• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kizlarrr size ihtiyacim var :KK17::KK17:
Davetiye seçemiyorum bir türlü , o kadar site dolastim ki...
Ancak bu 3 modeli begendim :

1. model :
Eki Görüntüle 1414942

2. model :
Eki Görüntüle 1414943

3. model :
Eki Görüntüle 1414944

Hadi bi el atinnnn
Hangisini en çok begendiniz? Hiçbiri demeyin sakinnn :KK14::KK14:
3.modelin çok farklı bir havası var canım 2.modelde country tarzı 1.modeli düşünme ama bence :KK60:
Kızlar, foto günümü değiştirdim :KK53: Nehir gülcen şimdi bana ama çekimi düğün günümde yapıcaz.
Sırf üstten duvak bana yakıştı diye hemde:KK70: ben açık sac daha yakıştığı için albümüm açık saç olsun istemiştim. Duvak taktğım günden itibaren fikrim değişti. :oops: Açık saçla da kardeşim çeker napim :p

Bugün gelen olur mu kiii? :KK6:
Ahahaha :KK70:Aynı düğün günü olacağız bende öyle düşündüm kına günü çektiririz bol bol birşey olmaz iyi olmuş kuzucum gülmüyorum tamam:KK53:

Ben buradayım ki öğlene kadar ama :p

günaydın kızlarr

Günaydın canım:KK36:

733904_365017663613813_1068066068_n.jpg

:KK74::KK60::nazar:

3.modelin çok farklı bir havası var canım 2.modelde country tarzı 1.modeli düşünme ama bence :KK60:

Ahahaha :KK70:Aynı düğün günü olacağız bende öyle düşündüm kına günü çektiririz bol bol birşey olmaz iyi olmuş kuzucum gülmüyorum tamam:KK53:

Eki Görüntüle 1415260

aşk olsun heryerde herzman

Eki Görüntüle 1415260

Evet. konuştum fotoğrafçıyla da:KK49:
eğer duvağı denemeseydim orda,değiştirmezdim tarihi:KK23:

kuaförüm iyiydi. yapardı. özellikle çekim yaptırcağımı söyleyince... :KK48:fakat dalgalarım bozulur akşama kadar,maşa pek tutmuyo çünkü:110:
Canım hava ister istemez sıcak oluyor olmasa da gelinlik sıkıntı terliyorsun ee salık saç hemen düşer çok sprey sıkarsan da doğal durmaz en iyisi toplu :oops:

Günaydın herkese hayırlı haftalar:KK68:Ne kadar Gün aydın oldu bilmiyorum Türkiye de kadın olmak zor Rabbim Özgecanın ailesine sevenlerine sabır versin kelime bulmakta çok zor :KK42:

Gerçekten öyle hiçbir günahı olmayan kızın kanına girdiler.Düşünsenize sadece eve gitmek için minibüse binmiş kızcağız.Böyle o kadar çok örnek var ki malesef

Gerçekten öyle hiçbir günahı olmayan kızın kanına girdiler.Düşünsenize sadece eve gitmek için minibüse binmiş kızcağız.Böyle o kadar çok örnek var ki malesef
Bu zihniyet değişmeli bayanlara bakış açısı değişmeli yoksa boşuna yürüyoruz boşuna sesleniyoruz birşeyler yapılmalı artık:KK62:

Günaydın Hanımlar. Malesef ki böyle bir ülkede yaşıyoruz. Hala daha bazı kararların verilmesi için bekleniyor. Daha kaç bayanın bu şekilde canına kastedilmesi gerek harekete geçilmesi için. Allah ıslah etsin diyorum. Bu olaya çanak tutanlar bile var. Hangi zihniyetteler merak bile etmiyorum. Allah hepsini layığına kavuştursun inşallah :KK51:

Günaydın kızlar.
Özgecan olayı perişan etti..
Gencecik kız ..
Çok üzgünüm haberi gördüğümden beri.. :KK43:

Sedat Peker'in Özgecan ile ilgili bi yazı paylaşmış. Okuyun derim. Keşke o katilleri bu adamın eline verseler, uygulayacağı muamele içimizi ferahlatır bi nebze de olsa.

http://www.samsunhaber.tc/samsun-haber/sedat-pekerden-ozgecan-aslan-mesaji-h479006.html
Tamda istenilen şeyleri yapmış adam. Helal olsun. Böyle adamlarda varmış :KK9:

Tamda istenilen şeyleri yapmış adam. Helal olsun. Böyle adamlarda varmış :KK9:
Evet. Hemen öldürmesinler o ş.refsizleri.
Öyle bir canlarına okusunlar ki öldür diye yalvarsınlar.. Ölüm onlar için ödül olur şuan için.
İnşallah içerde cezalarını cekecekler.

Günaydin herkese,
Hepimizin basi sagolsun, gencecik tertemiz bir kizi kaybetti T.C.
InsaAllah adalet yolunu bulur, bu dünya'da olmazsa Allah katinda hakkettikleri cezayi bulurlar :KK43:

Back