2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

3.modelin çok farklı bir havası var canım 2.modelde country tarzı 1.modeli düşünme ama bence

Bugün gelen olur mu kiii?
Ahahaha Aynı düğün günü olacağız bende öyle düşündüm kına günü çektiririz bol bol birşey olmaz iyi olmuş kuzucum gülmüyorum tamam

Ben buradayım ki öğlene kadar ama

günaydın kızlarr

Günaydın canım

aşk olsun heryerde herzman

Evet. konuştum fotoğrafçıyla da
eğer duvağı denemeseydim orda,değiştirmezdim tarihi

kuaförüm iyiydi. yapardı. özellikle çekim yaptırcağımı söyleyince... fakat dalgalarım bozulur akşama kadar,maşa pek tutmuyo çünkü
Canım hava ister istemez sıcak oluyor olmasa da gelinlik sıkıntı terliyorsun ee salık saç hemen düşer çok sprey sıkarsan da doğal durmaz en iyisi toplu

nehirnill canım mayıs gelinlerine foto attım bna fikir verirmisin dye yazdım bişe yazmıycakmısın

Günaydın herkese hayırlı haftalarNe kadar Gün aydın oldu bilmiyorum Türkiye de kadın olmak zor Rabbim Özgecanın ailesine sevenlerine sabır versin kelime bulmakta çok zor

Gerçekten öyle hiçbir günahı olmayan kızın kanına girdiler.Düşünsenize sadece eve gitmek için minibüse binmiş kızcağız.Böyle o kadar çok örnek var ki malesef

Gerçekten öyle hiçbir günahı olmayan kızın kanına girdiler.Düşünsenize sadece eve gitmek için minibüse binmiş kızcağız.Böyle o kadar çok örnek var ki malesef
Bu zihniyet değişmeli bayanlara bakış açısı değişmeli yoksa boşuna yürüyoruz boşuna sesleniyoruz birşeyler yapılmalı artık

Günaydın Hanımlar. Malesef ki böyle bir ülkede yaşıyoruz. Hala daha bazı kararların verilmesi için bekleniyor. Daha kaç bayanın bu şekilde canına kastedilmesi gerek harekete geçilmesi için. Allah ıslah etsin diyorum. Bu olaya çanak tutanlar bile var. Hangi zihniyetteler merak bile etmiyorum. Allah hepsini layığına kavuştursun inşallah

Tamda istenilen şeyleri yapmış adam. Helal olsun. Böyle adamlarda varmış

Tamda istenilen şeyleri yapmış adam. Helal olsun. Böyle adamlarda varmış
Evet. Hemen öldürmesinler o ş.refsizleri.
Öyle bir canlarına okusunlar ki öldür diye yalvarsınlar.. Ölüm onlar için ödül olur şuan için.
İnşallah içerde cezalarını cekecekler.

Günaydin herkese,
Hepimizin basi sagolsun, gencecik tertemiz bir kizi kaybetti T.C.
InsaAllah adalet yolunu bulur, bu dünya'da olmazsa Allah katinda hakkettikleri cezayi bulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…