Yola devam
Bence de önemli
Ya kim uğraşıyor ki benimle korktum şimdi ne alaka yani benimle ilgili profil falan açmak
Hayır canım değil gerçek adım farklı yalnız korktum bu işten anlamadım birşey
Bence de birşey olacağı yok ama niyesini çözemedimCanim rahat ol, birsey olmaz...
Günaydin kizlarr , iyi haftalar diliyorum herkese
Biraz daha yaklasiyoruz hayalimize çok sükür
Yola devam
Bence de önemli
Ya kim uğraşıyor ki benimle korktum şimdi ne alaka yani benimle ilgili profil falan açmak
Hayır canım değil gerçek adım farklı yalnız korktum bu işten anlamadım birşey
Bilmiyordum ki canım ya kardeşimin instagramı var ona soracağım akşam peki yapan kişi neden hemen kapattı ki hiç anlamadım ben bu işten bir şey profil resmi rengi falan nedir ondan bahsediyordunuz bir şeyi varmıydıYaani bilemiyorum kuzu bizi takip etmek istedi herhalde ama hemen kapatılabiliyor mu ki instagram hesabı.
Bilmiyordum ki canım ya kardeşimin instagramı var ona soracağım akşam peki yapan kişi neden hemen kapattı ki hiç anlamadım ben bu işten bir şey profil resmi rengi falan nedir ondan bahsediyordunuz bir şeyi varmıydı
Sinir oldum canım evet çıkar ya da vazgeçtiCanım ben gördüğümde profil resmi yoktu geç gördüm biraz yani. Neyse çıkar kokusu yakında boşver kuzum.
işte tam olarak bu heyecanı istiyorumHemde nasillll
işte tam olarak bu heyecanı istiyorum
ayy o depresyon halleri bende de var gözlerim simdiden dolu dolu geziyorumOlur olur merak etme
Ama bugünlerin de tadini çikar ... vallah düsününce annemi nasil birakirim diye depresyona giriyorum
ayy o depresyon halleri bende de var gözlerim simdiden dolu dolu geziyorumama skıntılı dönemde bir an önce hooop bitsin gitsin istiyorum
Msrhaba kizlar nikah işlemlerini nezmn yapicaksnz kac ay önceden gunu alicaksnz
Günaydın herkeseee
Günaydın kızlargünaydınlarr bayanlarr
nasılsınız bugunGünaydın kızlar
İyiyim canım sen nasılsınnasılsınız bugun
iyim bende ne olsun bir gün daha ettik iş güç geldik yine başınaİyiyim canım sen nasılsın
Aynen bitsin bu hafta da hiç sevmedim bu Şubatı çok boş geçicek gibi anca iş güçiyim bende ne olsun bir gün daha ettik iş güç geldik yine başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?