2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gel canım her yer bizim sonuçta bende nerede o gün muhabbet varsa oraya geçiyorum 3 topik var Mayıs gelinleri, Haziran gelinleri ve en baştan beri girdiğim burası Özelden haberleşmelerimde başka
çok iyi canım ben yeni üyeyim zaten ondan geç kaldım sanırım:))) ama muyluyum ya çok stresliydim kk ilaç gbi geldii

Tabi canım elim çok hızlıdır övünmek gibi olmasınişlerim varsa onları hallederim ya da iki yazarım kk ya devam ederim işime falan sonra boş kalıyorum çok galiba buraya sarıyorum
oo maşallahın var tatlımm:))) ben hayatta idare edemem öyle

canımçeyiz topiğine bakmıştımda doğtaştan almışsınız mobilyalarınızı:)) hayırlı olsun:)) ne kadar tuttu canım hepsi

okudum canım:))) ahyırlı olsun tekrardan doğtaşı çok beğenyrm :))) çok iyi tutmuş bu arada fiyatlarısalon ayrı yapcakmısın canım
Teşekkür ederim canım inşallah sana daha güzelleri nasip olur Zevkimi beğendin mi çok sade basit olmamış dimi Festival indirimindeydi o yüzden biraz daha fiyatları aşağıya çektiler sağolsunlarAyrıca oda düşünmüyorum 2+1 bulsak bize keşke yeter diğer odayı çalışma odası gibi planladım pcmiz ütü masam falan bazı eşyalar olur bir de yatak olabilecek bir divan tarz olan birşey aldım mı o odaya tamamdır Salona ekstradan işte yemek masası tv sehpası orta sehpa lambader bir de alırsak köşenin pufu gelecek canım oda odanın büyüklüğüne göre olacak inşallah bakalım bu kadarıda yeter bize

beğendim canım çok güzeller:))) bende sadelikten yanayım ayrıca salonuma bende lambader düşünüyorum:sade az ve öz eşya olsun yeter diyoru tatluımmm:))) en iyisini yapmışşsın canım kirada oturacaksan hiç gerek yok iki oda yapmaya çok asil duruyo :))) bide zebra perde süper olurrrzebrayı bi başka seviyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…