dikimle hoş olu drapeyi seviyorum gelinlikte :)))
çok iyi canım ben yeni üyeyim zaten ondan geç kaldım sanırım:))) ama muyluyum yaGel canım her yer bizim sonuçta bende nerede o gün muhabbet varsa oraya geçiyorum 3 topik var Mayıs gelinleri, Haziran gelinleri ve en baştan beri girdiğim burasıÖzelden haberleşmelerimde başka
Gel canım her yer bizim sonuçta bende nerede o gün muhabbet varsa oraya geçiyorum 3 topik var Mayıs gelinleri, Haziran gelinleri ve en baştan beri girdiğim burasıÖzelden haberleşmelerimde başka
Kk harika ben bir girdim bir daha kopamadımçok iyi canım ben yeni üyeyim zaten ondan geç kaldım sanırım:))) ama muyluyum yaçok stresliydim kk ilaç gbi geldii
Lütfen son cümledekileri ihmal etmeyelim
evet canım ya bende öyle :))) çok sevdim burayııKk harika ben bir girdim bir daha kopamadımSabah giriyorum çıkana kadar
Bazen nereye yetişeceğimi şaşırdığım doğrudur
evdesin sanırım :))) çalışmıyorsun:)))Kk harika ben bir girdim bir daha kopamadımSabah giriyorum çıkana kadar
Bazen nereye yetişeceğimi şaşırdığım doğrudur
evet canım ya bende öyle :))) çok sevdim burayıı
evdesin sanırım :))) çalışmıyorsun:)))
hhahahaaYoo çalışıyorum muhasebeciyim patron kovacak haberim yok senelerdir alıştı ya da bana
Tabi canım elim çok hızlıdır övünmek gibi olmasınhhahahaaarada işt eyapıyosundurr
oo maşallahın var tatlımm:))) ben hayatta idare edemem öyleTabi canım elim çok hızlıdır övünmek gibi olmasınişlerim varsa onları hallederim ya da iki yazarım kk ya devam ederim işime falan sonra boş kalıyorum çok galiba buraya sarıyorum
Alıştım sanırım buraya yazmadan da duramıyorumoo maşallahın var tatlımm:))) ben hayatta idare edemem öyle
Kız yorum yazdım ya sana niye girip bakmıyorsun alıntıladım bir decanımçeyiz topiğine bakmıştımda doğtaştan almışsınız mobilyalarınızı:)) hayırlı olsun:)) ne kadar tuttu canım hepsi
offf bna gelmediki ileti tatlımm yaa:)))Kız yorum yazdım ya sana niye girip bakmıyorsun alıntıladım bir de
hemen bakıyorummm:)))offf bna gelmediki ileti tatlımm yaa:)))
Gir bak bakalım nasıl bir mektup gelmiş sanaofff bna gelmediki ileti tatlımm yaa:)))
okudum canım:))) ahyırlı olsun tekrardan doğtaşı çok beğenyrm :))) çok iyi tutmuş bu arada fiyatlarısalon ayrı yapcakmısın canımGir bak bakalım nasıl bir mektup gelmiş sana
Teşekkür ederim canım inşallah sana daha güzelleri nasip olurokudum canım:))) ahyırlı olsun tekrardan doğtaşı çok beğenyrm :))) çok iyi tutmuş bu arada fiyatlarısalon ayrı yapcakmısın canım
beğendim canım çok güzeller:))) bende sadelikten yanayım ayrıca salonuma bende lambader düşünüyorum:sade az ve öz eşya olsun yeter diyoru tatluımmm:))) en iyisini yapmışşsın canım kirada oturacaksan hiç gerek yok iki oda yapmaya çok asil duruyo :))) bide zebra perde süper olurrrzebrayı bi başka seviyorummmmTeşekkür ederim canım inşallah sana daha güzelleri nasip olurZevkimi beğendin mi çok sade basit olmamış dimi Festival indirimindeydi o yüzden biraz daha fiyatları aşağıya çektiler sağolsunlar Ayrıca oda düşünmüyorum 2+1 bulsak bize keşke yeter diğer odayı çalışma odası gibi planladım pcmiz ütü masam falan bazı eşyalar olur bir de yatak olabilecek bir divan tarz olan birşey aldım mı o odaya tamamdır Salona ekstradan işte yemek masası tv sehpası orta sehpa lambader bir de alırsak köşenin pufu gelecek canım oda odanın büyüklüğüne göre olacak inşallah bakalım bu kadarıda yeter bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?