• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Gel canım her yer bizim sonuçta bende nerede o gün muhabbet varsa oraya geçiyorum 3 topik var Mayıs gelinleri, Haziran gelinleri ve en baştan beri girdiğim burasıEn Büyük KK :KK70:Özelden haberleşmelerimde başka:KK53:
çok iyi canım ben yeni üyeyim zaten ondan geç kaldım sanırım:))) ama muyluyum ya En Büyük KKEn Büyük KKçok stresliydim kk ilaç gbi geldii:KK36::KK36:

Tabi canım elim çok hızlıdır övünmek gibi olmasın:cool:işlerim varsa onları hallederim ya da iki yazarım kk ya devam ederim işime falan sonra boş kalıyorum çok galiba buraya sarıyorum :KK70:
oo maşallahın var tatlımm:))) ben hayatta idare edemem öyle:KK53::KK53:

canımçeyiz topiğine bakmıştımda doğtaştan almışsınız mobilyalarınızı:)) hayırlı olsun:)) ne kadar tuttu canım hepsi:KK45::KK45:

okudum canım:))) ahyırlı olsun tekrardan doğtaşı çok beğenyrm :))) çok iyi tutmuş bu arada fiyatlarısalon ayrı yapcakmısın canım:KK68::KK68:
Teşekkür ederim canım inşallah sana daha güzelleri nasip olur :nazar:Zevkimi beğendin mi çok sade basit olmamış dimi :oops:Festival indirimindeydi o yüzden biraz daha fiyatları aşağıya çektiler sağolsunlar:KK68:Ayrıca oda düşünmüyorum 2+1 bulsak bize keşke yeter diğer odayı çalışma odası gibi planladım pcmiz ütü masam falan bazı eşyalar olur bir de yatak olabilecek bir divan tarz olan birşey aldım mı o odaya tamamdır :KK19:Salona ekstradan işte yemek masası tv sehpası orta sehpa lambader bir de alırsak köşenin pufu gelecek canım oda odanın büyüklüğüne göre olacak inşallah bakalım bu kadarıda yeter bize:KK60:

Teşekkür ederim canım inşallah sana daha güzelleri nasip olur :nazar:Zevkimi beğendin mi çok sade basit olmamış dimi :oops:Festival indirimindeydi o yüzden biraz daha fiyatları aşağıya çektiler sağolsunlar:KK68:Ayrıca oda düşünmüyorum 2+1 bulsak bize keşke yeter diğer odayı çalışma odası gibi planladım pcmiz ütü masam falan bazı eşyalar olur bir de yatak olabilecek bir divan tarz olan birşey aldım mı o odaya tamamdır :KK19:Salona ekstradan işte yemek masası tv sehpası orta sehpa lambader bir de alırsak köşenin pufu gelecek canım oda odanın büyüklüğüne göre olacak inşallah bakalım bu kadarıda yeter bize:KK60:
beğendim canım çok güzeller:))) bende sadelikten yanayım ayrıca salonuma bende lambader düşünüyorum:sade az ve öz eşya olsun yeter diyoru tatluımmm:))) en iyisini yapmışşsın canım kirada oturacaksan hiç gerek yok iki oda yapmaya çok asil duruyo :))) bide zebra perde süper olurrrzebrayı bi başka seviyorummmm:KK36::KK36:

Back