- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
3.modelin çok farklı bir havası var canım 2.modelde country tarzı 1.modeli düşünme ama benceKizlarrr size ihtiyacim var
Davetiye seçemiyorum bir türlü , o kadar site dolastim ki...
Ancak bu 3 modeli begendim :
1. model :
Eki Görüntüle 1414942
2. model :
Eki Görüntüle 1414943
3. model :
Eki Görüntüle 1414944
Hadi bi el atinnnn
Hangisini en çok begendiniz? Hiçbiri demeyin sakinnn
Kızlar, foto günümü değiştirdimNehir gülcen şimdi bana ama çekimi düğün günümde yapıcaz.
Sırf üstten duvak bana yakıştı diye hemdeben açık sac daha yakıştığı için albümüm açık saç olsun istemiştim. Duvak taktğım günden itibaren fikrim değişti. Açık saçla da kardeşim çeker napim
AhahahaBugün gelen olur mu kiii?
günaydın kızlarr
aşk olsun heryerde herzman3.modelin çok farklı bir havası var canım 2.modelde country tarzı 1.modeli düşünme ama bence
AhahahaAynı düğün günü olacağız bende öyle düşündüm kına günü çektiririz bol bol birşey olmaz iyi olmuş kuzucum gülmüyorum tamam
Ben buradayım ki öğlene kadar ama
Günaydın canım
Eki Görüntüle 1415260
aşk olsun heryerde herzman
kızlar çeyize başladım sonundaelle tutulur bişeylerim var artık
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evintekprensesi-ceyize-baslarr.796742/
Evet. konuştum fotoğrafçıyla da3.modelin çok farklı bir havası var canım 2.modelde country tarzı 1.modeli düşünme ama bence
AhahahaAynı düğün günü olacağız bende öyle düşündüm kına günü çektiririz bol bol birşey olmaz iyi olmuş kuzucum gülmüyorum tamam
Ben buradayım ki öğlene kadar ama
Günaydın canım
Eki Görüntüle 1415260
İyi olmuş zaten düğün günü gibi özenli olmaz hiçbir zaman saç makyaj benceEvet. konuştum fotoğrafçıyla da
eğer duvağı denemeseydim orda,değiştirmezdim tarihi
kuaförüm iyiydi. yapardı. özellikle çekim yaptırcağımı söyleyince...İyi olmuş zaten düğün günü gibi özenli olmaz hiçbir zaman saç makyaj bence
Canım hava ister istemez sıcak oluyor olmasa da gelinlik sıkıntı terliyorsun ee salık saç hemen düşer çok sprey sıkarsan da doğal durmaz en iyisi toplukuaförüm iyiydi. yapardı. özellikle çekim yaptırcağımı söyleyince...fakat dalgalarım bozulur akşama kadar,maşa pek tutmuyo çünkü
nehirnill canım mayıs gelinlerine foto attım bna fikir verirmisin dye yazdım bişe yazmıycakmısın
Günaydın herkese hayırlı haftalarNe kadar Gün aydın oldu bilmiyorum Türkiye de kadın olmak zor Rabbim Özgecanın ailesine sevenlerine sabır versin kelime bulmakta çok zor
Bu zihniyet değişmeli bayanlara bakış açısı değişmeli yoksa boşuna yürüyoruz boşuna sesleniyoruz birşeyler yapılmalı artıkGerçekten öyle hiçbir günahı olmayan kızın kanına girdiler.Düşünsenize sadece eve gitmek için minibüse binmiş kızcağız.Böyle o kadar çok örnek var ki malesef
Tamda istenilen şeyleri yapmış adam. Helal olsun. Böyle adamlarda varmışGünaydın kızlar.
Özgecan olayı perişan etti..
Gencecik kız ..
Çok üzgünüm haberi gördüğümden beri..
Sedat Peker'in Özgecan ile ilgili bi yazı paylaşmış. Okuyun derim. Keşke o katilleri bu adamın eline verseler, uygulayacağı muamele içimizi ferahlatır bi nebze de olsa.
http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/sedat-pekerden-ozgecan-aslan-mesaji-h479006.html
Evet. Hemen öldürmesinler o ş.refsizleri.Tamda istenilen şeyleri yapmış adam. Helal olsun. Böyle adamlarda varmış
Evet. Hemen öldürmesinler o ş.refsizleri.
Öyle bir canlarına okusunlar ki öldür diye yalvarsınlar.. Ölüm onlar için ödül olur şuan için.
İnşallah içerde cezalarını cekecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?